Wellness by Blush Eternal Wand

27-05-2024

Een hele tijd geleden schreef ik een hele enthousiaste review over de Sola Sync, een paarse wandvibrator met afstandsbediening. Helaas is ondertussen de Sola Sync nergens meer te koop. Maar toen spotte ik de Wellness by Blush Eternal Wand bij Willie. Die leek wel verdacht veel op de Sola Sync (wat ook een merk van Blush was). Gelukkig was Willie zo vriendelijk om mij een exemplaar toe te sturen, zodat ik kon testen of deze Eternal Wand net zo goed is.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes waarvan 5 steady
Waterproof: ja (IPX7) (de afstandsbediening niet)
Verkoopprijs: 109,95 euro, hier te koop bij WillieΒ 
Is ’t wat? Ja, ja, jaaaa!

De look van de Wellness by Blush Eternal Wand

Zoals je ziet, is de vorm van de Wellness by Blush Eternal Wand heel herkenbaar. Hij ziet er duidelijk anders uit dan de gemiddelde wandvibrator. Er zit een duidelijke curve net voor de kop en het handvat is vrij plat. Ook zie je niet zo vaak een afstandsbediening bij wandvibrators. Hierdoor herkende ik ‘m gelijk, ook al is de kleur wel anders. De Sola Sync was donkerpaars, terwijl de Wellness by Blush Eternal Wand lila is. Niet zomaar lila, maar heel mooi shimmery lila. Een beetje met zo’n parelmoerglans. Ik vind dat helemaal leuk! De wandvibrator heeft ook een mooi shiny randje, wat ‘m een chic uiterlijk geeft.

De wand zelf heeft drie knopjes. Een powerknopje, die je ook kan gebruiken om door de patronen te klikken, en een plus- en minknopje. En dan is er nog de afstandsbediening, die heeft vijf knopjes. In het midden een powerknopje, dan een plus- en een minknopje en twee knopjes met pijltjes, waarmee je heen en weer door de patronen kan klikken.

De Wellness by Blush Eternal Wand zit in een stevige doos, die helaas niet zo mooi is als die van de Sola Sync, maar hij ziet er wel heel mooi en fancy uit. Er zit een klein doosje in de verpakking, met daarin het oplaadkabeltje. Dat kabeltje heeft twee stekkertjes, zodat je tegelijkertijd de wand en de afstandsbediening kan opladen. Handig!

De test van de Wellness by Blush Eternal Wand

Ik kon niet wachten om de Wellness by Blush Eternal Wand te proberen. Ik hou van wandvibrators, omdat ze vaak zo krachtig vibreren. Zelf hou ik het meest van wandvibrators met een wat kleinere kop, omdat die net wat gerichter stimuleren, dat werkt voor mij het beste. Andere mensen hebben juist graag een grote kop. Maar, deze Eternal Wand heeft dus een vrij kleine kop. Yay for me!

Toen ik de wandvibrator aanzette, merkte ik gelijk al dat de vibraties echt heel goed zijn. Ze zijn diep en heel krachtig. Ik heb echt wel het idee dat dit dezelfde vibrator is als de vroegere Sola Sync en daar ben ik heel blij mee. Deze vibraties is ook echt wat ik verwacht en hoop bij een wandvibrator. Helaas zijn niet alle wandvibrators zo goed. Maar deze Eternal wand zeker wel! Met deze vibraties is het voor mij makkelijk om een orgasme te krijgen. En dat heb ik dan ook veel en vaak gedaan met deze wandvibrator.

Wat ik, afgezien van de amazing vibraties, heel fijn vind aan de Blush Eternal Wand, is de vorm. Die curve. Die is echt gemaakt voor mensen die lekker comfy willen liggen en masturberen, denk ik. Deze vorm is echt veel beter dan een rechte wandvibrator. Het is comfortabel, het sluit goed aan bij mijn lichaam (dus ook als je plus-size bent) en het houdt gewoon lekker vast. Relaxed masturberen, ik hou er van.

De afstandsbediening in een BDSM-spel

Een andere leuke feature is de afstandsbediening. Als je de Wellness by Blush Eternal Wand samen met een partner gebruikt, en je wil de ander de controle geven over de vibraties, dan is dat echt een leuk extraatje. In een BDSM-setting vind ik het helemaal awesome. Tijdens een date met mijn D had hij de afstandsbediening vast, terwijl ik bezig was met de wandvibrator en hij toekeek. Dat alleen was al een erg heet scenario, maar elke keer als ik bijna klaarkwam, zette hij de wand uit. Of naar een patroon. Ik weet niet of je dat wel eens meegemaakt hebt, maar dat is best kut. Gelukkig vind ik het in een BDSM-spel heel lekker als er dingen gebeuren die ik eigenlijk kut vind. Dus we hadden er allebei echt heel veel plezier van.

In een vanilla setting kan het denk ik ook heel leuk zijn om je partner de afstandsbediening te geven, al denk ik dat het dan toch ook wel snel een klein beetje kinky wordt, want je geeft wel de ander de controle over iets. Met een wandvibrator is het wel zo dat je ‘m zelf dan heel makkelijk van je vulva af kan halen als je het too much vindt, dus dan heb je uiteindelijk daar zelf nog wel controle over.

Conclusie

De Wellness by Blush Eternal Wand is echt een hele goede wandvibrator die ik zeker nog vaak ga gebruiken. De vibraties zijn echt heel erg goed; krachtig en diep. De vorm van de wandvibrator is perfect, de curve zorgt ervoor dat je ‘m heel makkelijk vasthoudt en de kop is wat kleiner zodat je net wat gerichter kan stimuleren. De afstandsbediening is een heel leuk extraatje als je de wand samen met een partner gebruikt, spannend! Ik ben fan!

Je kan de Wellness by Blush Eternal Wand hier bestellen bij Willie voor 109,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Leuke review! Wij zijn nieuwsgierig nu… Toch even een vraagje πŸ™‚ Wat zou je aanraden: een VIM of deze Eternal Wand?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.