Vlog: Welke sextoys gebruikt een sextoytester?

10-11-2019

Vlog: Welke sextoys gebruikt een sextoytester?

Ondertussen hebben wij zoveel seksspeeltjes, dat we een nieuwe kast hebben aangeschaft om ze allemaal in op te bergen. Als je zoveel sextoys hebt, welke gebruik je dan? Je zou denken dat het moeilijk is om te kiezen, maar Jay en ik hebben duidelijk een aantal toys die we er toch het meest bij pakken. Naast alle toys die we op dat moment aan het testen zijn dus.

In deze vlog laten we deze toys aan jou zien en vertellen we waarom we deze het meest gebruiken. Ben je benieuwd? Bekijk onze video nu.

 

Welke toy gebruik jij het vaakst? En wat vind je van onze favorieten? Laat het even in de reacties, hier of op YouTube. Vinden we super leuk als je dat doet!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super leuk vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bijΒ Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

  1. Leuk om eens te horen welke toys eruit springen. Hier meeste fan van de zumio, maar wel de X-versie πŸ™‚ Spijtig dat er geen draadloze wands zijn die even goed zijn als de doxy 3, want door die draad twijfel ik om hem te kopen..

    Antwoord
      • Ik had al gezien dat je over de lelo smart wand large positief was. Maar blijft doxy 3 niet beter als je graag pinpoint hebt? Binnenkort een draadloze doxy 3 en een we vibe wand, benieuwd! Zeker team zumio, enige altijd binnen handbereik en ook niet zo erg als de kinderen hem vinden πŸ™‚

        Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.