We-Vibe Vector | Prostaat vibrator review

28-08-2019

Eindelijk is hij er dan, de We-vibe Vector. Ik kreeg hem van We-Vibe in ruil voor een eerlijke review. En holy canoli wat ben ik blij.

We-Vibe, prostaat toy! Nu!

De titel van deze paragraaf is denk ik al duidelijk genoeg. Toen ik namelijk alle andere seksspeeltjes van We-Vibe de revue zag passeren hier in huis (en dat zijn er echt heel veel), heb ik al meermaals verzucht dat de geweldige motoren van We-Vibe mijn prostaat (en ook mijn pik) echt heel erg blij zouden maken.

Dat heb ik ook (in veel nettere termen) aan We-vibe gemeld, en natuurlijk ben ik niet degene die veroorzaakt heeft dat We-Vibe nu de We-Vibe Vector heeft uitgebracht, maar mijn hemel ik ben wel echt extatisch dat hij er is.

Deze review is dus weer eens van mijn jubel reviews, niet omdat dit ding er eindelijk is, maar vooral omdat de We-Vibe Vector gewoon in een keer voldoet aan al mijn verwachtingen, of eigenlijk moet ik zeggen, de We-Vibe Vector is nog beter dan mijn verwachtingen.

We-Vibe Vector

De We-Vibe Vector is dus een prostaat vibrator, klein, simpel, elegant en in al zijn “eenvoud” goed gemaakt.

Eenvoud staat hier tussen aanhalingstekens wat het uiterlijk is dan wel eenvoudig, maar de We-Vibe Vector is dat aan de binnenkant helemaal niet.

De We-Vibe Vector is voorzien van twee motoren, een in de kop (die je tegen je prostaat aan kan zetten) en een in de onderkant die je perineum zal stimuleren. Je kan deze twee motoren via de app bedienen, en ze gewoon apart van elkaar aan en uit zetten, en natuurlijk ook de intensiteit bepalen.

Mocht je niet gediend zijn van een bluetooth verbinding met je telefoon en de We-connect app, dan wordt de We-Vibe Vector geleverd met een afstandsbediening die je de meeste functies ook biedt die de app je ook heeft en heel erg klein is, dus niet opvallend is, mocht je de We-Vibe Vector in “het openbaar” willen gebruiken.

En natuurlijk moet ik niet de belangrijkste feature van de We-Vibe Vector vergeten te vermelden. Namelijk dat de kop, het gedeelte dat je prostaat moet gaan beroeren verstelbaar is, en je dus, geheel naar eigen wens (binnen de verstelbare mogelijkheden) je We-Vibe Vector kan “buigen” zodat de kop zo goed mogelijk je prostaat raakt, en dat stukje, dat is dus geniaal, hoewel niet uniek, want deze mogelijkheid had de Lovense Edge ook al. En ook de perineum stimulator is enigszins aan te passen naar de gewenste vorm.

En alles is natuurlijk zoals we inmiddels wel van We-Vibe gewend zijn helemaal waterdicht.

We-Vibe Vector in de doos

Ik zei al de We-Vibe Vector is erg elegant, dat geld eigenlijk ook voor de doos waarin hij verstuurt wordt. Een mooi opgemaakte doos, zoals standaard is bij alle We-Vibe producten voorzien van een stilistisch plaatje van de Vector met de nodige tekst over wat hij kan, waar je de app kan downloaden etc.

In de doos vind je de We-Vibe Vector en de afstandsbediening, netjes verpakt onder plastic met wat documentatie zoals de handleiding. Ik had wel wat moeite om de Vector uit het gegoten schuim te krijgen, maar het zorgt er wel voor dat je seksspeeltje en de afstandsbediening tijdens transport niet zullen beschadigen.

Onder het schuim kom ik de oplader tegen, met magneet aansluiting en USB-A-stekker en een zakje pjur glijmiddel, altijd leuk om iets gratis te krijgen.

We-vibe vector prostaat stimulator met afstandsbediening

De We-Vibe Vector getest

Gezien mijn blijde verwachtingen snap je natuurlijk dat ik de We-Vibe Vector meteen ben gaan testen, althans, eerst moest ik hem natuurlijk helemaal opladen, en dat deed ik door hem aan mijn USB charger te hangen door gebruik te maken van de kabel.

Het eerste wat mij opviel is dat mij niet duidelijk was welke pool nu op welke pool moest, maar dat maakte blijkbaar niet zoveel uit. Echter had de magneet van mij iets sterker gemogen, mocht je langs de kabel lopen en hem raken, dan is de kans groot dat de We-Vibe Vector stopt met laden, een klein, makkelijk te overkomen minpunt, maar jammer is het wel.

Maar goed, opladen is een ding, presteren tijdens gebruik is een ander ding.

Natuurlijk heb ik de afstandsbediening even getest, en die werkt, zoals je zou verwachten gewoon. Tegelijkertijd wil ik niet beperkt worden in mijn ervaring, en dus heb ik de We-connect app meteen geïnstalleerd.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de app, en hoe hij er uit ziet, je kan hem zelf gewoon downloaden op je telefoon. Of je kijkt voor wat foto’s even in Tess haar review van de We-vibe Moxie

Enfin, ik zal jullie niet vervelen met allemaal screenshots.

Wel ga ik vermelden dat de app eigenlijk direct mijn We-Vibe Vector vond en de verbinding in 4 verschillende testsessies eigenlijk maar 1x heel even wegviel en meteen weer werd hersteld. Dus op dat gebied heeft We-Vibe zeker vooruitgang geboekt. En dat terwijl ik een vrij “exotische” Honor 10 telefoon gebruik als mijn daily driver. Dus een extra chapeaux is wel op zijn plaats.

Alles dus gekoppeld en dan komt het moment dat ik de We-Vibe Vector ga inbrengen. Wat meteen opvalt is dat deze prostaatvibrator helemaal niet zo groot is, en in mijn ervaring is dat helemaal niet nodig. De Aneros seksspeeltjes zijn ook helemaal niet zo groot en super effectief.

Ik deed dus wat Pjur “Analyze me” glijmiddel op de We-Vibe Vector en bracht hem heel snel, en heel makkelijk in. Ook als je beginner bent zal je dit ervaren, want zoals gezegd de We-Vibe Vector is klein en elegant.

Meteen voel ik ook, zonder dingen aangepast te hebben nog, dat de We-Vibe Vector alle goede plekjes weet te raken, mijn prostaat is echt meteen wakker, en dan moet ik dus nog de vibraties aan gaan zetten.

Ik haal toch even adem, en kom tot rust, iets waar mijn prostaat van vindt dat het allemaal wel sneller mag, en zet dan de standaard vibratie stand aan.

Meteen gebeurt er van alles in mijn lichaam, goede dingen, lekkere dingen, en eigenlijk ben ik compleet verbaasd, een prostaatvibrator, zo klein dat je hem gewoon in zou kunnen doen en zou kunnen dragen die toch de juiste plekjes raakt en nou ja…wow.

En dan ben ik nu pas bij de standaard rustige stand.

Eigenlijk kan ik zo blijven liggen, dat is te zeggen, de standaard stand voelt al snel heel goed, maar gretig als mijn prostaat is, wil ik meer, dus ik experimenteer met de verschillende default settings, zoals Wave, Cha Cha Cha, Pulse, nou you name it.

En wat opvalt is hoe klein en krachtig de motoren zijn, zo krachtig dat als ik de kop in zijn eentje op het hardst aanzet mijn eikel begint te vibreren, en dat is mij nog nooit overkomen. En hoewel dat initieel veel te veel overkill is, is dat gaandeweg echt super geil en lekker.

Zo geil en lekker dat mijn lichaam een orgasme eist en niet van plan is op een handsfree orgasme te wachten. Natuurlijk heb ik heel veel zelfcontrole, maar daar heb ik nu totaal geen zin in, ik speel met mijzelf en een heftig orgasme dat geen einde lijkt te kennen valt mij ten deel.

Ik ben eigenlijk na één sessie al helemaal overtuigd, iedereen met een prostaat moet een Vector kopen.

En dan, dan realiseer ik mij dat ik de kop en de perineum vibrator nog kan afstellen, en dat doe ik.

Met gemak, en toch is de We-Vibe Vector zo stevig geconstrueerd dat alles op zijn plaats blijft bij het inbrengen, met als gevolg, nog heftiger sensaties, nog meer lust, nog meer geile gevoelens, het lijkt bijna de perfecte prostaat stimulator.

Ik ga het alleen niet zo noemen, want nou ja, dan zou er geen ruimte meer zijn voor verbetering, en dat is gewoon zonde, hoewel ik je niet zo snel zou kunnen zeggen waar de verbetering zou zitten.

Overigens is het ook wonderlijk dat je deze erg krachtige motoren bijna niet hoort. Althans als je de kop alleen aanzet, op zijn hardst en je hebt hem in, dan hoor je een heel flauw zoemen.

Mocht je op een harde stoel zetten en iemand besluit de perineumvibrator aan te zetten dan denk ik wel dat mensen denken dat je een decoupeerzaag in je boxer hebt zitten, en dat is wel iets om rekening mee te houden.

Verder zit de We-Vibe Vector als gegoten, extreem comfortabel, en makkelijk voor (veel) langere tijd in te houden.
Zoals ik al zei een keiharde must have voor beginnende, ervaren en expert prostaatspelers.

Schoonmaak

Het mag geen verassing zijn dat deze We-Vibe Vector met zijn waterdichtheid en 100% siliconen omhulsel extreem simpel schoon te maken is onder warm water met toycleaner of zeep. Uitkoken kan niet, want dan gaat de elektronica eraan, en bleek zou ik je ook zeker niet aanraden. Even goed schoonmaken dus, maar ik durf te zeggen dat het allemaal super schoon gaat worden zo onder de kraan.

Conclusie

Ik ben lange tijd niet zo diep gelukkig geweest met een seksspeeltjes als dat ik ben met de We-Vibe Vector, klein, elegant, van hoge kwaliteit, af te stellen naar jouw lichaam (binnen normale perken), het kan mijns inziens gewoon niet misgaan (tenzij deze toy en jij natuurlijk echt geen match zijn).

Dus mijn conclusie in deze is simpel, koop hem, raad hem aan bij andere mensen met een prostaat.

Spread the gospel of the We-Vibe Vector!

Voor beginner of gevorderde, het maakt eigenlijk helemaal niet uit, jij wil deze prostaatvibrator hebben, of je nu single bent, graag speelt in het openbaar of wat dan ook. Je wil hem, geloof mij, echt.

Je koopt de We-vibe Vector bij Euphoria Erotiek voor € 139,-

Wil je liever bij Bol.com bestellen dan kan dat natuurlijk hier via deze link

 

 

 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

  1. Waarom zitten er twee stukken aan? Kun je ze allebei proberen en kijken welke vorm je fijner vind of is er nog iets voor de vrouw bij?

    Antwoord
    • Nee daar zit ook een motortje in om je pirineum blij te maken…. kortom, dubbele stimulatie

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.