We-Vibe Tango X – sextoy review

14-05-2021

De We-Vibe Tango is toch wel een echte klassieker. Ik denk dat we wel kunnen stellen dat de Tango bekend staat als de beste bulletvibrator. Voor mij was het dΓ© bulletvibrator die me deed beseffen dat het formaat niks zegt over de kracht. En nu is er een nieuwe versie van deze klassieker: de We-Vibe Tango X. Ik kreeg β€˜m van We-Vibe zelf.

Specs

Materiaal: ABS-plastic en siliconen (allebei bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 7 standjes, die je elk in 8 snelheden kan gebruiken
Waterproof: Ja (IPX 7)
Verkoopprijs: 89,95, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Jaaaa! Ik hou van de Tango X!

Verpakking en de inhoud

De we-vibe tango x ligt op de voorkant van de verpakking De we-vibe tango x ligt op de verpakking, waar je de achterkant van ziet. Daaromheen ligt het oplaadkabeltje, het bewaarzakje, een sachet glijmiddel en de boekjes.

De verpakkingen van We-Vibe zijn eigenlijk altijd tof. Ik denk dat ze nu de stijl iets veranderd hebben, want het is weer net anders, maar alsnog heel herkenbaar. Het doosje is stevig en ziet er leuk uit, dus je kan je toy hier prima in bewaren.

Op de voorkant zie je nu een foto van de toy, waar dat eerder meestal een soort tekening of het silhouet van de toy was. Op de zijkanten en acherkant vind je wat informatie over de We-Vibe Tango X.

In de verpakking vind je natuurlijk de We-Vibe Tango X zelf, een quick start guide, een safety instructions boekje, een wit satijnen bewaarzakje (kan Γ©cht niet meer, We-Vibe!), een USB-oplaadkabeltje en een zakje Pjur glijmiddel (met glycerine, dat kan irritaties aan je vagina veroorzaken).

Mijn eerste indruk van de We-Vibe Tango X

De we-vibe tango x ligt naast een lipstick. Ze zijn bijna even groot. De we-vibe tango x in mijn hand.

Een nieuwe versie van een toy is natuurlijk altijd leuk. Bij de We-Vibe Nova 2 had ik al ontdekt dat zo’n tweede versie Γ©cht een heel goed idee kan zijn. De nieuwe Tango X ziet er ook wel duidelijk anders uit dan de originele We-Vibe Tango, want hij heeft een siliconen stukje aan de onderkant. Dit geeft deze minivibrator gelijk een hele andere look, ook al is de bovenkant nog hetzelfde.

Ik moet wel zeggen dat ik het er niet per se heel mooi uit vind zien. Nu is het ook zo dat ik de donkerblauwe versie van de Tango X kreeg en dat is niet helemaal mijn kleur. Hij is er trouwens ook in cherry red. Maar goed, een stukje siliconen dus aan de onderkant, met daarop ook drie knopjes. Whoohoo, want ik word wel blij van meerdere knopjes voor vibrators met meerdere standjes.

Verder is de We-Vibe Tango X nog steeds een hele kleine vibrator, met een schuine bovenkant. Ideaal, want zo kan je β€˜m gebruiken voor pinpoint stimulatie, maar ook voor stimulatie van een iets groter gebied. Ik hou van opties!

De Test van de We-Vibe Tango X

De we-vibe tango x ligt op een flesje glijmiddel. Je ziet ook goed de platte kant van de tango x. De we-vibe tango x en de oplader.

Mijn β€˜oude’ Tango werd nog steeds wel af en toe gebruikt. Ik heb natuurlijk ontzettend veel seksspeeltjes, maar een bulletvibrator, zeker zo’n krachtige als de Tango, vind ik altijd fijn. Ik nam β€˜m graag mee naar een kinky feestje (toen die er nog waren), maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een dildo vind ik β€˜m erg fijn. Ik was dus wel benieuwd hoe de nieuwe We-Vibe Tango X me zou bevallen en of die echt beter zou zijn.

Gelijk toen ik β€˜m aanzette, merkte ik al dat er aan de kracht van de vibraties in elk geval niks veranderd was. Wow! Ik blijf het wonderlijk vinden hoe zo’n klein vibratortje toch zulke krachtige trillingen kan veroorzaken. De vibraties zijn heel diep. In de lagere standjes zie je de toy ook echt heen en weer schudden. Deze We-Vibe Tango X is qua geluid ook echt wel stil, ik vind het geluid heel subtiel.

Qua gevoel vind ik de Tango X niet echt anders voelen dan de originele Tango. En dat is misschien maar goed ook, want ik was al heel erg blij met de Tango! Er staat op de verpakking dat de motor verbeterd is. Ik weet niet zeker wat er dan precies verbeterd is, maar de vibraties voelen voor mij hetzelfde. Misschien dat het geluid wel nog iets minder is, en misschien is de kwaliteit ook wel verbeterd. Dat weet ik niet.

Maar de knopjes zijn natuurlijk wel anders. En er zijn ook meer standjes! Hoera voor meer standjes. Meer steady standjes vooral, want ik hou toch wel echt van de steady standjes. Er zijn nu acht steady standjes en dat is best wel veel, zeker voor zo’n bulletvibrator. Ik vind ze ook allemaal lekker, eigenlijk. De zachte standjes vind ik vergelijkbaar met een motor die opstart. Een beetje dat β€˜stotterende’, wat echt dat hele diepe gevoel geeft. Maar de hardere standjes zijn gewoon zo krachtig, en ook nog steeds diep, ik word daar erg blij van.

Het puntje van de We-Vibe Tango X

De we-vibe tango x in mijn hand, vanaf ze zijkant gezien De we-vibe tango x in mijn hand, je ziet de achterkant.

Maar dat puntje he, ik vind dit echt zo’n goede vorm voor een minivibrator. Ik hou toch het meest van pinpoint stimulatie, en dat kan echt heel goed door echt het bovenste topje van de Tango te gebruiken. Het gevoel is voor mij dan nog veel intenser en ik kom op deze manier best wel snel klaar.

Maar ook het schuine deel van het topje vind ik heel fijn om te gebruiken. Met een beetje fijn glijmiddel, ik gebruik meestal Sliquid, is het echt heel lekker om de top gewoon een beetje over mijn vulva te bewegen. Om even te ontdekken waar het allemaal lekker voelt.

De knopjes en patronen van de We-Vibe Tango X

De we-vibe tango x ligt op de gebruiksaanwijzing De we-vibe tango x naast een bloem

Ik zei het al, de Tango X heeft drie knopjes! Een plus- en een minknopje, en een knopje met een golfje, waarmee je door de patronen kan klikken. Super duidelijk en logisch te bedienen, dus. De plus- en minknop zijn redelijk goed voelbaar en daar tussenin zit het golfje. Die is niet echt makkelijk te voelen, maar qua plek dus wel logisch te vinden. Het werkt allemaal makkelijk en ik vind het echt fijn dat je β€˜m zowel harder als zachter kan zetten, zelfs ook bij de patronen.

De patronen van We-Vibe zijn zoals altijd echt prima. De We-Vibe patronen zijn altijd hetzelfde en daar is niks mis mee, want ze zijn gewoon goed. Ik ben zelf niet zo’n groot fan van vibratiepatronen, maar ik vind deze wel leuk om een beetje mee te teasen. Wanneer je de We-Vibe Tango X bijvoorbeeld zou combineren met bondage, of een andere manier waarbij je wat langduriger gestimuleerd wordt, zijn de patronen ook wel echt aan te raden. Afwisseling is dan echt beter!

De We-Vibe Tango X in vergelijking met de We-Vibe Tango

De we-vibe tango x en de we-vibe tango in mijn hand. De we-vibe tango x en tango naast elkaar, je ziet de knopjes.

Is de Tango X nu echt beter dan de Tango? Ja! Echt wel! Meer standjes en meer knopjes is wel echt veel beter! Dat lijkt me duidelijk. En het siliconen stukje aan de onderkant van de minivibrator zorgt er ook voor dat je minder vibraties voelt in je vinger. Je voelt het nog steeds wel hoor, dat kan denk ik ook echt niet anders, maar het is duidelijk minder.

Ook is het oplaadpunt nu echt beter en makkelijker. De We-Vibe Tango X gebruikt nu net zo’n oplader als alle andere nieuwe modellen van We-Vibe. Yay voor al deze positieve veranderingen dus!

Conclusie

De We-Vibe Tango X is echt een amazing bullet vibrator. Ik word hier heel blij van. Het is natuurlijk maar een klein dingetje en dan is het best een bedrag wat je er aan uitgeeft, maar dit is er wel een waar je lang plezier van hebt. Dit is wat mij betreft met reden een klassieker, en nu dan een verbeterde klassieker. Zo’n We-Vibe Tango X kan je er altijd bij hebben.

Je kan de We-Vibe Tango X hier bestellen bij Easytoys voor 89,95 euro

Of hier op bol.com voor ongeveer 89 euro.Β 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Nu slechts 72 euro! Ik heb hem gisteravond besteld en hij zou vandaag al geleverd worden. Ik ben bijna even nieuwsgierig als naar de Zumio I.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.