We-Vibe Touch X – review

08-03-2021

De We-Vibe Touch is best een klassieker. Eentje die ik nog niet gereviewd had, dat wel. Maar nu is er een nieuwe versie van deze minivibrator: de We-Vibe Touch X. Nieuw en verbeterd. Ik kreeg ‘m van WOW-Tech, het bedrijf achter We-Vibe, Womanizer, ROMP en ArcWave.

Specs

Materiaal: Siliconen (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 8 snelheden en 7 patronen
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 99,95 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Yes, ik ben fan!

De verpakking en de inhoud

De we-vibe touch x voor de verpakking. Het is een rechthoekige stevige doos. De kleuren lopen van paars naar oranje. Je ziet ook een foto van de toy en de naam. De verpakking met daarvoor de we-vibe touch x, het witte satijnen bewaarzakje, de oplader, het zakje glijmiddel en de gebruiksaanwijzing.

Bij We-Vibe kunnen ze wel mooie verpakkingen maken. Hele herkenbare stijl, maar toch heeft elke toy een eigen verpakking. Wat mij dan als eerste opviel, was dat We-Vibe een nieuw logo en lettertype heeft, maar dat is denk ik niet zo heel interessant.

Het doosje is stevig en kleurig. Op de zijkant, achterkant en in de binnenkant van de doos vind je informatie over de Touch X.

In de doos vind je de We-Vibe Touch X zelf, een zakje glijmiddel, het USB-oplaadkabeltje en een bewaarzakje. Helemaal compleet dus, maar het glijmiddel zou ik niet aanraden, want er zit glycerine in en sommige vagina’s raken daar geïrriteerd van. En nog even over dat bewaarzakje he. Mensen van We-Vibe, als jullie meelezen: zo’n wit satijnen bewaarzakje, dat kán echt niet meer hoor. We-Vibe is zo’n tof merk. Doe ook een tof bewaarzakje. Van een normaal stofje. Met jullie logo ofzo. Of een leuk printje. Doe íets, maar niet dit. Alsjeblieft.

Mijn eerste indruk van de We-Vibe Touch X

De we-vibe touch x ligt naast een lipstick. Je ziet ze van bovenaf en de touch x is net iets langer dan de lipstick. De we-vibe touch x in mijn hand. Je ziet de kant met de knopjes.

Wat voelt deze Touch X lekker zacht! Siliconen heb je in allerlei verschillende soorten, maar dit siliconen voelt heel lekker glad en zacht. De vorm van de Touch X is ook best apart, maar het zorgt er voor dat ‘m gewoon vasthouden al heel fijn voelt.

Het kleurtje vind ik leuk, net zoals de We-Vibe Melt. Maar de Touch X is er ook nog in green velvet.  Op de bovenkant van de Touch X zitten drie knopjes. Twee daarvan zijn cirkeltjes die iets op de toy liggen, dat zijn de plus- en minknop. Daar tussen in zit een golfje en dat is het knopje voor de verschillende vibratiepatronen.

De andere kant van de toy doet me een beetje denken aan een lepel. Deze vorm is echt wel tof. Hij heeft een puntje, maar ook een bolle kant en dan dus een soort kuiltje. Lekker veel variatie.

De We-Vibe Touch X vs. de We-Vibe Touch

De we-vibe touch x ligt naast de oude touch. De we-vibe touch x en de oude touch in mijn hand.

Nu is de Touch X dus de vernieuwde uitvoering van de We-Vibe Touch. Zoals ik al zei, dit is best een klassieker. En ik had ‘m natuurlijk ook wel in mijn sextoykast liggen, maar ik had er nog nooit een review over geschreven. Want ik was namelijk helemaal niet zo’n fan van de We-Vibe Touch. Ik was wel benieuwd of dat nu met de nieuwe versie anders zou zijn.

De oude We-Vibe Touch was er alleen in het paars. Qua vorm lijkt er niet heel veel veranderd op een paar hele kleine details na. Ik voel wel duidelijk dat het siliconen van de nieuwe Touch X veel lekkerder, zachter en gladder aanvoelt. Ook zijn de knopjes veranderd, want de oude Touch had alleen één knopje aan de onderkant van de toy. Ook is de oplader veranderd. De Touch had een best vreemde oplader, maar de nieuwe Touch X heeft een gewone magnetische We-Vibe oplader.

Maar, wat ik eigenlijk het belangrijkste vind, de vibraties! Want die zijn wel duidelijk verbeterd.

De Test van de We-Vibe Touch X

De we-vibe touch x naast een flesje slquid De we-vibe touch x in mijn hand. Mijn duim ligt in het kuiltje.

Zoals altijd gebruikte ik een beetje glijmiddel. Sliquid, voor het geval je het nog niet wist, dat is mijn favoriete glijmiddel! Geen ingrediënten die je vagina irriteren, helemaal fijn dus. Toen ik de We-Vibe Touch X aanzette, was ik gelijk onder de indruk van de diepe vibraties. In de lage standjes deed ‘ie me denken aan de We-Vibe Wish. De vibratie lijkt niet helemaal steady, maar een beetje zoals een motor die net start. Ik vind dat best lekker voelen, vooral omdat deze vibratie ook heel diep is. De toys van Je Joue voelen ook een beetje zo, qua vibratie.

Hoe hoger je komt in de standjes, hoe meer steady de vibratie gaat voelen. Ik vind zowel de zachte standjes al de hardere standjes echt heel lekker voelen! Ik word echt wel enthousiast van deze Touch X.

Experimenteren met de We-Vibe Touch X

De we-vibe touch x, schuin van de voorkant gezien. Close-up van het oplaadpunt. Je ziet ook de merknaam nog in het silionen.

Wat ik echt leuk vind aan deze minivibrator, is dat ‘ie best wel veelzijdig is door de vorm. Ik kan het puntje gebruiken heb dan een beetje het gevoel van pinpoint stimulatie. Ik kan het ‘deukje’ over mijn vulva of clitoris leggen, ik kan de bolle achterkant gebruiken. En het is allemaal leuk! Dit is zo’n seksspeeltje dat uitnodigt om een beetje mee te gaan experimenteren. Je kan van alles proberen en ontdekken wat voor jou op dat moment het lekkerst voelt.

Ik vond eigenlijk alle manieren wel heel lekker voelen. Of misschien juist de afwisseling. We-Vibe staat natuurlijk bekend om zijn vibratiepatronen en die zijn ook gewoon goed. Wanneer ik wat langer bezig wil zijn, dan vind ik de patronen wel echt fijn. Maar om klaar te komen, vind ik de steady standjes wel fijner, beter, lekkerder en makkelijker.

Eigenlijk vind ik gewoon bijna alles fijn aan deze We-Vibe Touch. Dit is echt zo’n lieve, kleine vibrator, die gewoon wel echt heel erg goed is. Dit is er echt zo eentje die je op je nachtkastje kan laten liggen om ‘m er regelmatig even makkelijk bij te kunnen pakken.

Zelf ben ik niet zo’n fan van vibraties op andere plekken dan mijn vulva, maar je zou deze kleine vibrator ook heel goed kunnen gebruiken om over je lichaam, of dat van je partner, te gaan.

De knopjes van de We-Vibe Touch

Close-up van de knopjes van de we-vibe touch x De we-vibe touch x staat tegen de zijkant van de doos, waar je een tekstje ziet over hoe veelzijdig deze touch x toch is.

Het enige wat ik niet zo fijn vind aan de Touch X zijn de knopjes. Ik vind ze niet zo heel goed voelbaar. Aan de kant van de vibrator waar de knopjes zitten, zitten ook de magneetjes om ‘m op te laden en de We-Vibe merknaam. De knopjes zijn niet heel hoog, dus ik probeerde regelmatig de magneetjes in te drukken. Voelt ook best wel suf. Ook vind ik ze gewoon niet zo prettig om in te drukken en het ‘knopje’ voor de patronen al helemaal niet. In de praktijk zet ik ‘m meestal vrij snel op een standje waar ik ‘m dan in hou, dus dit mocht de pret niet drukken. Want ik heb wel écht heel veel pret gehad met de Touch X.

Conclusie

Ik vind dit écht een hele fijne vibrator. Hij is klein en handzaam en voelt heel lekker aan. De vibraties zijn echt super goed en door de vorm kan je ‘m op meerdere manieren gebruiken. En alle manieren zijn leuk en lekker. Ik hou van de nieuwe We-Vibe Touch X! Zeker wel een verbetering ten opzichte van de eerdere uitvoering.

De We-Vibe Touch X is hier te koop bij Easytoys voor 99,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Dat klinkt allemaal heel positief.
  Ik heb bij die kleinere snel last van de trillingen in mijn handen. Dat is ook hetgeen mij stoort bij bijvoorbeeld de NU Sensuelle Point. Valt dat bij deze beter mee?

  Antwoord
  • Hm, dan zou ik denk ik eerder gaan voor de nieuwe Tango X. Maar mijn review over de Tango X komt volgende maand pas online!

   Antwoord
 2. Ik twijfel heel erg tussen de touch x en de tango x. Ik houdt zelf wel van krachtige vibrators. Heb je enig advies daarover misschien? 😊

  Antwoord
  • Ook ik ben erg benieuwd naar het verschil tussen de touch en de tango. Twijfel ook…..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.