We-Vibe Sync O

24-11-2023

We-Vibe heeft tegenwoordig allerlei soorten toys, maar ze zijn ooit begonnen met een koppelvibrator. Als ik het me goed herinner, was dat ook de eerste koppelvibrator bedoeld voor gebruik tijdens PiV-seks. Ondertussen heeft We-Vibe allerlei varianten van deze classic koppelvibrator en óók allerlei andere toffe toys. Maar die koppelvibrators, ik hou daar nooit zo van. Ja, als leuke, draagbare vibrator die de ander dan met app kan bedienen, maar niet voor tijdens de (penetratie)seks. Maar nu is er de We-Vibe Sync O, die toch wel een heel nieuw ontwerp heeft, en toen werd ik tóch nieuwsgierig. Ik kreeg de Sync O van We-Vibe zelf.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 4 steady (in de app nog veel meer opties)
Waterproof: ja, IPX4
Verkoopprijs: 169,99 euro, hier te koop bij Easytoys of hier bij We-Vibe zelf
Is ’t wat? It made me say O(oooooohhh)!

Nieuw model We-Vibe koppelvibrator

Elke keer kwam er weer een nieuw model uit, van hetzelfde soort koppelvibrator. Dure versies, goedkopere versies, geavanceerde versies, verstelbare versies. De één werkte beter dan de ander. Maar ik vond het als koppelvibrator altijd maar gedoe. Gedoe om in te brengen, voor ‘ie dan zit en ook goed zit, ben ik er eigenlijk al klaar mee. En dan nog het gedoe tíjdens de seks. Dat ‘ie dan net niet lekker blijft zitten. Of gewoon helemaal niet. Ja, echt gedoe. En dat hoeft van mij gewoon niet. Ik wil gewoon fijne, lekkere seks, zonder gehannes met een sextoy die niet doet wat ik wil dat die doet. Dus koppelvibrators zijn niks voor mij, was mijn conclusie. Al vond ik ze wel vaak leuk als draagbare sextoy met app control.

Hoe werkt een koppelvibrator dan?

Als je nog nooit een koppelvibrator hebt gezien, vraag je je nu misschien af wat dit eigenlijk allemaal is. Hoe dit werkt. Er zijn allerlei sextoys die je een koppelvibrator kan noemen, want in principe gaat dat om een sextoy die je samen, als koppel, kan gebruiken wanneer je seks hebt. En seks kan je op allerlei verschillende manieren hebben, dat draait natuurlijk niet alleen om penetratie.

Maar goed, deze We-Vibe koppelvibrators zou je beter een PiV-toy (Penis in Vagina) kunnen noemen, maar dat klinkt natuurlijk wel weer minder lekker. Het ene deel van de vibrator, in dit geval het ronde deel met de opening, breng je in in de vagina. Het andere deel rust dan tegen de clitoris. Dan kan je penetratieseks hebben, waarbij de penis dus langs het O-deel glijdt. Het deel tegen de clitoris kan vibreren, in allerlei verschillende standjes. Je zet dat aan door het knopje op de vibrator, of via de afstandsbediening, of via de app.

Wat is er nieuw aan de We-Vibe Sync O?

De meeste andere modellen hebben zowel vibraties in het deel wat tegen de clitoris rust, als in het deel wat je inbrengt in de vagina. De We-Vibe Sync O heeft alleen vibraties in het clitoris-deel. Dat klinkt in de eerste instantie als een achteruitgang, maar dat vind ik het niet. De vibratie van de Sync O vind ik echt heel goed. De vibraties zijn diep en krachtig. Standje één heeft al zo’n hele lage, diepe vibratie, die echt je hele clitoris (ook van binnen) stimuleert. Dat is precies de vibratie die ik wil hebben.

In de eerdere versies vond ik de vibraties erg wisselend. De vibratie in de vagina vond ik zelf ook niet echt wat toevoegen. Je hebt, als je ‘m tijdens de PiV-seks gebruikt al de stimulatie van de beweging van de penis. Daarbij vibratie tegen de clitoris is echt genoeg, zeker als dat wél goede vibratie is.

Omdat er nu geen motor in het inwendige deel zit, was er meer vrijheid om te kijken naar welke vorm het meest geschikt zou zijn. De O is flexibel, je kan ‘m wat bij elkaar drukken als je ‘m inbrengt en in de vagina zet ‘ie dan weer wat uit, waardoor hij goed blijft zitten.

Je kan de hoek van de Sync O ook aanpassen. Dat voelt een beetje gek, want hij buigt op een punt waar ik het niet helemaal verwachtte. Je kan ‘m daar voorzichtig verbuigen, zodat ‘ie het beste aansluit bij jouw lichaam.

Hoe is de We-Vibe Sync O tijdens de seks?

Het klonk allemaal goed en mooi, maar ik was nu toch wel benieuwd of hij écht zou blijven zitten tijdens de seks. Het inbrengen ging verrassend makkelijk, die O werkt inderdaad makkelijk. En tot mijn grote verbazing blijft de Sync O ook gewoon echt goed zitten tijdens het neuken. Het clitoris-deel bleef ook precies zitten waar ik het wou en het O-deel zat ook prima op z’n plek.

Mijn partner merkte niet zo veel van de We-Vibe Sync O. Hij voelde niet echt vibraties en de aanwezigheid van de O maakte ook niet echt verschil voor hem. In die zin is het dus een vibrator die vooral gericht is op stimulatie van de clitoris. Wat me prima lijkt, wat we hebben immers nog een orgasmekloof te dichten. En voor de penis-mensen  heeft We-Vibe bijvoorbeeld nog de We-Vibe Verge die de penis, ballen en het perineum stimuleert. Dus er zijn opties en combinaties mogelijk!

Zoals ik eerder zei, kan je de We-Vibe Sync O ook met app gebruiken. Als je wil weten hoe dat allemaal werkt, kan je onze video over de We-Vibe app hier bekijken.

Je kan de Sync O ook prima in je eentje gebruiken om te masturberen. Met of zonder dildo of andere toy voor penetratie. De vibraties zijn echt heel goed en de app geeft je zoveel mogelijkheden, dat er ook op die manier genoeg te ontdekken is.

Conclusie

Ik ben voor het eerst echt enthousiast over een koppelvibrator voor tijdens de seks. Dit nieuwe model van de We-Vibe Sync O werkt echt heel goed. We-Vibe heeft denk ik echt de juiste keuze gemaakt door de inwendige vibratie weg te laten en vooral te focussen op de vorm en goede vibraties voor de clitoris. Ik ben fan van de O!

Je kan de We-Vibe Sync O hier bestellen bij Easytoys voor 169,99 of hier bij We-Vibe zelf

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.