Womanizer Blend

28-06-2024

Zoals je misschien weet, ben ik groot fan van mijn Womanizer Duo. Dit is ook echt de toy die ik zelf het vaakst gebruik van al mijn toys, en dat zijn er nogal wat. Maar nu is er een nieuwe Womanizer die best wel op de Duo lijkt: de Womanizer Blend. Het gaat om een wat eenvoudiger en ook vriendelijker geprijsd model en ik kon niet wachten om te proberen of ie net zo lekker zou zijn als mijn geliefde Womanizer Duo.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 8 (steady)luchtdrukstandjes en 6 vibratiestandjes (waarvan 3 steady)
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs: 129,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is โ€™t wat? Ja! Niet zo goed als de Duo, maar wel echt heel fijn!

Nieuwe Womanizer Blend

Ik was best verrast door de komst van de Womanizer Blend. Hij werd ineens afgeleverd en ik had er eerder eigenlijk nog niks van gehoord. Nu is het eigenlijk wel een logische zet, want je hebt van de ‘normale’ Womanizer ook allerlei varianten, waaronder wat goedkopere, meer basic modellen. Maar voor de Womanizer Duo was die er nog niet. Een Womanizer Duo kost normaal iets meer dan tweehonderd euro, wat een flink bedrag is. Hij is nu trouwens in de aanbieding hier voor 169 euro! Maar als we even uitgaan van het normale bedrag wat hij kost, scheelt dat behoorlijk wat met de honderddertig euro die de Womanizer Blend kost.

Hoe werkt de Womanizer Blend?

Hoewel de Womanizer Blend hetzelfde doet als de Womanizer Duo, hij combineert inwendige vibratie met luchtdrukstimulatie van de clitoris, ziet hij er toch behoorlijk anders uit. De Blend doet me meer denken aan een ‘gewone’ Womanizer met een vibrator er aan vast in een U-vorm. De Womanizer Duo heeft het deel voor de clitoris er eigenlijk gedraaid opzitten, het tuutje wijst een andere kant op. Ook is de Womanizer Blend wat compacter dan de Womanizer Duo, de vibrator is ook wat kleiner.

Het is altijd handig om eerst de gebruiksaanwijzing te lezen voor je een nieuwe sextoy gaat gebruiken. Ik had dat dus (weer eens) niet gedaan. Daarom duurde het even voor ik door had dat er wรฉl een extra knopje is om de vibratiestanden in te stellen bij de Womanizer Blend. Ik dacht eerst dat je alleen de luchtdruk aan kon passen. Met de twee voelbare ronde knopjes kan je de luchtdruk harder en zachter zetten. Met het (bijna) onvoelbare knopje in ruitvorm kan je de vibratie instellen. Je voelt trouwens wel het reliรซf van het knopje, maar het is niet duidelijk dat het een knopje is. Er zijn drie steady vibratiestandjes en drie patronen. Wat het trouwens extra suf maakt, is dat op de achterkant van de ‘binnendoos’ van de Womanizer Blend de gebruiksaanwijzing ook geprint staat! Moet je wel even die binnenste doos omdraaien om dat te zien, iets wat ik duidelijk niet had gedaan.

De test van de Womanizer Blend

Ik gebruik altijd een beetje glijmiddel op waterbasis bij siliconen toys. Ik gebruik graag Sliquid Sassy, want daar zitten geen irriterende ingrediรซnten in voor de vagina (in tegenstelling tot de meeste andere glijmiddelen) en het is net wat dikker, waardoor het makkelijker op mijn sextoy blijft liggen. Superhandig!

Wat ik gelijk merkte, is dat deze vorm iets moeilijker juist te plaatsen is dan de Womanizer Duo. De vibrator is wel flexibel, je kan ‘m zo buigen dat de top wat verder bij het tuutje vandaan staat of juist wat dichter er bij. Maar verder is er niet zoveel aan te passen en je maakt een soort van draai. Bij de Womanizer Duo breng je het vibratordeel in en het tuutle kan je ook nog wat bewegen en is daardoor altijd makkelijk op de clitoris te plaatsen. Bij deze Womanizer Blend vind ik dat echt wat lastiger en ik moest wel echt m’n best doen om ‘m goed geplaatst te krijgen. Bij deze toy zou ik ook niet durven te zeggen dat ie bij iedereen zal passen, van de Womanizer Duo denk ik dat wel. Maar goed, het was even wat moeite doen om ‘m goed geplaatst te krijgen, maar door deze vorm geeft de vibrator ook wat meer druk tegen mijn G-spot, wat ik wel een heel prettig gevoel vind.

De luchtdrukstimulatie voelt echt supergoed. Het is van die fijne, ‘diepe’ stimulatie. Net zoals bij vibratie kan luchtdrukstimulatie ook diep of juist wat oppervlakkiger zijn. Deze stimulatie voelt heel diep en dat is precies hoe ik het het fijnst vind. De vibratie is ook goed, hier heb ik ook niks over te klagen, maar ik ben vooral onder de indruk van hoe de luchtdrukstimulatie voelt. Daar ben ik echt enthousiast over.

Hands-free, of nie?

Ook bij de Womanizer Blend lukt het mij om ‘m handsfree te gebruiken. Als ik ‘m goed op z’n plaats heb en ik klem mijn benen bij elkaar, dan blijft hij op z’n plek zitten. Dit vind ik echt superhandig, ik wou dat meer sextoys dit konden. Het enige wat ik merk door de vorm van de Womanizer Blend, is dat het tuutje de neiging heeft om wat te kantelen. Je wil het tuutje juist heel goed om je clitoris hebben, anders werkt de luchtdrukstimulatie niet. Maar door hoe het tuutje geplaatst is ten opzichte van de vibrator, merk ik dat het wat ‘trekt’ en dus wil kantelen. Daardoor vind ik het soms fijner om toch wat tegendruk te geven op de toy zelf met mijn hand. Dan mis ik het geweldige hands-free wel, maar hee, hij is wel een heel stuk goedkoper dan de Womanizer Duo.

Conclusie

Ik vind de Womanizer Blend echt heel tof. Hij is een heel stuk goedkoper dan de Womanizer Duo en ik denk dat je wel echt waar voor je geld krijgt. De vorm vind ik wat minder fijn en handig dan die van de Duo, maar voor dit prijsverschil kan je dat zeker op de koop toe nemen, denk ik. De luchtdrukstimulatie voelt echt heel goed, hele fijne diepe stimulatie. De vibratie is ook goed. Hij is lekker compact en daarmee ook geschikt voor mensen die de Duo wat te groot of te indrukwekkend vinden. Ik vind de Womanizer Blend echt een mooie toevoeging aan het Womanizer assortiment.

Je kan de Womanizer Blend hier bestellen bij Easytoys voor 129,99 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.