Womanizer Duo 2 – video

19-02-2023

De Womanizer Duo 2, de vernieuwde versie van de Womanizer Duo. Ik schreef er al een review over, maar omdat dit toch wel één van mijn favoriete sextoys is, wilde ik er ook nog een video over maken. In deze video vertel ik je wat er nieuw is aan de Womanizer Duo 2 (oké, ik zei het wel verkeerd), wat ik zo fijn vind aan deze toy én ik doe nog even een rant aan een nieuwe functie waar ik écht niet blij van word.

Wat is jouw mening over de nieuwe Womanizer Duo 2? Laat het me weten, vind ik leuk!

Mijn geschreven review over de Womanizer Duo 2 kan je hier vinden.
Mijn review over de Womanizer Duo (1) kan je hier vinden.

Wil je de Womanizer Duo 2 kopen? Dat kan hier bij Easytoys.
Wil je liever de Womanizer Duo 1 kopen? Dat kan hier (nu nog in de aanbieding). 

Abonneer je op het Tess Tesst YouTube kanaal

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Helaas krijgen al onze video’s de laatste tijd van YouTube een leeftijdsbeperking en moet je dus eerst je leeftijd verifiëren voor je ze kan zien. We zijn ons hiervan bewust en vinden het ook heel vervelend, maar kunnen hier helaas niks aan veranderen. Je kan onze video’s ook bekijken op Odysee, zonder in te loggen.

Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

❤️ Crowdfunding ❤️

Bol.com

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine Le Duc

EASYtoys.nl

Erovibes.nl

E-Stim Systems

Euphoria-erotiek.nl

Motsutoys

Mister B

Orion

Willie.nl

Lovehoney

SelfDelve

Tantus

Hydromax Bathmate

Pabo

Amazon.nl Wees wel voorzichtig welke seksspeeltjes je hier koopt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.