Vlog: Womanizer Duo

07-04-2019

Vlog: Womanizer Duo

Je weet vast al dat ik enorm fan ben van het merk Womanizer. Deze seksspeeltjes die je clitoris met luchtdruk stimuleren zijn gewoon echt mijn favoriete sekstoys! En nu is er weer een nieuwe Womanizer uit: de Womanizer Duo. Deze Womanizer heeft ook nog eens een vibrator die je inwendig stimuleert. De Womanizer Inside Out had dit ook al, maar de Duo is toch duidelijk wel anders, en vooral beter dan de Inside Out. Check mijn vlog en ik leg je in ongeveer vijf minuten uit wat ik allemaal zo fijn vind aan de Womanizer Duo.

Je kan de vlog bekijken door op de afbeelding te klikken.

Womanizer duo mini vlog

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt superrrr tof vinden als je dat nu wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Als je een seksspeeltje gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het echt heel fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaalΒ hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost! Ik krijg geen persoonlijke gegevens te zien over jou en jouw bestelling.

Je kan de Womanizer Duo hier kopen bij Euphoria voor 199,00

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Duo betekend 2 .🀣

  Antwoord
  • Ja. En je punt is…?

   Antwoord
   • De naam womanizer duo (latijn voor 2) ipv womanizer inside out 2.0 . Niet allen de toy is verbeterd, maar ook de naam.

    Antwoord
    • Ik denk dat de naam vooral slaat op het feit dat het een duovibrator is, met dubbele stimulatie.

     Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Giveaway: Womanizer Duo | Tess Tesst - […] deze toy, die trouwens een van mijn lievelingstoys is, check dan even mijn geschreven review of mijn video over…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.