We-Vibe Pivot | Cockring Review

25-04-2017

Voor veel mensen is We-Vibe al een bekend sextoy merk, wie kent de partner vibrator van We-Vibe nou niet? Maar We-Vibe heeft nog veel meer leuke toys, en nu ook twee nieuwe vibrerende cockringen. Seron van We-Vibe was zo lief mij de We-vibe Pivot op te sturen, zodat ik ze kon testen en er een review over kon schrijven.

Mooie verpakking

Van het doosje van de Pivot werd ik al erg blij, lekker stylish en hip. Op het doosje heeft de Pivot twee kleuren, wat er echt supergaaf uitzag, dus toen ik het doosje open deed en zag dat de Pivot ‘gewoon’ donkerblauw was, vond ik dat heel even wel een beetje jammer.

Maar toen ik de We-Vibe Pivot aan zette, was alle teleurstelling gelijk verdwenen. Zoals ik van We-Vibe gewend ben, gaf ook deze sextoy super lekkere diepe trillingen. Gewoon steady, maar natuurlijk ook in alle bekende We-Vibe patronen.

Oplaadbaar

De Pivot kan je opladen met de magnetische oplader. Lekker makkelijk, zo heeft hij ook nergens een gaatje en is hij gewoon helemaal waterproof. De magneetjes zijn ook vrij sterk, waardoor de later gewoon goed blijft zitten. De Pivot is gemaakt van siliconen en voelt daardoor lekker glad en zacht aan. Erg aangenaam allemaal dus.

Bediening

Aan de bovenkant van de We-vibe Pivot zit een knopje, wat niet heel makkelijk te zien is, maar je kan hem ook wel voelen als een klein bobbeltje. Daarmee kan je de Pivot aanzetten, en daarna door de verschillende standen heen scrollen. Omdat er maar één knopje is, kan je dus alleen maar vooruit scrollen. Als je het vorige standje toch lekkerder vond, moet je dus weer door alle standjes heen eerst. Maar gelukkig kan je de Pivot ook met de We-Vibe app bedienen.

We-vibe pivot

De app

De app voor de Pivot is hetzelfde als die van de andere sextoys van We-Vibe. Door middel van bluetooth vind je app de toy, en dan wordt deze gelijk gekoppeld. Nu kan je met de app je Pivot bedienen, superleuk en handig! Je kan nu makkelijker kiezen welk standje je wil, en je kan je favoriete standje nu ook aanpassen qua sterkte. Dus als je ‘m harder of zachter wilt zetten, kan dat met de app gewoon.

Ook kan je eigen vibratiepatronen tekenen. Wat ik altijd een superleuk idee vind, maar het is me nog nooit gelukt om een lekker vibratiepatroon te tekenen. Misschien heb ik hier gewoon geen talent voor, dat kan natuurlijk, dus ik laat dat liever aan We-Vibe zelf over, die zijn er wel echt goed in!

De app geeft ook aan hoe vol de batterij nog is, dus je kan altijd even checken of je niet eerst even moet opladen.

Na al dit voorwerk, was ik wel erg nieuwsgierig geworden hoe het in de praktijk zou voelen. Als ik naar de ring keek, vond ik hem wel vrij klein overkomen. Maar er zat wel wat rek in, dus ik dacht dat het wel goed zou komen.

Ruk- en trekwerk

Normaal lees ik altijd eerst de gebruiksaanwijzing, maar dat had ik nu niet gedaan. Een vibrerende cockring, één knopje, wat zou ik daar nou nog meer over moeten weten. I’m all good. Dacht ik dan. Want, normaal draag je een cockring om de penis en ballen. Maar deze ring was dus echt wel vrij klein. Dus het was echt heel erg moeilijk om de ring dus goed om dit hele zaakje heen te krijgen. Echt, ruk- en trekwerk. En dan niet op de geile manier. Oké, het was wel grappig, maar nou ja, echt sexy was het niet.

We bedachten dat ‘ie misschien dan toch gewoon alleen om de penis heen moest. Maar zo zat ‘ie gewoon niet zo goed. Het was vrij lastig om de ring goed op z’n plek te krijgen. Met een beetje glijmiddel ging dat wel beter, maar toch zat het net niet helemaal lekker. Dus toch maar nog een poging om hem ook om de ballen te krijgen, wat uiteindelijk wel lukte. Maar het zat wel écht strak. Te strak.

De echte ervaring met de We-vibe Pivot

Na al deze inspanning was het dan nu eindelijk tijd om het écht te gaan ervaren. Tijdens het neuken voelde het echt lekker als je even stil blijft liggen tegen elkaar aan, zodat je ook echt goed de vibraties van de cockring voelt. Met wat sneller stoten voel je er als vrouw ook minder van, de man voelt natuurlijk wel continu de vibraties, en hij werd daar ook best wel blij van.

Het voegde wel echt wat toe tijdens het neuken. Het maakte het spannender, nog meer sexy en gaf echt een fijne extra sensatie, met lekkere diepe trillingen. Soms voelde ik de trillingen echt door mijn hele vulva en zelfs bij mijn billen. Dat heb ik met eerdere vibrerende cockringen nog nooit gehad. Normaal zijn de trillingen altijd superlicht en zacht.

Toen ik later de gebruiksaanwijzing wel bekeek, zag ik dat het de bedoeling was dat je de ring alleen om de penis heen draagt, en niet om de ballen. Dat verklaart wel waarom de ring vrij snel echt te erg ging knellen. Koude ballen! Gelukkig konden we er wel om lachen.

Mini vibrator

Je kan de We-vibe Pivot natuurlijk ook los gebruiken als mini-vibrator, daar is hij ook erg geschikt voor. Hij is lekker klein en je kan hem makkelijk vasthouden, bijvoorbeeld door je vingers door de ring te doen. De vibraties zijn echt sterk en diep genoeg, zodat hij op deze manier ook echt heel lekker te gebruiken is. Als je voor of na het neuken nog even wat anders wilt, dan is dit ook een leuke optie. Ik werd er in elk geval wel blij van :D.

Conclusie

De Pivot is een leuk extraatje tijdens de seks. Het omdoen is even wat lastig, maar daarna heb je wel echt een echt goed vibrerende cockring. Ik had het fijner gevonden als er wat meer rek in de ring zou zitten, of hij gewoon iets groter was, zodat hij om de penis en ballen gedragen kon worden. Dan zou hij ook gewoon lekkerder zitten, denk ik.

De We-Vibe Pivot is wel prijzig, zeker voor een vibrerende cockring, maar daarvoor krijg je dus wel echt een mooie siliconen ring met een superkrachtige motor. Van alle vibrerende cockringen die ik al heb gezien en gebruikt, is dit wel echt by far de beste.

Je kan de We-Vibe Pivot hier bestellen bij Easytoys voor 89 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. De vrouw kwam ook door de vibraties niet klaar ???. wat bijna nooit voorkomt want vrouwen komen altijd op vibrators klaar.

    Antwoord
    • Ehm, ik weet niet zo goed wat je bedoelt? Welke vrouw bedoel je? En er zijn sowieso ook gewoon vrouwen die het gevoel van een vibrator niet lekker vinden voelen of die gewoon ook meer moeite hebben met klaarkomen.

      Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess & Jay: de We-Vibe Ditto - […] is lekker bezig de laatste tijd. Ze hebben net twee nieuwe toys uitgebracht, de Verge en de Pivot, dat…
  2. Sextoy review by Tess: Lovely 2.0 vibrerende cockring met app | Tess Tesst - […] 2.0 heeft zeven vibratie standen. Qua vorm moest ik een beetje denken aan een kruizing tussen de We-Vibe Pivot…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.