Winactie: Pakket met sextoy-meuk

20-10-2020

Zoals je misschien weet, heb ik laatst mijn sextoy kast opgeruimd. Daar kwam ik een heleboel toys en spulletjes tegen die ik bewaarde om ooit weg te geven. Maar een heleboel van deze spullen vind ik eigenlijk helemaal niet leuk of goed genoeg om weg te geven. En hoewel dingen weggeven altijd wel leuk is, voel ik me toch bezwaard om een sextoy weg te geven waarvan ik zelf vind dat er eigenlijk geen flikker aan is. Maar, in een heel groot pakket is het misschien wel leuk?

Dus ik heb al deze toys en spulletjes in één grote doos gedaan, en die kan je winnen. Of het dan leuk of meuk is, kan je zelf bepalen.

Wat kan je winnen?

Foto van de toys uit het pakket

Easytoys Stellar Vibe
Satisfyer Vibes Power Flower (vind ik heel goed, maar het doosje is helemaal ingedeukt)
Easytoys Mini G-Vibe
Satisfyer Men Vibration
Shibari Bling
Satisfyer Partner Multifun 1
Easytoys duovibrator
Svakom aftrek-eitje
Basics vibrerende cockring
Easytoys vibrerende cockring
Satisfyer Men Masturbator

Foto van de rest van de spullen uit het pakket

Envy neon gele string
Sex & Mischief Neck & Wrist Restraint
Cosmopolitan glijmiddel Berry Souflé
Sex Roulette Kinky
Sex Roulette Kamasutra
Strokenzweepje
Fleshlight petje
Easytoys Nep rozenblaadjes
Easytoys Tickler
Rode string
Neon blinddoek
Exotiq massagekaars Violet Rose
Bobbi Eden parfum
Fleshlight T-shirt maat M
Fleshlight post-its
System JO beginners Luck Gift set (zakjes glijmiddel)

Hoe doe je mee?

Make me smile! Vertel me iets leuks, iets waar ik blij van word of iets waar ik om moet lachen. Bonuspunten als het met sextoys of unicorns te maken heeft. Waarom? Daarom!
Je kan op vier plekken reageren:

– Hier onder deze post op de website
– Op mijn Instagram bij de foto van deze winactie
– Op mijn Facebook pagina bij de post over deze winactie
– Of op mijn Fetlife, ook bij de foto van deze winactie.

Elke reactie telt als één entry, dus reageer lekker overal als je meer kans wilt maken. Moet je wel verschillende dingen vertellen, want ik word niet blij van twee (of meer) keer hetzelfde verhaal horen.

Je kan meedoen tot dinsdag 27 oktober 13 uur.

Het sextoy meuk pakket is gewonnen door….

Iris H.

Gefeliciteerd Iris! Jouw verhaal was echt top. Het was grappig en het had sextoys én unicorns er in, dat leverde je zoveel bonuspunten op dat je gewonnen hebt! Ik hoop dat je de meuk leuk vindt!

49 Reacties

 1. Hey Tess, niet het meest hilarische verhaal maar ik ga het toch proberen. Ik zit al bijna 2 jaar thuis vanwege een langdurige ziekte. Nu ik zo weinig mag en kan ben ik me mega gaan interesseren in toys, want je moet toch wat om het spannend te houden!! Ik ben net verhuisd en ik wil graag een naughty kastje vullen met zoveel mogelijk toys, om deze stomme tijd wat beter te maken.
  Ik hoop dat je me kan helpen!

  Ps. Jullie account maakt me vaak een stukje vrolijker op shitty dagen, bedankt❤️

  Antwoord
  • Dat is zeker niet hilarisch en heel vervelend. Ik vind het wel heel fijn dat Jay en ik je soms toch wat vrolijker kunnen maken! Sterkte!

   Antwoord
 2. Oh ja leuk! Ik heb sinds kort een drone, en het is nogal oefenen.. ik ging dus vliegen met dat ding, en toen ging hij op hol, en 3x raden wie er moest rennen om hem niet in mijn benen te krijgen … hahaha heb daarna eerst 10 min op de grond geleden van het lachen

  Antwoord
  • Hahahahaha! Ik wist niet dat dat zo moeilijk was! Ik zag wel een keer een filmpje van iemand die ook een drone ging testen en na ongeveer een minuut was dat ding al meegenomen door de wind en echt kwijt!

   Antwoord
 3. Wow een smile op jouw gezicht toveren 😉 das niet moeilijk die heb je toch al altijd?😘
  Maar we gaan die smile groter maken hoe ik ga het proberen maar ik vond het achter af een heel comisch verhaal maar oo het moment bloosde ik als een malle.

  Voor mijn werk ben ik best wel vaak weg en ik ben getrouwd buiten de deur eten is mogelijk maar krijg liever honger dat ik thuis eet dan even die afhaal😉maar hoe dan ook voor die eenzame en stille avonden heb ik mijn toys mee. Waar ook mijn kyo piston niet de stilste wel 1 van de lekkerste. Zoals je wel weet is het wel een beste unit groot zwart en niet echt zicht aar als sextoy. Kwam thuis na paar weken legde mijn koffer op bed en begon hem leeg te maken. Werd aangebeld en mijn aandacgt was daar op. Terwijl.ik aan naar benede liep en xe deur voor mijn schoonmoeder open maakte . is mijn zoontje (8)blijkbaar de kamer op gegaan doen die oma gedach zij. zag mijn koffer open en die dacht laat ik heity(pappa ) even helpen nouja ik was aan benede even koffie aan het doen met moeke had niet in de gaten dat hij op mijn kamer bezig was en was al even aan de praat toen hij naar benede kwam met mijn kyo piston in zijn handen en riep heity heity ik krijg deze Bluetooth speaker niet goed aan
  en wil muziek boven🤦‍♂️ en hij maakt alleen maar zz zzz zzzz geluiden luister maar(en ja hij maakt best wat geluid ) hij zo van hoe werkt die en kan ik ook spotify er op zetten?? en ik wist even niet wat ik moest zeggen mijn zoon met mijn sextoy in zijn handen die geluid maakt en schoonmoeke die vraagt wat is dat dan?? Dus ja zo luchtig mogelijk zei ik tegen zoon lief ja die werkt niet geef maar hier en ga maar even op de switch dus die was gelijk wow oke focus op totaal iets ander gelukkig maar ja schoonmoeke was niet afgelijd dus ik zo dat ik mijn toy voor de eenzame nachte en uitleggen waar die voor is nou mijn gezicht was waarschijnlijk goud waard maar schoonmoeke die had echt een wtf moment ik kwam even niet bij hoe dan ook al zijn we redelijk vrij bij ons sommige dingen wil je niet echt uitleggen aan je kids op die leeftijd. Hoop dat je er van heb genoten. En moge de beste winnen hihihi.
  Ps zienuit naar je volgende vlog en blog😘😘

  Antwoord
  • Hahahaha ik kan me voorstellen dat je daar wel even van moest blozen!

   Antwoord
 4. Hey Tess,
  Leuke oplossing voor deze sekstoys, een groot pakket is namelijk altijd leuk! En er zullen sowieso leuke dingen tussen zitten. Helaas heb ik geen komisch verhaal, maar ik wil wel zeggen dat ik jullie heel komisch vind! Ik zit namelijk de vlog ‘de leukste sextoys van juni’ te kijken, en ik ga he-le-maal stuk om jullie tellsell stukje. Dus jij bedankt om mij te doen lachen, en ook uiteraard voor alle fantastische reviews!

  Antwoord
  • Hahaha ja we hebben zelf regelmatig wel lol met video’s opnemen. En gelukkig in de rest van ons leven ook wel. Dankjewel voor het compliment!

   Antwoord
 5. Om je te laten lachen wil ik de volgende mop met je delen:

  Juffrouw: “Jongens, een raadseltje: hoe krijg ik 2 gaten in 1 gat?” Marietje, terwijl ze met haar duim en wijsvinger een ringetje maakt en dat om haar neus doet: “Kijk, juf, ik kan het!” Juf: “Goed zo!” Jantje: “En juf, weet u hoe je 6 gaatjes in 1 gat krijgt?” Juf: “Nee, Jantje, hoe moet dat dan?” Jantje: “Dan moet u een blokfluit in uw poes stoppen!” Juf: “Jantje d’r uit! Die taal wil ik niet horen, en trouwens: een blokfluit heeft 10 gaatjes!” Jantje: “Maar ik kan toch niet weten dat u hem er helemaal in kunt stoppen?”

  Antwoord
 6. Neukmeuk is leuk, samen met dit trieste weer in bed spelletjes spelen. Heb er zin in.

  Antwoord
 7. Als echte unicorn ben ik aan het sparen voor speeltjes in alle kleuren van de regenboog. Ik heb ondertussen al blauw en geel. Kan je meehelpen de hele regenboog te sparen? Inclusief ultraviolet bluetooth en infrarood natuurlijk. 😉

  Antwoord
 8. Heey
  Supertoffe actie! Weggooien is altijd zonde! Ik ga me best doen om een lach te toveren! Het is een verhaaltje wat niet met sextoys te maken heeft want die krijg je vast al genoeg!
  Ik heb een keer meegedaan aan een wedstrijd met mijn witte pony en iedereen super serieus en strak in het pak en ik had mijn pony helemaal omgetoferd tot prinsessen unicorn! Ik had haar manen helemaal roze gemaakt en een knalroze hoorn aan het hoofdstel vastgemaakt en daar hebben we toen veel lachende gezichten mee gemaakt! Kan jammergenoeg er geen foto meer van terugvinden maar het was een supertoffe unicoen
  xxx kim

  Antwoord
  • Ooooohh dat klinkt echt heel tof!! <3

   Antwoord
 9. Ik wil graag je meuk pakket met sextoys winnen! Voor jou, als volwaardig tester meuk, voor mij als beginnend vibrator gebruiker juist denk ik leuk! Dan kan ik eens uitproberen wat nou echt een feestje voor mij in bed is en daar de luxere varianten van moet aanschaffen! Ik durf geen dure sextoys te kopen, omdat ik niet weet wat ik leuk vind.
  Dus graag het meuk pakket voor deze beginner 🦄🍆

  Antwoord
  • Ja, als je nog helemaal geen toys hebt, zijn dingen sowieso sneller leuk. Al is er ook wel een risico dat je denkt dat toys allemaal een beetje mehhh zijn.

   Antwoord
 10. Mijn ex man was romantischer ingesteld dan ik. Ik hield/hou van ruige en harde sex waarbij ik het liefst wat pijn voel. Manlief wilde toch weer iets romantisch plannen dus a la…..rozenblaadjes in een route die ik moest lopen. Via de badkamer waar een mooi setje lag naar onze slaapkamer. Deze was gezellig gemaakt met kaarsjes, chocolade en massage olie. Daar werd ik geblinddoekt en moest ik mij overgeven. Op een gegeven moment lag ik op bed onder de dekens en was klaar met dat liefdevolle getease. Wild gooide ik de deken van mij af….op twee kaarsjes en hoppa ….onze dekbed stond in de brand. Gelukkig kon mijn geliefde die brandweerman is, de boel redden. De romantische avond was afgelopen

  Antwoord
  • OOooh, dus daar zijn die rozenblaadjes voor!
   Maar wat een verhaal haha! Gelukkig is het goed gekomen. Met het huis dan!

   Antwoord
 11. Er was eens een prinsesje. Zij droomde van een prins op de witte eenhoorn. Ze zocht maar en zocht maar, vond prinsen met paarden en zweepjes en een hoop ander leuk speelgoed, maar een echte eenhoorn was niet te vinden.
  Het prinsesje werd heel verdrietig, want hoe leuk ze de prinsen ook vond, soms waren er toch momenten dat ze verlangde naar een eenhoorn.
  Op een dag besloot ze om te gaan praten met de wijze heks. Wat moest ze nou doen? Hoe leuk de prinsen ook waren, er waren toch wel heel eenzame momenten waarin ze steeds weer dacht aan die enorme eenhoorn waar ze van droomde. De wijze heks hoorde het verhaal aan en vertelde haar dat ze geen prins nodig had voor de eenhoorn, prinsen hadden alleen paarden, maar een eenhoorn kwam uit een doos. En die was dan helemaal voor haar alleen.
  Zo kwam het prinsesje bij de eenhoorn winkel, maar wat was er veel. Hoe moest ze nou toch kiezen? En zou ze niet ook wat kopen voor de lieve prinsen die in haar leven waren gebleven? Het prinsesje kon maar niet kiezen. En toen zag ze een grote doos waarop stond: ‘Tess tesst test doos’, en daarin vond het prinsesje eindelijk haar eenhoorn.

  Antwoord
  • Lief! <3

   Antwoord
 12. Hey tess! Wat een leuke winactie nou ik was dus een keer dronken en mijn vriend vond het dus grappig om van die glitters die je normaal in je haar doet bij mij op mijn poes te plakken maar hij was ook dronken en dit heeft meneer niet met lijm gedaan voor je lichaam dus daar stond ik dan de volgende ochtend voor de spiegel met glitter op mijn poes en het ging er niet af😂 heeft een week geduurd voor ik het eraf kreeg.

  Antwoord
  • OMG! Nu wil lik ook een week lang glitters op m’n poes!!

   Antwoord
   • 😂ja en dan op de voorkant van vogue dat zou wel tof zijn ik zie je dat al helemaal doen!

    Antwoord
 13. Omdat mijn sextoy la nooit vol genoeg kan zitten, denk ik. Onze zoon kwam ooit met een Vibrator de kamer binnengelopen om te vragen waar die voor diende, we hebben toen maar uitgelegd dat als mijn vrouw hoofdpijn heeft wij die gebruiken om dat weg te toveren. Is trouwens niet helemaal gelogen want het werkt echt tegen hoofdpijn…

  Antwoord
 14. Mijn vriend en ik kijken jou filmpjes en elke keer zegt hij waarom heb je zoveel seksspeeltjes nodig. Elke keer zeg ik omdat jij dan jezelf leert kennen. Maar ik geef maar hints over welke hij misschien kan kopen en waar. Maar helaas nog geen geluk. Wat ik me wel afvraag wanneer komt er er een seksspeeltje in de vorm van een unicorn met zo’n regenboog staart. Gewoon een satisfyer in de vorm van een unicorn dat lijkt me cool.

  Antwoord
 15. Wauw! Wat een zeer mooie en leuke winactie! Ik waag men kans 🍀 ik experimenteer graag in de kamer of op een andere plek 😁
  Je bent als een unicorn die ijs en snoepjes brengt, maar jij brengt heel wat andere en spannendere toys

  Funny: hoe noemt men een indiaan die voor de mannen is?

  IN DI ANUS 😅

  Antwoord
 16. Ik doe mee omdat onze nachtkastjes nu nog leeg zijn.

  Antwoord
 17. Hey Tess,
  Hierbij mijn (al zeg ik het zelf) hilarische verhaal. Ik stond een avond de longen uit mijn lijf te zingen (pre-Corona) in een karaokebar. Ondertussen werd ik geappt door een van mijn beste vriendinnetjes, dat haar beste vriend de satisfyer voor mannen had gekocht en er helemaal weg van was. Zij had hem ook besteld en die avond voor het eerst gebruikt en was er helemaal weg van (dit is een understatement). Toen heb ik met mijn dronken kop gelijk de satisfyer besteld. En ik moet zeggen; het was geen teleurstelling. Elke keer als we iets nieuws hebben ontdekt met dit ding of iets anders, appen we elkaar. Na dit gebeuren merk ik dat ik ook gewoon open kan en mag zijn over speeltjes en masturbatie.

  Antwoord
 18. Hahaha unicorns…ken je dat verhaal van de glitter piemel? Kind was met glitters aan de hobby en had geknoeid dus washandje erbij gepakt om schoon te maken. Moeders had een afspraak voor een uitstrijkje staan dus snel even wassen van onderen..juist..met het glitter washandje. Haar man had s avonds een échte unicorn😂😂😂😂

  Ooit eens ergens gehoord, altijd onthouden. Het zou mij kunnen overkomen.

  Ik doe graag mee met deze actie, wellicht kan ik de boel ook nog een beetje laten sprankelen haha

  Antwoord
 19. Jaaaaa! Eigenlijk helemaal niet om te lachen maar ik heb op mijn 23e nog nooit een seksspeeltje gekocht, vastgehouden…. laat staan gebruikt! Ik kwam je pagina tegen en vind het heerlijk hoe je nuchter praat over dit onderwerp. Die speeltjes kan ik zeker wel gebruiken aangezien het me hartstikke leuk lijkt om te beginnen met experimenteren…! Unicorn gr. Iris

  Antwoord
 20. Hoi Tess, iets waar je blij van wordt. Nou ik hoop dat dit hem is. Ik werk in de GGZ als begeleider en seksuele voorlichting of praten over seks en seksualiteit is altijd een ondergeschoven kindje in de zorg. Daarom zorg ik er voor dat er nu seksuele voorlichting wordt gegeven op onze locatie. Door m’n collega’s voor te lichten en een beetje ‘op te leiden’ of te laten wennen aan openheid over seks en seksualiteit wordt dit doorgegeven aan onze cliënten. En zo is seksualiteit en seks een normaal onderwerp op onze locatie waar open over gepraat kan worden. 🙂

  Nu snel door naar een andere website met andere verhalen.

  Groetjes!

  Antwoord
 21. Heey, komische verhalen heb ik genoeg denk ik. Mijn familie is niet bepaald preuts en nemen ook geen blad voor de mond, een van de mooiste momenten was toen mijn opa een string van die kleine snoepjes kreeg (die harde pastel gekleurde) van mijn tante en hem over zn broek aandeed. Een vriendin van mij was op dit moment aanwezig en schrok zich de tering waarna ze keihard riep “dit kun je toch niet maken” en mijn opa vroeg of zei hem dan graag wilde hebben. Hij heeft hem nog een tijd over zn broek heen aangehouden die dag en die vriendin durfde niet meer langs.

  Antwoord
 22. 38 jaar zijn. Single mama zijn. Op jezelf wonend. Een vaste scharrel hebbend. Sex niet braaf in de slaapkamer plaat laten vinden. En een vader met de sleutel van je huis.
  Do I need to say more?
  Kleine meisjes worden groot, maar ik voelde nog steeds het schaamrood. Busted! Sorry pap!

  Antwoord
 23. 38 jaar zijn. Single mama zijn. Op jezelf wonend. Een vaste scharrel hebbend. Sex niet braaf in de slaapkamer plaat laten vinden. En een vader met de sleutel van je huis.
  Do I need to say more?
  Kleine meisjes worden groot, maar ik voelde nog steeds het schaamrood. Busted! Sorry pap! Kom je wel de lampen volgende week nog ophangen? 🤣
  Misschien kan ik t goed maken met een bloemetje…satisfyer flower? Sluit ik mezelf in mijn slaapkamer op om mezelf met meuk te verwennen. Als eeuwige vrijgezel wordt t eens tijd goed aan zelfkennis resource te gaan doen! En lekker te experimenteren met mijn scharrel😘

  Antwoord
 24. Hoi Tess,

  Oké, ik doe een poging. In mijn wilde jaren heb ik eens ooit een fijne fwb gehad waarmee ik hele fijne sex had. Na een flinke poos elkaar uit het oog verloren te zijn, hebben we de draad weer opgepakt (hoewel no strings attached het sleutelwoord is)
  Ik vertelde hem een verhaal hoe ik ooit in bed ben beland met mijn fysiotherapeut (voor hij mij behandelde overigens). Ik had een speurtocht in mijn huis uitgezet en mezelf van top tot teen ingesmeerd met glijmiddel lag ik op bed te wachten. Hele fijne sex was dat….
  De reactie van mijn fwb: dat hebben wij ook ooit gedaan. Ik was dat dus vergeten, kon me niks meer herinneren. Nu pest hij me met het feit dat speurtochten met glijmiddel mijn ding zijn…

  Antwoord
 25. Ik had me bedacht om een oude pocket pussy mee te nemen naar een jongerencentrum bij ons in de buurt.

  Nooit had ik aan zien komen wat ik me nu weer op mijn schouders had gehaald. Al de hele week ben ik nu pubers in het jongerencentrum seksuele voorlichting aan het geven aan de had van een pocket pussy. Ook zag deze pocket-pussy nog nooit zoveel actie als het nu heeft gezien. De een naar de andere vuist van jongeren verdween hierin. Ik heb me helemaal kapot gelachen de afgelopen week.

  Was het niet met gekke ideeën die de jongere hadden met de pocket-pussy, dan wel met de gekke ideeën die sommige jongeren over seks hebben.

  Ps. Helaas niks met Unicorns haha.

  Antwoord
 26. Mijn vriend en ik hadden besloten om wat meer te experimenteren. Hij had een soort penisring besteld met allemaal stekels, een heel gedoe om die rond de penis te krijgen (hij was 5 cm breed). Allemaal goed en wel, haalt hij na de seks zijn penis uit mij en is dat ding verdwenen. Het experimeteren eindige uiteindelijk in vissen. Ik besloot dat het toen tijd was voor hulp van experts, dankzij jou video over de adventkalender van easytoys zijn we terug volop aan het experimenteren.

  Antwoord
 27. Ik had best wel een mooie verzameling met sextoys, maar deze ben ik helaas allemaal kwijtgeraakt tijdens mijn scheiding… Snik snik!

  Ik ben 10 maanden dakloos geweest door die pipo, maar heb in die tijd weleens een nachtje bij mijn ouders gelogeerd. Zo had ik een avond een jongen met lang haar mee naar mijn ouders genomen waar ik wat mee date in die tijd.

  Mijn ouders wisten dat niet en deden ’s morgens geheel vrolijk en onschuldig de deur zomaar open… Net op het moment dat mr toyboy dus tussen mijn benen ontbijt op bed lag te snoepen… Oeps….

  Weet je wat mijn moeder zei? Hoezo heb je nou weer een hond mee naar huis genomen?!?!? Want die zag dus alleen die flinke bos met haar half boven de dekens uit steken… Die vervolgens net boven de dekens uit piepte en met een big smile “goeiemorgen” riep. Ik heb mijn moeder nog nooit zo snel weg zien glippen 😛

  Inmiddels ben ik weer hertrouwd en heb mijn leventje weer wat opgepakt. Maar wat betreft toys kan dit nog beter… Tijdens mijn zwangerschap met flinke complicaties ben ik 29 kilo aangekomen. Ik kon een jaar lang niet lopen vanwege de lichamelijke problemen. Het gewicht ging er dus ook niet vanaf en mijn zelfbeeld en geiligheid is in die tijd flink kapot gegaan. Voor je relatie is het ook alles behalve goed moet ik zeggen… Maar, we hebben deze fase overwonnen samen 🙂

  De boel down under is tijdens de bevalling compleet met vervroegd pensioen gegaan ( ik kreeg niet eens een schriftelijk ontslag en van een maand uitwerk-tijd had mijn poes ook nog nooit gehoord kennelijk!! ) en na 4 jaar 0,0 gevoel en me niet-vrouwelijk meer kunnen voelen was ik het he-le-maal zat! Ik ben nu eindelijk zo ver dat ik weer rustig kan gaan sporten sinds 1,5 jaar. Helaas ook niet zonder problemen, want heb een zware hersenschudding met blijvend letsel opgelopen. Maar ik probeer mezelf weer op de rit te krijgen en ben inmiddels 23 kilo afgevallen. Mijn zelfbeeld begint weer meer op te bouwen gelukkig.

  Maar ik heb nog steeds veel moeite met sex en mastuberen… Want ik moet echt vanauit 0 beginnen merk ik. Jezelf weer mooi en sexy vinden en vooral jezelf toe staan om te genieten van spelen met je zelf of een ander is een GROTE uitdaging. Het is alsof mijn gevoel gewoon geblokkeerd is. Mijn doel is om mezelf opnieuw te ontdekken en mijn innerlijike sex-goddes ( terug) te vinden. Met een kind en minder kunnen werken dan ik zou willen vanwege het ongeluk is het financieel ook een stuk lastiger om sextoys te kunnen kopen. Want eerlijk is eerlijk.. Ze zitten bij gratis bij een pakje boter uit de supermarkt.

  Het grote meuk pakket zou me zeker helpen om de donkere dagen door te komen, mezelf weer open te leren stellen en te ontdekken wat ik leuk vind.

  Oh ja, ik moest je ook nog laten lachen over iets met toys.. want dat bovenste verhaal is misschien een kleine beetje off-topic?

  Ik heb van die vibrerende vagina balletjes… want ja… gevoel is dus weg… bekken-bodem-spieren trainen schijnt te helpen.. dus ja… wanhopige Toos-gevoelloos doet een poging om de voormalige power poes weer aan het werk te krijgen. Nou, ding opgeladen… uiteraard even snel op alle knoppen douwen om uit te testen hoe hard dat ding kan enz. Prima, mooi… terug in de doos… want echt testen kon op dat moment niet.. en het was ook meteen een verassing voor ons weekendje weg.. want er zat een afstandsbediening bij voor m’n hubby 😛

  Ik beneden.. Bezoek over de vloer… Hoop herrie.. Nou het was alsof het complete huis instortte onderhand. Ze konden het in belgie nog horen rammelen zo hard. Het bezoek vroeg zich af wat die herrie toch was ( ookal vibreerde het zo hard dat de bank inmiddels een massage-stoel geworden was)… Ik vroeg het me af wat dat was… Naja, misschien dat de buren dan toch aan het klussen zijn ofzo? Weet ik veel!?! Echt zoooooo hard gewoon.. ! Maar elke keer stil… en dan begon het weer. En nergens bij stil gestaan dus…

  Het bezoek was inmiddels de deur uit. Hele huis afgezocht, want af en toe hoorde ik toch steeds die herrie weer.. geen idee.. Tja… het zal wel…

  Man lief komt thuis… Wat is dat lawaai toch? Echt midden in de nacht: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, TRRRRRRRRRRRRRRRRR, TRRRRRRRRRRRRRRRRR, ZZZZZZZZZZZZZZ!!!!

  Kom ik er de dag erop achter dat die vibrerende balletjes dus nog aanstonden, want ik was vergeten dat je zowel de balletjes als de afstandsbediening UIT MOET ZETTEN ipv maar 1 van de 2, anders gaat ie uit zichzelf af en toe spelen, omdat ie zich anders verveeld.

  Dat speeltje zat dus in de doos… in onze grote, verder nog lege koffer en dat blijkt dus een hele leuke, goede klankkast te zijn.. ( achteraf bleek dat de buren zelfs het concert hadden kunnen horen en zich ook afvroegen waar dat geluid vandaan kwam… uhm,,,, ja ik weet ook niet wat dat was buurvrouw … 😛 ).

  Hoe dan ook… mijn libido begint heeeeeeeel rustig aan weer op te warmen dus ik doe graag mee. I’M IN! ( of ja… die speeltjes uit je pret pakket dan als ik zou winnen… want die mogen er zeker in. Wees welkom zou ik zeggen 😉 )

  Antwoord
  • Oh.. en Tess, Jay… Sorry voor de vierkante ogen die jullie vast hebben gekregen van mijn lange verhaal … 😛 Dikke knuffel die kant op 🙂

   Antwoord
 28. Trouwens.. ik moet zeggen.. stiekem ben ik ook wel benieuwd naar die satifyer men. Mijn man heeft dus echt nog nooit een sextoy uitgeprobeerd. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig wat voor magie er vrij komt als hij zoiets zou gebruiken. Misschien veranderd zijn eenhoorn wel in een legendarische unicorn en komen er bakken met glitters uit geknald in alle kleuren van de regenboog. You’ll never know right… ? 😛 😉

  Antwoord
 29. Gisteren was het leven nog gewoon zoals het was
  Speelde-n-ik op straat en was m’n klas gewoon m’n klas
  Ik dacht dat het zo hoorde en dat alles blijven zou
  ’t Was ook weleens vervelend, maar ik had alles wat ik wou

  ‘k Was net als alle anderen, d’r was niks geks aan mij
  ‘k Had heus ook wel eens ruzie, maar ik hoorde er toch bij
  Met voetbalplaatjes, flippo’s en ik speelde met m’n pop
  Maar sinds een uur geleden staat m’n wereld op z’n kop

  Ik zat in bad
  Gewoon in bad
  Een beetje met het sop te klieren
  Je weet wel, met die vlokken schuim
  M’n buik en schouders te versieren
  Voel ik ineens twee kleine bobbels
  Waar volgens mij eerst nog niks zat
  Niet veel, maar toch, het zijn echt twee hobbels
  En dat hoort niet, ik hoor plat
  Dus sinds een uur ben ik nu niet meer te genieten
  Hellup! Hellup! Hellup! Hellup! Ik krijg tieten

  (Tieten, zij krijgt tieten)
  (Tieten, echte tieten)

  Hoe moet dat nou met gym en van de zomer op het strand?
  Dan zien ze die twee dingen en dan val ik door de mand
  Nu kan ik nog een trui aan zodat je nergens wat van ziet
  Want niemand mag het weten en vooral de jongens niet

  Yvonne heeft ze ook wel, maar dat is alleen maar vet
  Zal ‘k zeggen dat ik ziek ben, dan blijf ik een jaar in bed
  Ik ga niet meer naar school, ik neem desnoods een krantenwijk
  Want dit wordt steeds maar erger, als ik naar m’n zussen kijk

  Ik zat in bad
  Gewoon in bad
  Een beetje met het sop te klieren
  Je weet wel, met die vlokken schuim
  M’n buik en schouders te versieren
  Voel ik ineens twee kleine bobbels
  Waar volgens mij eerst nog niks zat
  Niet veel, maar toch, het zijn echt twee hobbels
  En dat hoort niet, ik hoor plat
  Dus sinds een uur ben ik nu niet meer te genieten
  Hellup! Hellup! Hellup! Hellup! Ik krijg tieten

  Antwoord
 30. Leuke actie. Toevallig was ik me de laatste tijd aan het bedenken dat het wel eens tijd werd om iets nieuws uit te proberen na 10 jaar dezelfde vibrator. En gezien de omvang van het pakket kan ik mijn schoonouders misschien ook nog wel blij maken met iets.

  Mijn schoonmoeder maakt er geen geheim van dat zij er nog lustig op los sexen. Wat ook leuke uitspraken oplevert. Zo is ons (de kinderen) op het hart gedrukt dat we na hun overlijden bij het leeg ruimen van het huis, niet in haar nachtkastje mogen kijken. Dicht tapen en bij het grof vuil dumpen. Ze wil niet dat we haar sexspeeltjes tegenkomen. 😂

  Antwoord
  • Al aanvulling… ik ben natuurlijk door deze opmerking alleen maar rete nieuwsgierig geworden naar wat er dan precies in dat kastje zit😜

   Antwoord
 31. Een doos met meuk is altijd leuk! Want veel meuk zorgt voor leuke ideeën en heel veel plezier. Maar ja dan nog een leuk/grappig verhaal.

  Wij hebben een prachtig leuke hond en wie weet moeten we daar maar eens een unicorn van maken met 1 van deze leuke speeltjes 😂🦄 zie je de visite al binnen lopen terwijl de hond zo door het huis paradeerd 😝🐾

  Antwoord
 32. Ik heb nog wel een grappig eenhoorn verhaal.. Ik lag ooit met mijn fwb in bed, met mijn hoofd op zijn schoot. Waarna hij een opmerking maakt over dat ik bijna een eenhoorn leek, vanwege de plaatsing van zijn penis rond mijn voorhoofd. Ik schoot natuurlijk in de lach en om me nog meer te laten lachen besloot hij om mijn dildo die nog op bed lag op zijn voorhoofd te plakken. Dit werkte echt een stuk beter dan verwacht, dus hij heeft een lange tijd paardengeluiden gemaakt terwijl ik bijna in mijn broek pieste van het lachen. Toen ik weer was bijgekomen en hij de dildo van zijn voorhoofd af haalde bleek alleen dat de zuignap een soort zuigzoen op zijn voorhoofd had achtergelaten.. Dus hij heeft nog 2 dagen met een rondje op zijn voorhoofd rond gelopen, dat zag er erg leuk uit!

  Antwoord
  • Ik was benieuwd wie gewonnen had, dus even spieken 😉 Haha mijn god!, hoe heeft hij dat aan zijn omgeving uitgelegd wat dat voor rare plek was? 😛 Gefeliciteerd met het winnen trouwens 🙂

   Antwoord
 33. Hoi Tess, wat een leuke website hebben jullie! Werd er van de week door mijn vriend op gewezen, om bij jullie eens te gaan lezen en rondkijken wat nog meer leuk is om aan te schaffen 🙂 Ik heb ondertussen een bescheiden collectie speeltjes, maar vind het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken via reviews. Ik moest zeker ook kijken naar jullie review van die We-vibe duovibrator (10 punten), of dat niet iets voor ons was, dat was een andere dan waar ik het laatst over had? Had hij alleen even niet door dat het niet een partner vibrator was maar voor mij duo fun :P.
  Tja, waar sommige mensen nooit genoeg tassen of schoenen hebben, heb ik dat met seks speeltjes (A) Dus een hele box met toys om uit te proberen, heel graag, ik ben benieuwd!

  Antwoord
 34. Heyy wat een leuke actie!

  ik ben 19 jaar en ben sinds een tijdje met mijn vriend allemaal seks speeltjes aan het proberen omdat ik nog nooit ben klaar gekomen. Ik merk dat ik speeltjes super spannend en leuk vind en wil daarom alles wel een keer proberen om tot dat hoogtepunt te komen.
  ik zou het superleuk vinden om het paket te winnen om mezelf nog meer te kunnen ontdekken en te weten waar ik van kan komen!

  ps: je video over het vibrerende eitje heeft me in laten zien dat het niet aan mij ligt dat dat niet veel voor me doet.

  xxxx Sil

  Antwoord
 35. Gefeliciteerd

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.