Vlog: Welke luchtdruk toy moet ik kopen?

11-08-2019

Vlog: Welke luchtdruk toy moet ik kopen?

Ik krijg regelmatig berichtjes van mensen die advies vragen over toys. Super leuk altijd. Maar de vraag die ik het meeste krijg, is toch wel: “welke luchtdruk toy moet ik kopen?”. Er zijn er inmiddels ook zoveel, welke is nou goed, met welke heb je waar voor je geld, welke is budgettechnisch nog een beetje vriendelijk maar ook goed, welke is de beste?

In mijn vlog bespreek ik de opties, zodat je daarna hopelijk beter weet welke luchtdruktoy het voor jou is!

Je kan de vlog bekijken door op de afbeelding hieronder te klikken.

Welke luchtdruktoy moet ik kopen?

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het heel erg waarderen als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Hier vind je alle luchtdruk speeltjes bij Bol.com.

Hier vind je alle luchtdruk stimulators bij Euphoria.

Hier vind je alle luchtdruk toys bij Willie.

Hier vind je bij Easytoys alle Womanizers en hier vind je alle Satisfyers.

 

Help Tess Tesst zonder dat het jou iets kost!

Als je een luchtdruktoy, een duovibrator, glijmiddel, een bulletvibe, een kinky tool, een sexy lingerie setje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hier onder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Wauw, als je ze allemaal op een rijtje zet is het echt wel veel keuze!
    Zou je hetzelfde niet willen doen voor de wands?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.