We-Vibe Moxie Wearable Clitoral Vibrator

27-05-2019

Sekstoy review door Tess: We-Vibe Moxie Wearable Clitoral Vibrator

Soms zijn er sekstoys, waar ik echt naar uitkijk. Van die toys die al een tijdje voor ze uitkomen worden aangekondigd. Met natuurlijk precies als doel dat mensen er naar uit gaan kijken. Nou, bij mij werkt dat dus perfect. Ik keek echt al een tijdje uit naar de We-Vibe Moxie, vanaf de eerste keer dat ik er over hoorde. Een minivibratortje voor in je slipje, alleen voor uitwendige stimulatie. Precies wat ik wou! Dus ik kon niet wachten toen Lise van We-Vibe mij liet weten dat ze me er รฉรฉn op zou sturen.

De verpakking en de inhoud

We-vibe moxie wearable clitoral vibrator We-vibe moxie wearable clitoral vibrator

Maar toch moest ik nog even wachten. Want het duurde best nog even voor โ€˜ie er was. Maar soms maakt even wachten het alleen nog maar leuker en spannender en uiteindelijk was โ€˜ie er dan. Een van mijn favoriete toys ooit is de We-Vibe Gala. Die vind ik echt zo awesome, dus ik had wel hoge verwachten van weer een nieuwe We-Vibe toy.
De verpakking van de We-Vibe Moxie ziet er, zoals altijd bij We-Vibe, weer super leuk uit. Ik vind die kleurovergangen echt heel mooi. Het ziet er gewoon leuk en fris uit en de doos is stevig genoeg als je de sekstoy er in wilt bewaren. In de doos vind je trouwens ook een bewaarzakje. En een magnetische USB-oplaadkabel, een gebruiksaanwijzing en een zakje glijmiddel. Dat glijmiddel kan ik je niet aanraden, want daar zit glycerine in. Als je glijmiddel wilt gebruiken bij deze toy, gebruik dan alleen glijmiddel op waterbasis, zoals bijvoorbeeld Pjur Woman Nude, die is echt heel lekker en wel goed voor je lichaam. De Moxie is gemaakt van siliconen en is dus bodysafe. Ook is โ€˜ie waterproof.

Wat is de bedoeling van de We-Vibe Moxie?

We-vibe moxie wearable clitoral vibrator We-vibe moxie wearable clitoral vibrator

De We-Vibe Moxie kan je gebruiken met de bijgeleverde afstandsbediening, of met de We-Connect app. Je zou ook op het knopje op de Moxie zelf kunnen drukken, maar ik denk dat niemand dat gaat doen (behalve om โ€˜m aan en uit te zetten dan). De Moxie bestaat eigenlijk uit twee delen. Het vibratortje zelf en een magneetje. Het is de bedoeling dat het vibrator deel in je slipje gaat. Tussen je schaamlippen, zodat het je clitoris goed raakt. Het magneetje gaat aan de buitenkant van je slipje, tegen de โ€˜rugโ€™ van de Moxie. Zo weet je zeker dat de We-Vibe Moxie goed op zโ€™n plek blijft zitten enย  je dus altijd de vibraties tegen het juiste plekje krijgt. Super handig!

De We-Vibe Moxie met afstandsbediening

 

We-vibe moxie wearable clitoral vibrator We-vibe moxie wearable clitoral vibrator

Als je de Moxie met de afstandsbediening gebruikt, moet de persoon die de afstandsbediening gebruikt wel in je buurt zijn. Wanneer er bijvoorbeeld muren of meubels tussen de Moxie en de afstandsbediening zijn, doet de afstandsbediening niks. Je krijgt op de afstandsbediening geen feedback. Degene met de afstandsbediening weet dus niet of het drukken op de knopjes gewerkt heeft of niet. Tenzij je โ€™t zelf vertelt natuurlijk.

De We-Vibe Moxie met We-Connect app

We-vibe moxie wearable clitoral vibrator We-vibe moxie wearable clitoral vibrator

De We-Connect app heeft een veel groter bereik. De persoon die de We-Vibe Moxie met de app bedient, hoeft niet eens in hetzelfde land te zijn. Je kan in de app zelf โ€˜een loverโ€™ toevoegen die jouw Moxie dan kan bedienen. Via de app heb je ook nog als leuk extraatje dat je zelf patronen kan maken. Je kan zelf patronen tekenen, maar je kan ook bestaande patronen achter elkaar plakken. Je kan dan ook zelf bepalen hoe lang zoโ€™n patroon aanhoudt en wat de intensiteit moet zijn. Super leuk!

De Test

We-vibe moxie wearable clitoral vibrator We-vibe moxie wearable clitoral vibrator

Toen ik de Moxie binnen had, wilde ik โ€˜m natuurlijk gelijk gaan testen, wat ik ook deed zoals je op mijnย  (nieuwe) Instagram account in de stories hebt kunnen zien. Ik vind seksspeeltjes met afstandsbediening altijd wel echt spannend, alleen zijn het meestal van die eitjes. Die je dan in je vagina moet dragen en dan voel je ook alleen inwendig vibraties. Daar vind ik dus echt niks aan. Ik wil gewoon vibraties tegen mijn clitoris. Precies waar de Moxie voor gemaakt is, dus yay! Al snel kwam ik er achter dat er nog een bugje in de app zat, maar We-Vibe beloofde het snel op te lossen. Wat ook gebeurde. Inmiddels werkt de app helemaal zoals โ€˜ie zou moeten werken.

Het plaatsen van de We-Vibe Moxie is simpel. Hij heeft een mooi bobbeltje dat tegen de clitoris aan kan rusten. En verder is het dus gewoon vrij makkelijk om โ€˜m goed op zโ€™n plek te krijgen. Slipje aan en magneetje aan de buitenkant en klaar. Het magneetje vind eigenlijk zelf de goede plek zodra je โ€˜m in de buurt houdt, dus dat kan ook niet mis gaan.

Ik vind het zelf het prettigst om de Moxie met de app te gebruiken. Wanneer ik โ€˜m met een partner gebruik, vind ik dat leuker omdat je dus meer afstand kan hebben in plaats van dat je de afstandsbediening soms heel dicht bij moet houden. De app reageerde ook eigenlijk altijd heel goed, terwijl dat bij de afstandsbediening niet altijd het geval is. Ik heb natuurlijk ook echt wel dikke bovenbenen, dus dat houdt het signaal natuurlijk ook wel meer tegen. Als je dunner bent en dunnere benen hebt, zal het misschien beter gaan met de afstandsbediening.

App zonder gedoe

We-vibe moxie wearable clitoral vibrator We-vibe moxie wearable clitoral vibrator

Over de app was ik best wel verbaasd eigenlijk. Normaal gaat het allemaal lastig en vind ik het al snel gedoe. Het connecten gaat meestal niet soepel en het verbinding houden ook niet. En dan daarna altijd gezeur met dat de toy niet reageert op wat je op de app doet. Maar dat was nu dus helemaal niet zo. Alles werkte gewoon en ging super soepel. Hier word ik dus echt blij van, een app die gewoon doet wat โ€˜ie moet doen. En ook direct. Dus niet dat gezeur zodat je je geilheid alweer kwijt bent, want als het spannend is, moet het gewoon NU natuurlijk. En niet over vijf of tien minuten.

Maar hoe voelt de We-Vibe Moxie nou?

We-vibe moxie wearable clitoral vibrator We-vibe moxie wearable clitoral vibrator

Dus, alles werkt goed, maar hoe voelt โ€˜ie nou? Nou, best wel heel lekker dus! De vibraties zijn voor zoโ€™n kleine vibrator echt wel goed en best diep. Ik werd er echt heel opgewonden van. Het was super spannend, maar het voelde dus ook nog eens heel goed en heel lekker. Je kan de vibraties goed instellen van heel subtiel zacht naar best wel hard en ook de patronen vind ik echt heel fijn. Gewoon om te spelen met de We-Vibe Moxie vind ik zelfs de patronen lekkerder dan steady vibratie. Maar dat hangt er denk ik net vanaf hoe je โ€˜m gebruikt. Ik vind het heel spannend om een speeltje als dit in het openbaar te gebruiken. Dan is het doel niet per se om klaar te komen, maar om โ€˜m juist wat langer te gebruiken. Een steady standje geeft bij mij op een gegeven moment gewenning. De patronen niet. Ik heb zelf een patroon gemaakt wat eigenlijk gewoon steeds alle patronen achter elkaar is. Ik vind dat dus helemaal awesome, steeds die afwisseling. Dat zorgt er bij mij voor dat ik er niet aan kan wennen en dat maakt het nog spannender en opwindender.
Qua geluid is de Moxie niet superstil. Met wat omgevingsgeluid valt het geluid wel echt weg (al lijkt het voor jezelf altijd harder). Maar ik zou โ€˜m niet in de bibliotheek gaan gebruiken bijvoorbeeld.

Klaarkomen met de We-Vibe Moxie

We-vibe moxie wearable clitoral vibrator We-vibe moxie wearable clitoral vibrator

Wat ik wel merkte, is dat ik een beetje druk miste. Om klaar te komen, heb ik wat meer druk tegen mijn clitoris nodig. Iedere vulva is anders, maar bij mij ligt mijn clitoris best diep tussen mijn schaamlippen, best verstopt dus. Als je clitoris wat meer naar buiten ligt, heb je sneller wat meer druk denk ik. Om klaar te kunnen komen, moest ik dus wel echt wat moeite doen door met mijn houding te zorgen voor die extra druk. Maar dan lukte het ook wel. Maar eigenlijk vind ik dit seksspeeltje ook super tof als ik niet klaarkom. En dat is voor mij best wel apart, want ik wil eigenlijk altijd klaarkomen van seksspeeltjes. Maar bij de Moxie is het hele spel er omheen gewoon zo spannend en leuk, dit is nu echt sexy fun vind ik.

Conclusie

Ja, ik hou van de We-Vibe Moxie. Dit is echt precies het speeltje wat ik graag wilde en het is ook alles wat ik er van verwacht had. Iets meer zelfs, dankzij de app die zo goed werkt. Het werkt makkelijk, het zit lekker (behalve als je er mee gaat fietsen, doe dat niet, dat was een slecht idee!), de vibraties zijn goed, de patronen zijn heerlijk. Maar bovenal is dit echt een super tof seksspeeltje om lekker samen mee te spelen. Gewoon in huis of als je naar buiten gaat, net wat jullie leuk vinden.

Je kan de We-Vibe Moxie hier bestellen bij Euphoria voor 129,90
Of hier bij Willie voor 129,00.

Of hier bij bol.com voor dezelfde prijs

Ik heb in deze review gebruik gemaakt van affiliate links. Als je een willekeurig product koopt via een van deze links, krijg ik daar een klein percentage van. Kost jou niks en ik krijg geen gegevens van jou te zien. Zo help je mij en mijn site. Klik hier voor een overzicht van al mijn affiliate links als je me nog meer wilt helpen.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Spijtig dat hij niet echt stil is, ik zou al bang zijn dat het hoorbaar is ๐Ÿ™

  Antwoord
  • Ik denk eigenlijk dat niks met een motortje echt helemaal stil is. Maar wanneer je bijvoorbeeld zo’n eitje inwendig draagt, dempt je lichaam het geluid wat meer.
   Maar tenzij je naar een plek gaat waar het echt muisstil is, denk ik niet dat mensen de Moxie gaan horen ๐Ÿ™‚

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.