Willie Erotische Adventskalender Nr. 2 – Unboxing video

28-11-2021

Jaha! Nog een erotische adventskalender. Ik vind het ook echt super leuk, zo’n kalender met elke dag een spannend kadootje. En eerlijk gezegd vind ik het nog veel leuker om het lekker allemaal in één keer uit te pakken, want nou ja, zo ben ik.

In deze video maken we vijf pakjes uit de Willie Erotische Adventskalender Nr. 2 uit. We mogen van Willie deze vijf pakjes laten zien, omdat het natuurlijk leuk is als het nog een verrassing is wat er in de andere pakjes zit. Maar natuurlijk hebben Jay en ik alle andere pakjes ook uitgepakt en vertellen we je, zonder te zeggen wat daar allemaal in zat, wel wat we uiteindelijk van deze Willie Adventskalender vinden en of ‘ie de moeite is om te kopen, of niet.

Je kan de video hier onder bekijken.

Je kan de Wille Erotische Adventskalender Nr. 2 hier bestellen bij Willie voor 99,95 euro

De unboxing video van de Naughty & Nice adventskalender vind je hier.
En de unboxing video van de Satisfyer Adventskalender vind je hier.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Helaas krijgen al onze video’s de laatste tijd van YouTube een leeftijdsbeperking en moet je dus eerst je leeftijd verifiëren voor je ze kan zien. We zijn ons hiervan bewust en vinden het ook heel vervelend, maar kunnen hier helaas niks aan veranderen. We zoeken naar andere kanalen om onze video’s te posten.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.