We-Vibe Rave 2

03-11-2023

De We-Vibe Rave was altijd al een interessante vibrator, dus hij verdiende zeker wel een update. En die is er gekomen met de We-Vibe Rave 2. Ik was heel benieuwd naar deze asymmetrische G-spot toy. Ik kreeg ‘m van de Lovehoney Group.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standen en 10 patronen
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs: 139,99 euro, hier te koop bij Easytoys of hier bij We-Vibe zelf
Is ’t wat? Ja, wow!!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de we-vibe rave 2. De verpakking: de achterkant en de inhoud.

De verpakkingen van We-Vibe zijn eigenlijk altijd mooi. De We-Vibe Rave 2 zit in een stevige doos met kleurverloop van roze naar blauw. Op de voorkant zie je een foto van de We-Vibe Rave 2. Ik vind ‘m er op die foto wat anders uit zien dan in het echt. Omdat deze vibrator asymmetrisch is, is het ook lastig om dat goed te laten zien.

Op de achterkant van de verpakking vind je wat informatie over de Rave 2 en over de We-Vibe app.

In de verpakking vind je natuurlijk de We-Vibe Rave 2 zelf, met lader, maar ook een quick start guide, een safety informatie boekje en een bewaarzakje. Ik vind het ook echt wel een mooi bewaarzakje van een fijne stof die geen pluisjes op je toy achterlaat.

Mijn eerste indruk van de We-Vibe Rave 2

De we-vibe rave 2 op mijn hand. De we-vibe rave 2 naast een lipstick.

Zoals ik al zei, is de We-Vibe Rave 2 een asymmetrische vibrator. En dat is best wel uniek. Hij heeft dit ontwerp niet zomaar. Door deze vorm voelt het heel fijn om de vibrator in de vagina heen en weer te draaien.

Wat nieuw is in dit model, is dat hij buigbaar is. Je kan de Rave 2 dus zelf buigen, zo ver als jij wil, en in die stand blijft hij dan ook staan. Zo kan je ‘m precies zo instellen dat hij jouw G-spot perfect raakt.

Wat ook nieuw is, is dat de Rave 2 niet één, maar twee motoren heeft. Eentje in de top van de vibrator en de andere zit ter hoogte van de ingang van de vagina.

De Rave 2 heeft vijf knopjes. Een plus- en een minknopje, om ‘m harder en zachter te zetten. Daar naast vind je twee pijltoetsen, daarmee kan je door de verschillende patronen klikken. En dan is er nog een knopje met een golfje. Als je hier één keer op drukt, gaat de motor in het midden van de vibrator aan, bij twee keer drukken gaat de motor in de top aan en bij drie keer drukken gaan beide motoren aan.

De test van de We-Vibe Rave 2

De we-vibe rave 2 in mijn hand. De we-vibe rave 2 gebogen.
Het siliconen van de We-Vibe Rave 2 voelt heel lekker aan, het is stevig maar heeft toch iets zachts. Maar siliconen glijdt van zichzelf niet heel goed, dus is het aan te raden om wat (waterbasis) glijmiddel te gebruiken. Ik kies graag voor Sliquid omdat dat geen irriterende ingrediënten voor de vagina bevat.

Ik boog de Rave 2 een beetje zoals het mij goed leek, bracht wat Sliquid aan en was klaar om te testen. Omdat de Rave 2 die interessante vorm heeft, begon ik zonder vibraties. Meestal hebben vooral dildo’s interessante, stimulerende vormen, maar deze vibrator heeft dat ook.

Het voelt inderdaad heel lekker en stimulerend om halve rondjes te draaien met de Rave 2. De vorm is echt heel goed hiervoor en ik vond het heel fijn om mee op te warmen. De top van de Rave 2 ging zo al over mijn G-spot heen, maar voor een G-spot orgasme heb ik meer wrijving nodig. Maar niet alles hoeft direct tot een orgasme te leiden. En als ik wél direct een G-spot orgasme wil, dan lukt dat ook prima door ‘gewoon’ te stoten met de Rave 2.

Inmiddels was ik ook wel benieuwd naar de vibraties. Zoals ik al verwacht had, zijn die gewoon heel goed. De We-Vibe vibrators trillen eigenlijk altijd wel heel goed. De vibraties zijn lekker diep en gaan van subtiel tot heel krachtig.

Het voelt heel fijn dat er twee motoren zijn, ik gebruik ze het liefst allebei tegelijkertijd, want dan versterken ze elkaar en word ik het meest gestimuleerd. Ik hou nu eenmaal van veel stimulatie.

Je weet misschien dat ik niet zo’n fan ben van patronen, maar ik wilde natuurlijk alles wel goed testen, dus ik drukte op de pijltoets. En wat ben ik blij dat ik van grondig testen hou, want OMG! Met deze twee motoren voelen die patronen echt geweldig! Er is een standje waarbij één van de twee motoren in een ritme trilt, terwijl de andere steady vibreert en dat is echt AMAZING!

Er zijn natuurlijk allerlei duovibrators die ook twee motoren hebben, en dan kan je ook één deel steady laten trillen en één deel in een patroon. Maar ik heb dit nog niet eerder gevoeld in een vibrator uit één deel. Dit was echt zoiets waarvan ik niet wist dat ik het wilde. Maar oh, ik wil dit!

Of ik de We-Vibe Rave 2 nu als inwendige vibrator gebruik of dat ik er alleen mijn clitoris mee stimuleer, dit met die twee motoren voelt echt heerlijk. Ik ben echt fan!

Ik bedoel, zelfs zonder deze optie was de We-Vibe Rave al een hele goede vibrator, maar dit extraatje maakt het toch wel helemaal af. Ik word hier heel blij van!

Je kan de We-Vibe Rave 2 ook gebruiken met de We-Vibe app. Als je wil weten hoe die werkt en wat die allemaal kan, dan kan je onze vide over de We-Vibe app hier bekijken.

Conclusie

De We-Vibe Rave 2 is echt geweldig. De asymmetrische vorm vind ik echt heel fijn. Het voelt lekker om er mee te draaien wanneer die is ingebracht. Het is superhandig dat je de vibrator kan buigen voor de perfecte G-spot stimulatie en de vibraties zijn heel goed. Dat de We-Vibe Rave 2 twee motoren heeft, voegt echt heel veel toe. Het is een hele veelzijdige sextoy. Je kan hem als dildo gebruiken (die ook écht stimulerend is), als G-spot vibrator, als clitorale vibrator en je kan er allerlei nieuwe sensaties mee ontdekken. Ik hou van de We-Vibe Rave 2!

Je kan de We-Vibe Rave 2 hier bestellen bij Easytoys voor 139,99 euro of hier bij We-Vibe zelf

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.