Womanizer InsideOut

09-02-2018

Womanizer insideout

Wie vaker mijn blog leest, weet dat ik echt hou van Womanizer. Womanizer is als eerste met een luchtdruk sextoy gekomen en ik ben zo’n grote fan. Ik vind het ten eerste al super koel dat ze een hele nieuwe techniek voor sextoys hebben bedacht. Een origineel idee is zo belangrijk, vernieuwing! En ten tweede werkt deze techniek voor heel veel mensen gewoon heel goed. Voor mij werkt luchtdrukstimulatie echt als een trein. Ik kom er heel makkelijk en heel lekker mee klaar, en ook nog makkelijk meerdere keren achter elkaar. Ik hou er echt heel erg van. Als je de Womanizer en toys met luchtdrukstimulatie nog helemaal niet kent, kan je het beste eerst even mijn allereerste Womanizer review lezen.

Ik was eigenlijk al gewoon volmaakt tevreden met al mijn Womanizers, maar ik hoorde wel regelmatig van andere mensen dat ze toch wel inwendige stimulatie misten bij het gebruik van de Womanizer. Zelf combineer ik de Womanizer wel eens met een dildo en ik moet zeggen dat dat ook echt super lekker is.

Hier kan je mijn mini vlog over de Womanizer InsideOut zien, voor mijn geschreven review scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]https://youtu.be/Vp1a7wMvxnY[/youtube]

Dubbele stimulatie

Womanizer insideoutNog niet zo lang geleden kwam Satisfyer uit met de Satisfyer Pro G-spot Rabbit, een tarzanvibrator die inwendige (G-spot) stimulatie combineerde met luchtdruk. Dat klonk toch wel lekker, maar de uitvoering bleek echt waardeloos te zijn, zoals je kan lezen in mijn review. Maar nu had ik al een tijdje terug van Womanizer gehoord dat zij ook bezig waren met een Womanizer gecombineerd met vibrator, dus ik had daar mijn hoop op gevestigd en hoopte maar dat de Womanizer InsideOut mij niet zou teleurstellen. Sandra van Orion was zo lief mij een Womanizer InsideOut op te sturen, zodat ik ‘m kon testen.

Luxe verpakking

Womanizer insideout Womanizer insideout Womanizer insideout Womanizer insideout

Toen ik ‘m kreeg, was ik gelijk al onder de indruk van de verpakking. Een mooie, chique zwarte doos met magneetsluiting. Aan de bovenkant zie je met zwart glimmende letters Womanizer staan. Aan de zijkanten een foto van de Womanizer, maar omdat het zwart op zwart is, ziet het er echt heel stylish uit. Aan de onderkant kan je in het kort wat informatie lezen over de sextoy. Als je de doos open maakt, zie je gelijk zwart satijnen stof met een strikje er overheen. Het satijn blijkt het bewaarzakje te zijn, met twee leuke bedeltjes er aan. Daar onder zit dan echt de Womanizer InsideOut, met daarnaast nog een klein doosje met ook weer het merk er op, met daarin de USB oplader, een stekker en een extra zuigmondje. In een vakje in het deksel van de doos zit de gebruiksaanwijzing opgeborgen. Het ziet er allemaal echt heel goed en heel mooi uit. Het zou echt super tof zijn als kado om te geven of krijgen, al is het natuurlijk wel een heel duur kado.

De specs

Womanizer insideoutDe Womanizer InsideOut zelf is helemaal zwart met een heel klein, sierlijk gouden randje om het oplaadpunt heen. Hij is gemaakt van siliconen, dus helemaal bodysafe, en ook nog waterproof. Het is wel het soort siliconen dat heel makkelijk stofjes aantrekt. Dat is op zich niet erg (zo lang je er niet net als ik foto’s van moet maken 😉 ), maar wel aan te raden om hem ook voor gebruik even af te spoelen. Het siliconen voelt wel heel lekker aan, glad en zacht.

Goede vorm

Womanizer insideoutDe vorm van de InsideOut is echt heel anders dan een normale tarzanvibrator, zoals Satisfyer dus had gedaan. Over dit ontwerp is duidelijk nagedacht. Je hebt eigenlijk bijna een normale Womanizer, maar daar zit dan vanaf de midden-onderkant een uitstekend gedeelte aan vast gemaakt. Dit is het deel voor de inwendige stimulatie. Door de kromming is ‘ie dus ook geschikt voor G-spot stimulatie. De vibrator is vrij dun, maar niet te dun. Ik vond dat ook wel praktisch, want voor mijzelf geldt dat ik dan niet eerst nog bezig hoef te zijn met rustig opwarmen, het is een maatje wat bij mij makkelijk past. Beetje glijmiddel er op en klaar om te gaan. De vibrator is ook echt wel flexibel, wat echt belangrijk is om te zorgen dat het ook allemaal op de goede plek terecht gaat komen.

De test

Womanizer insideoutIk was echt zo ontzettend benieuwd hoe het zou voelen, dus ik wachtte echt niet lang om hem te testen. Natuurlijk had ik weer niet eerst de gebruiksaanwijzing gelezen, want ik volg mijn eigen raad nog steeds niet op. Het is wel echt handig om altijd wel eerst de gebruiksaanwijzing te lezen dus. Ik was eerst dus even bezig met uitzoeken welk knopje wat deed. Er zijn twee plus knopjes en twee min knopjes. Om één plus knopje zit nog een cirkeltje, want dat is ook de aan- en uitknop. Je kan de vibratie en luchtdruk dus apart van elkaar bedienen. De knopjes zitten ook op een goede plek, precies waar je er makkelijk bij kan als je de Womanizer InsideOut vasthoudt.

Womanizer insideoutIk bracht het vibratordeel in en het was echt heel makkelijk om het zuigmondje op mijn clit te krijgen. Gelukkig hierbij dus niet dat gedoe wat ik had bij de Satisfyer, maar gewoon makkelijk door de flexibiliteit. Ik zette ‘m aan en moest weer opnieuw ontdekken welk knopje voor wat was, want nu was het net omgedraaid en ik kon het niet meer zien, dus dat was even lastig. Ik kon de knopjes wel voelen, maar niet heel makkelijk. Het was echt even zoeken, maar gelukkig niet al te lang. Ik zette zowel de luchtdrukstimulatie als vibratie aan en ik werd echt zo ontzettend blij.

Halleluja

Womanizer insideout en womanizer proDit was echt nog zoveel beter dan ik had verwacht. Deze dubbele stimulatie was echt gewoon nog veel meer dan lekker, het was geweldig! Ik wist eigenlijk helemaal niet dat ik hier behoefte aan had, omdat ik altijd al zo blij was met gewoon mijn normale Womanizer, maar nu ik dit ontdekt had, had ik het gevoel alsof dit was wat ik onbewust altijd al gemist had. Degene die dit bedacht heeft, moet echt een of andere award krijgen. Ik hou nog meer van deze Womanizer InsideOut dan van mijn normale Womanizer. Ik wist niet dat dat kon.

Tot mijn grote vreugde ontdekte ik al vrij snel dat dit een sextoy is die ik echt handsfree kon gebruiken. Als ik mijn benen tegen elkaar deed, bleef de Womanizer InsideOut gewoon precies op z’n plek zitten. Halleluja. Wat is dat fijn en makkelijk en handig en lekker. Ik kijk graag porno tijdens het masturberen (Oooh! Ja, echt! The internet is for porn!) en serieus, het is zoveel makkelijker als je gewoon twee handen vrij hebt om vieze fimpjes te zoeken. Dat is gewoon een feature waar je de makkelijke masturbeerder (die ik ben) echt extra extra blij mee maakt.

Geweldige combinatie

Womanizer insideoutDe combinatie van de vibraties in mijn vagina en tegen mijn G-spot met de luchtdrukstimulatie van mijn clit vond ik gewoon echt hemels. De vibratie vond ik ook goed aanvoelen, vooral in de zachtere standjes. Dan geven ze echt een beetje een soort kloppend gevoel, dat was echt heel lekker. In de hardere standjes verdwijnt dat helaas wel. Het zijn niet de allerheftigste vibraties, maar ze zijn wel echt goed genoeg, want het is allemaal best wel heftig zo gecombineerd. Ik moest eventjes zoeken welke combinatie het beste werkte voor mij. Ik kwam uit op vibratie stand vier (er zijn er twaalf), omdat ik dan het lekkere kloppende gevoel kreeg en het ook niet te overheersend werd, en de luchtdrukstimulatie ook op standje 3 of 4 (daar zijn er ook twaalf van). Dat was voor mij de ideale combinatie en dan kon ik verder gewoon handsfree genieten. Wat een goede sextoy is dit. Het orgasme wat ik kreeg, was ook echt geweldig. Intens, lang en gewoon echt super lekker.

Conclusie

Ik vind deze Womanizer InsideOut echt geweldig. De dubbele stimulatie is echt precies goed en hij zit al heel makkelijk op precies de juiste plekken. Het ziet er allemaal super mooi en luxe uit en ook al is het veel geld wat je betaalt, je krijgt wel echt waar voor je geld.

De minpunten vond ik de knopjes die wat moeilijk te onderscheiden zijn tijdens het gebruik en dat je niet met één druk op de knop terug naar luchtdruk standje één kan, want dat is na het klaarkomen echt fijn en makkelijk. Maar zelfs met deze minpuntjes vind ik deze sextoy nog steeds echt briljant. Womanizer heeft me zeker niet teleurgesteld en zelfs super blij gemaakt.

De Womanizer InsideOut is niet meer te koop, maar bij Easytoys koop je nu de Womanizer Duo, de opvolger

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

6 Reacties

 1. Jij bent echt slecht voor m`n portemonnee *Womanizer insideout hebben wil*

  Antwoord
  • Jaaaaa maar ik compenseer dat door je te behoeden voor miskopen! Dus het is niet erg 😀

   Antwoord
  • Leuk speeltje! Ik denk eraan om hem ook bij mij in de apotheek aan te gaan bieden omdat ik er zelf een grote fan van ben!

   Antwoord
 2. Want want want!

  Antwoord
 3. TNX voor deze mooie review! Heb hem als cadeautje voor mijn vrouw besteld.
  Bij de pro40 schakelt de Womanizer naar de zachtste stand wanneer je op de uit-knop drukt. Misschien is dat bij de Inside-out ook het geval?

  Antwoord
 4. Geweldige toy! Heb ik zelf ook en ben er zeer tevreden mee!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sextoy review by Tess: Womanizer Starlet | Tess Tesst - […] zuigt. Dit is echt zo goed. De afgelopen periode zijn er twee nieuwe Womanizers uitgekomen. De Womanizer InsideOut, dat…
 2. Sextoy review by Tess: Womanizer Premium | Tess Tesst - […] Toen kregen we de Womanizer 2Go, die was vermomd als een lipstick (voor reuzen). Daarna kwam de Womanizer InsideOut…
 3. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Womanizer InsideOut […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.