We-Vibe Bloom | Review by Daizy

14-07-2017

We-vibe bloom | review by daizy

We-Vibe brengt de laatste tijd een hoop nieuwe toys uit, super leuk! Van Seron van We-Vibe kreeg ik hun nieuwste toy opgestuurd: de Bloom. Oplaadbare vibrerende balletjes voor in de vagina, waarvan je het gewicht ook nog kan aanpassen, zodat je je bekkenbodemspieren kan trainen. Je kan het bovenste balletje er gemakkelijk afdraaien, en vervangen door één van andere twee, zwaardere balletjes. Natuurlijk is de Bloom gemaakt van siliconen, zoals alle toys van We-Vibe en hebben ze de welbekende diepe krachtige We-Vibe trillingen.

Dit vond ik een mooie gelegenheid voor een eerste gastreview. Mijn lieve, mooie vriendin Daizy was erg benieuwd naar de Bloom, en heeft deze nieuwe toy uitgebreid getest. Dit is haar review:

We-vibe bloom | review by daizy

We-vibe bloom | review by daizyTwee weken geleden kreeg ik van mijn lieve vriendinnetje Tess een mooi pakketje. Of ik die even wilde testen. Maar natuurlijk wil ik dat wel! Wie wil dat nu niet? De Bloom van We-Vibe is een variatie op de luna balletjes; je weet wel, die mooie balletjes met gewichtjes erin die je natuurlijk – net als ik – vooral gebruikt om je bekkenbodemspieren te trainen. Dit staat dan ook als voornaamste doel op de handleiding van de Bloom. Maar deze balletjes zijn niet zomaar balletjes. Ze vibreren. Oh…my…god… ze vibreren!! Ik was meteen enthousiast, maar ook een beetje skeptisch. Want vibrerende inbrengdingen, daarvan heb ik er al een stuk of 4 ongebruikt in mijn la liggen. Ze werken niet, of alleen als je vlakbij de afstandsbediening zit, batterijen gaan snel leeg of apps lopen vast. In het ergste geval (ja dat is echt gebeurd) heb je zo’n ei trillend en al in, terwijl je in een openbare setting bent (op straat met heel onschuldige, nietsvermoedende vriendjes) en hij gaat niet meer uit. Gewoon niet meer. Helemaal niet meer. Ik heb dat ding trillend en al in de prullenbak van het toilet van de snackbar gegooid.

We-vibe bloom | review by daizySkeptisch dus. Ik ben fan van de luna balletjes, en ik ben ook echt fan van het idee van een vibrerend inbrengding, dus ik hoop echt heel erg dat het werkt. De dag nadat ik de Bloom van Tess krijg, is mijn huis vol met mensen, maar ik kan echt niet wachten om hem te proberen. Dus ik ga in bad. Deur op slot. Wijntje erbij. Telefoon erbij. Ik besluit eerst de handleiding te lezen om erachter te komen wat dit mooie dingetje allemaal kan. Hij is helemaal waterdicht, dus ik besluit hem eerst gewoon maar even zelf te proberen in bad. Het knopje om hem aan te doen zit op de balletjes zelf. Hij voelt heerlijk zacht, is prachtig koraal roze en er zit een ontzettend cute staartje aan met een zilver kleurig puntje. Hij is echt heel mooi vormgegeven. Ik vind het net een muisje. Ik zet hem aan en ga eerst even door alle standen heen. Het zijn er 10, en ze zijn heel gevarieerd. Ik zet hem op de hardste stand en laat hem even in het water drijven. Hij vibreert door het water. Hij blijft rechtop drijven en maakt mooie kringen in het water. Wat een leuk badeendje. Hij brengt makkelijk in. Het bijgeleverde glijmiddel heb ik niet nodig, en het voelt lekker. Niet te heftig, niet te zacht. Ik kan hier niet van klaarkomen, maar ik wordt er wel nat van. Ik probeer ook nog even de verschillende gewichtjes die erbij zitten. De zwaarste is echt wel een stuk zwaarder, maar onder water merk ik er niet veel verschil van. Hij blijft goed zitten, en de trilling voelt hetzelfde. Dit moet ik later nog maar eens testen als ik kan rondlopen.

We-vibe bloom we connectTerwijl de Bloom fijn verder trilt, besluit ik de app op mijn telefoon te installeren. Dat is namelijk de afstandbediening. Hij werkt op Bluetooth, dus dat moet ik aanzetten. Hij installeert heel makkelijk, maar koppelen aan de Bloom lukt me niet. Ik krijg een spontane ingeving, en til mijn bekken uit het water. Yesssss, dat was het probleem. Onder water doet de BlueTooth het niet. Ik ga op de rand van mijn bad zitten, en probeer alle standen en functies van de app. Dat ziet er toch wel heel gaaf uit. Je kunt met je vingers schuiven en de vibratieritmes, standjes en intensiteit helemaal aanpassen zoals je wilt. Ook kun je timers instellen en helemaal eigen series instellen zoals jij dat wilt. Dat werkt allemaal ontezettend makkelijk. Maar het leukste vind ik eigenlijk nog dat je de controle kunt weggeven aan iemand anders die ook de we-connect app heeft! Ik ben een ontzettend ongeduldig meisje en stuur de link via whatsapp meteen aan 3 mensen die dit wel een leuk spelletje vinden. Binnen een paar seconden merk ik dat ik de controle over mijn Bloom kwijt ben, maar aan wie? Je kunt niet zien wie de controle heeft, en als je dus zo’n slettebak bent als ik, en de link aan 3 mensen hebt gestuurd, moet je maar gokken wie er als eerste heeft gereageerd. Het heeft wel iets spannends vind ik. Als heel snel ben ik erachter dat mijn vriendinnetje Sil echt alle standjes aan het uitproberen is op mij. Op de chatfunctie krijg ik hele leuke berichtjes van haar en ze ligt in een deuk. We hebben echt heel veel lol en nadat de eerste meligheid eraf is, worden we er allebei behoorlijk opgewonden van. En dat terwijl we 35 km bij elkaar vandaan zitten. In de app zie ik op mijn scherm dat we ook een videogesprek kunnen openen. Helaas werkt dat niet. Hij blijft lang proberen om het video gesprek te starten maar er gebeurt verder helemaal niets. Ik wil het moment niet verpesten en besluit de video maar even te laten voor wat het is. Ik probeer nog even wat er gebeurt als ik weer in het water zak en de verbinding dus wegvalt. Haar controle is dan weg, maar hij gaat niet vanzelf uit. Hij blijft dan staan op de stand waarop hij stond. Dus zorg ervoor dat je telefoon is opgeladen voordat je dit speeltje in het openbaar gaat testen! Als je telefoon uitvalt, zul je hem echt eruit moeten halen om hem weer uit te zetten.

We-vibe bloom | review by daizyEen paar dagen later besluiten mijn man en ik de Bloom ook even te proberen op het droge. Erg lang blijft het niet droog, want de hoogste standen zijn toch echt best wel heftig, en al snel ben ik echt heel nat. De zwaardere balletjes werken op het droge ook echt wel. Bij de zwaarste voel ik mij toch echt ongemakkelijk omdat ik telkens het gevoel heb dat hij eruit floept. Dat is dus wel een puntje waarop ik kan trainen. Ook lijken de vibraties wel heftiger met dat zwaardere balletje. De app werkt goed, als de verbinding eenmaal tot stand is gekomen. Helaas valt de Bluetooth-verbinding regelmatig weg, waardoor we weer opnieuw moeten beginnen met verbinden. En dat mislukt dan soms ook nog wel een paar keer. Dat lijkt me in het openbaar behoorlijk vervelend. Uiteindelijk lukt het zelfs helemaal niet meer om de verbinding tot stand te brengen. Was het misschien iets te nat voor Bluetooth? Ik vind het ook wel jammer dat je niet meerdere minnaars kan toevoegen. Ik moest nu mijn vriendinnetje weer verwijderen om mijn vent toegang te geven. Maar goed… niet iedereen heeft meerdere minnaars natuurlijk.

Ik ben best wel tevreden over de Bloom by We-Vibe. Hij voelt lekker, hij is zelfs op de hoogste standen niet te horen van buitenaf, ik heb nog wat te trainen met die gewichtjes, en hij ziet er prachtig uit. Ook is hij makkelijk schoon te maken en er zit een mooi opbergtasje bij. De app werkt niet altijd zoals hij zou moeten, de verbinding valt best wel vaak weg en je kunt er geen meerdere minnaars aan koppelen. Maar het gebruik van de app is makkelijk, overzichtelijk en ook weer heel mooi vormgegeven. Al met al is dit toch helaas niet het ultieme vibrerende, op-afstand-bedienbare inbrengding waarop ik gehoopt had, maar het is een spannend en mooi speeltje, met een nogal onvoorspelbaar karakter.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.