Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator

17-01-2022

Luchtdruktoys, ik krijg er geen genoeg van. Op dit moment is luchtdrukstimulatie denk ik wel mijn favoriete vorm van stimulatie. Maar er zijn natuurlijk super veel verschillende luchtdruktoys. En nu weer een nieuwe. De Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator. Een beetje een gekke naam eigenlijk, aangezien deze toy dus niet vibreert. Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja, met een USB-oplaadkabeltje en magneetlader
Standjes: 9 standen, waarvan 2 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 59,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Hij is best oké

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de willie toys premium luchtdruk vibrator, je ziet ook de papiersliertjes in de verpakking. Willie toys premium luchtdruk vibrator

De Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator zit in een zwart, stevig doosje. Op de doos zie je een foto van de toy en wat teksten. Op de achterkant staat een QR-code die je kan scannen voor de gebruiksaanwijzing. Bij mij komt deze link uit bij de Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator in de Willie shop. Dus niet specifiek bij een gebruiksaanwijzing. Nu is dit een sextoy met twee knopjes, dus op zich heb je niet echt een gebruiksaanwijzing nodig.

Het USB-oplaadkabeltje vind je ook in de verpakking. En een hoop papiersliertjes. Het is dat er geen tekst op staat, anders zou ik denken dat dit uit de papierversnipperaar komt. Heel apart, ik heb dit nog niet eerder zo gezien. Het komt wel een beetje goedkoop over. Nu is deze luchtdruktoy ook niet duur, maar dit is wel de Premium lijn, dus daar zou ik dan een iets meer luxe look bij verwachten dan papiersliertjes.

Mijn eerste indruk van de Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator

De willie toys premium luchtdruk vibrator naast een lipstick De achterkant van de willie toys premium luchtdruk vibrator

De Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator doet me denken aan de Womanizer Starlet. Het is echt een mini luchtdruktoy. Ik vind dat helemaal leuk, want ik hou van mini-toys. Dit formaat is ook makkelijk mee te nemen als je een spannende date hebt of als je op vakantie gaat.

Ik vind de Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator er leuk uit zien. Ik kreeg de zwarte versie, maar hij is er ook in het roze. Er zit ook een stukje zilverkleurig plastic op, wat geen nut heeft maar daardoor ziet ‘ie er wel iets luxer uit. Het tuutje van deze luchtdruktoy is van siliconen. Je kan het tuutje er niet afhalen.

Hij heeft twee knopjes. Een powerknopje en een knopje waarmee je door alle standjes heen kan klikken. Ik had liever een plus- en minknopje gezien, waarbij de plusknop dat ook gelijk de powerknop was.

De test van de Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator

De willie toys premium luchtdruk vibrator van boven gezien De willie toys premium luchtdruk vibrator in mijn hand

Toen ik de Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator aanzette, viel me gelijk op hoe heftig het eerste standje al is. Ik hou zelf echt wel van stevige stimulatie, maar met luchtdruk vind ik het eigenlijk fijner om het rustig op te bouwen. Maar het was voor mij gelukkig niet té heftig, maar wel iets om even rekening mee te houden.

Standje twee is dan weer niet heel veel heftiger dan standje één, dat verbaasde me een beetje. En na standje twee, zijn de rest van de standen allemaal patronen. Ik vind patronen in luchtdrukstimulatie leuk en lekker. Ik vind het moeilijk om met zo’n patroon klaar te komen, dus wanneer ik dat wil, klik ik meestal weer door naar een steady standje.

De patronen van de Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator vind ik niet allemaal even lekker. Sommige patronen vond ik ook een beetje vreemd. Ik hoorde en voelde dan op sommige punten in het patroon wel dat de motor van de toy iets deed, maar qua gevoel gebeurde er dan niks. Verwarrend!

De steady standjes verschillen dus niet zo veel van elkaar en er zijn er maar twee, maar die voelen dan ook wel echt heel fijn. Het is een diepe, zware luchtdrukstimulatie. Want ook in luchtdrukstimulatie heb je verschillende dieptes heb ik gemerkt. Diepe stimulatie vind ik altijd beter, dus yay!

Maar toch vind ik het wel echt een nadeel dat er maar twee standjes zijn. Luchtdrukstimulatie is juist iets wat best nauw komt. Er zijn mensen die het al snel te heftig vinden en er zijn mensen die juist nog meer stimulatie willen. Daarom denk ik dat het goed is als een luchtdruktoy toch wel minimaal zes steady standjes heeft (liefst nog meer), zodat zoveel mogelijk mensen er iets mee kunnen. En zoals ik zei, ik vind het zelf ook fijner om zachtjes te beginnen. Ook vind ik het prettig om na mijn orgasme nog even door te stimuleren met het zachtste standje, maar dat is bij de Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator geen optie.

Nu is dit ook niet zo’n dure luchtdruktoy, maar daarentegen zijn er ook allerlei luchtdrukstimulators van Satisfyer die in dezelfde prijscategorie zitten, of zelfs wel goedkoper zijn. En die hebben wél meerdere standjes, soms ook vibratie en bediening met een app. Daar haalt deze Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator het dan eigenlijk niet bij.

Conclusie

De Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator is een schattige, kleine luchtdruktoy. Hij heeft maar twee steady standjes, die allebei vrij hard zijn en niet zoveel van elkaar verschillen. Hij heeft ook patronen, waarvan de één beter is dan de ander.

De luchtdrukstimulatie voelt diep, dat is prettig. Ondanks dat ‘ie niet duur is voor een luchtdruktoy, denk ik dat er toch wel betere modellen te krijgen zijn in deze prijscategorie.

Je kan de Willie Toys Premium Luchtdruk Vibrator hier bestellen bij Willie voor 59,95 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.