Vlog: We-Vibe Melt

22-09-2019

Vlog: We-Vibe Melt

Ik schreef afgelopen vrijdag al een review over de nieuwe We-Vibe Melt, maar ik vind deze luchtdruk stimulator zo awesome dat ik er ook nog een vlog over wilde maken.

We-Vibe en Womanizer zijn een tijdje terug samen gegaan en zo is het natuurlijk gekomen dat ook We-Vibe nu een luchtdruk stimulator heeft. Eentje speciaal geschikt als couples toy zelfs. In mijn vlog vertel ik je wat ik daarvan vind en hoe ik de We-Vibe Melt verder vind. Klik op de afbeelding hieronder om de vlog te bekijken. Als je je afvraagt wat een luchtdruk stimulator nou eigenlijk is, kijk dan eerst dit filmpje.

We-vibe melt review vlog

 

Je kan ook nog meedoen met mijn We-Vibe Melt Giveaway!

Wil je meer reviews over luchtdruktoys lezen? Klik dan hier.

Wil je de We-Vibe Melt kopen? Dat kan hier bij Easytoys.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel erg waarderen als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Sponsor Tess Tesst gratis!

Als je een luchtdruktoy, glijmiddel, buttplugs, een womanizer, een bullet vibe, een kinky tool, een sexy lingeriesetje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.