Womanizer Duo 2 – review

10-02-2023

Zoals je wellicht weet is de Womanizer Duo één van mijn all time favoriete seksspeeltjes. De dubbele stimulatie die de Womanizer Duo geeft, is gewoon echt the best als je het mij vraagt! Maar nu is er een nieuwe versie van de Womanizer Duo uit: de Womanizer Duo 2. Ik was benieuwd naar wat de verschillen zijn tussen de Womanizer Duo en de Womanizer Duo 2. Ik kreeg deze luchtdruktoy van Womanizer.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 14 luchtdrukstandjes, 14 vibratiestandjes en 10 vibratiepatronen
Verkoopprijs:  239,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ik hou van de Duo! Maar…

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de womanizer duo 2 De achterkant van de verpakking van de womanizer duo 2

Vroeger had Womanizer echt hele mooie, originele verpakkingen. Tegenwoordig zijn de verpakkingen nog steeds wel mooi, maar zeker niet meer origineel. De Womanizer Duo 2 zit in een verpakking in dezelfde kleur als de toy zelf. Op de achterkant van de verpakking vind je allerlei nuttige informatie over dit seksspeeltje.

Je schuift de doos open. Op de een of andere manier geeft dit toch altijd wel een luxe gevoel. Zeker als je dan de inhoud van de doos ziet, want het ziet er altijd helemaal mooi en netjes uit. Je ziet als eerste natuurlijk de Womanizer Duo 2 zelf, maar in het hoekje van de verpakking zie je ook een hoesje met Womanizer logo waarin de gebruiksaanwijzing zit. Daar onder vind je een superleuk bewaarzakje, het oplaadkabeltje en een zakje met het andere tuutje voor de Duo.

Op het zakje met het tuutje staat een leuke illustratie en op het bewaarzakje staat de tekst ‘Go. Love yourself!’. Zulke details maken het voor mij wel extra leuk en luxe om deze sextoy uit te pakken. Het is natuurlijk geen goedkope toy, dus zo’n gevoel van luxe hoort er ook wel echt bij, vind ik.

Mijn eerste indruk van de Womanizer Duo 2

De binnenkant van de verpakking van de womanizer duo 2 De inhoud van de verpakking van de womanizer duo 2

Ik zie geen verschil met de Womanizer Duo 1. Deze Duo 2 ziet er precies hetzelfde uit. De Womanizer Duo 2 is te krijgen in het zwart, rood, lila, donkerblauw en petrol. Net zoals de Womanizer Duo 1 ziet ook de 2 er dus helemaal prima uit. Ik vind dit best wel een mooie toy, hij ziet er chic uit. De staaf van de toy breng je in in de vagina, die stimuleert door middel van vibratie dan je G-spot. Het tuutje van de de Duo 2 gaat om je clitoris, die door middel van luchtdruk gestimuleerd wordt. De staaf is flexibel, dus bij de meeste vulva’s zal deze toy goed aansluiten.

De Womanizer Duo 2 ligt lekker in de hand, de knopjes zijn heel makkelijk bereikbaar en goed in te drukken. Ze reageren ook altijd goed. Er is niks wat ik hier aan zou willen veranderen.

De verschillen tussen de Womanizer Duo 1 en de Womanizer Duo 2

De womanizer duo 1 en 2 naast elkaar De womanizer duo 1 en 2 en twee flesjes sliquid

 

De Womanizer Duo 2 heeft twee meer vibratiestandjes en twee meer luchtdrukstandjes. In plaats van 12 zijn dat er nu 14.
Ook heeft de Womanizer Duo nu de Afterglow functie. Het idee van deze functie is dat, wanneer je bent klaargekomen, je kort op het powerknopje drukt en dan gaat de Womanizer in één keer terug naar standje drie. Dat geldt zowel voor de vibratie als de luchtdrukstimulatie.

Wat ook nieuw is, maar waar ik verder nergens informatie over kan vinden, is dat de Womanizer Duo na 5 of 10 minuten vanzelf uit gaat wanneer je in die tijd niet op een knopje hebt gedrukt.

De test van de Womanizer Duo 2

De womanizer duo 2 naast een lipstick De knopjes van de womanizer duo 2

Ik gebruikte een beetje Sliquid glijmiddel, want daar zitten geen irriterende ingrediënten in zoals glycerine en parabenen (wat de meeste Durex glijmiddelen bijvoorbeeld wel hebben).

Zoals ik al had verwacht, voelde het allemaal heel lekker. De vibratie van de staaf voelt goed. De vibraties zijn redelijk diep en gaan van subtiel zacht naar best wel hard. Ik merkte niet echt verschil met de twee extra standjes. Twaalf of veertien standjes maakt voor mij persoonlijk niet heel veel uit, met zulke aantallen merk ik dat gewoon niet echt meer op.

Ook de luchtdruk heeft nu twee extra standjes, maar ook dit merkte ik niet heel erg. Ik vind twaalf standjes prima, en veertien is gewoon net wat meer keuze, maar ik zou ook dit niet opmerken als ik gewoon aan het masturberen was. De luchtdrukstimulatie voelt, net zoals bij de originele Womanizer Duo, superfijn. De luchtdrukstimulatie voelt lekker diep. Waar sommige Womanizers wat problemen hebben met het steady houden van de luchtdrukstimulatie, had ik daar bij de Womanizer Duo (zowel 1 als 2) geen problemen mee.

Ik vind de dubbele stimulatie echt heel goed voelen, vooral de blended orgasms die daar van komen zijn heerlijk. Wat ik ook echt een pluspunt vind van de Womanizer Duo, is dat je ‘m best wel makkelijk hands-free kan gebruiken. Als je ‘m inbrengt en het tuutje goed plaatst, kan je gewoon je benen tegen elkaar drukken en dan blijft ‘ie perfect op z’n plek zitten. Hands-free orgasmes, dat is voor mij toch wel echt #masturbatiegoals hoor!

De nieuwe functies van de Womanizer Duo 2

De tuutjes van de womanizer duo 2 De achterkant van de womanizer duo 2, je ziet het powerknopje.

De afterglow functie vind ik helemaal geweldig. Ik hou er echt van! Als ik ben klaargekomen, ga ik met één druk op de knop terug naar een zacht standje. Dan kan ik de Duo 2 gewoon op z’n plek houden en heel lekker nagenieten. Om daarna door te gaan voor de volgende ronde, want dat lukt mij met luchtdrukstimulatie meestal wel.

De twee extra standjes voegen voor mij persoonlijk niet zo veel toe, maar toch ben ik blij dat ze er zijn. Meer standjes is toch wel beter.

Maar dat de Womanizer Duo 2 uit gaat na een paar minuten als je niet op knopjes druk. Wie heeft dit verzonnen? Ik vind dit echt zó vervelend. Het voelt voor mij zo judgy. Net als Netflix die vraagt of je nog steeds aan het kijken bent als je gewoon lekker aan het binge-watchen bent. Ja, Womanizer, ik ben na tien minuten nog steeds niet uitgespeeld. Laat mij. Misschien ben ik ondertussen lekker aan het browsen, of ben ik aan het edgen. Misschien kom ik gewoon niet zo snel klaar. Misschien gebruik ik de Duo 2 als een massage-apparaat voor mijn vulva. Whatever. Mijn lichaam. Mijn toy. Mijn orgasme. Laat me. Ik bepaal zelf wanneer ik ‘m uit wil zetten.

De Womanizer Duo 2, heeft ook een smart silence functie. Dat houdt in dat ‘ie alleen aan gaat als ‘ie contact met jouw lichaam maakt. Haal je ‘m van je lichaam, dan gaat ‘ie automatisch uit, of eigenlijk in een soort pauzestandje, want zodra hij je lichaam weer raakt, gaat ‘ie weer verder. Dus met deze functie, kan Womanizer er toch wel van uit gaat dan als deze sextoy nog in mijn vagina zit, dat ik ‘m dan ook aan wil hebben? Anders had ik ‘m wel uit me gehaald. Ja, ik word echt een beetje pissig van deze nieuwe functie hoor. Zo’n seksspeeltje moet gewoon doen wat ik wil. Hij heeft een uitknopje, dus als ik ‘m uit wil zetten, doe ik dat zelf wel. Hij hoeft niet voor mij te denken. Dus. Ik hoop dat Womanizer deze functie gewoon heel snel weer skipt, bij zowel deze Womanizer Duo 2 als de Womanizer Premium 2. Want het is IRRITANT!

Conclusie

De nieuwe Womanizer Duo 2 is, zoals ik al verwacht had, superfijn! Hij heeft twee extra standjes, wat echt niet shocking is, maar fijn dat ze er zijn. De nieuwe afterglow functie vind ik echt heel prettig. Met één druk op de knop terug gaan naar een zacht standje is gewoon heel lekker bij een luchtdruktoy. Maar dat ‘ie na een aantal minuten vanzelf uit gaat, vind ik echt superstorend. Ik hoop dat die functie snel weer geskipt wordt.

Je kan de Womanizer Duo 2 hier bestellen bij Easytoys voor 239,99 euro

En als je snel bent, kan je hier nog een Womanizer Duo 1 in de aanbieding kopen!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.