Tess tesst: Waxplay kaarsen

15-01-2017

Waxplay kaarsen

Spelen met kaarsvet kan heel spannend en lekker zijn. Het gevoel kan variëren van lekker warm en comfy tot heet en (een beetje) pijnlijk. Afhankelijk van hoe hoog je de kaars houdt en wat voor soort kaars je gebruikt, verschilt het hoe het voelt.

Een tijdje geleden kwam ik een foto tegen van een gaaf kaarsvetspel, waarbij die persoon allemaal mooie regenboog-kleuren kaarsvet op zich had. “Ik wil ook een regenboog worden!” dacht ik gelijk. Mijn partner vond het ook een leuk idee, dus ik naar de Xenos om kaarsen in mooie kleurtjes te kopen. En echt hè, die kaarsjes zagen er zo mooi uit. Op de vensterbank dan. Want op mijn lichaam waren ze allemaal zo goed als kleurloos. Afgezien van de zwarte roet-vlekjes erin dan… Wat een anti-climax!

Maar ik wilde nog steeds een regenboog zijn, dus mijn zoektocht ging door. Tot ik deze waxplay kaarsen tegenkwamen. Woeii!! Die zagen er veel beter uit. Dus gelijk besteld, en toen was het een kwestie van geduld. Ugh.

Vandaag was het dan eindelijk zo ver! De deurbel ging en daar was de postbode met de kaarsen. Yay!!! Ik mocht vandaag een regenboog worden!! Zooooveel zin in!

We legden alles klaar en ik mocht gaan liggen. En toen ineens eens vond ik het toch wel eng. Want ik vergeet elke keer dat ik eigenlijk niet zo goed tegen die pijn van kaarsvet kan :’) Ja, ik word enthousiast van al die mooie kleurtjes, en bij zoveel mooie kleurtjes denk ik gewoon niet aan pijn. Suf, I know. Maar goed, een beetje gespannen lag ik dus klaar, te wachten op de eerste druppels.

Ik had voor mezelf een regenboogsetje besteld (natuurlijk), plus roze (natuurlijk). Was nog een hele discussie met mijn partner, want die vond dat roze helemaal niet bij de regenboog hoorde. Maar als ik een regenboog word, hoort daar (natuurlijk) wel roze bij. Duh.

Dus, hij pakte de roze kaars en hield deze boven mijn rug. De eerste hete druppel viel op mijn rug. Mmmm, best aangenaam eigenlijk! Deze kaarsen zijn gemaakt van soya, waardoor ze vriendelijker zijn voor je huid en ook een wat  lagere smelt-temperatuur hebben. In vergelijking met de Xenos kaarsen waren ze dus wel beter te doen. En je kan ze daardoor ook wat makkelijker dichter bij de huid houden, wat vooral handig is als je een leuk patroontje (zoals een regenboog 😀 ) wil maken.

Ik was helemaal opgelucht dat ik het goed kon hebben, en begon net lekker te ontspannen toen de kaarsvetdruppels wat dichter bij mijn taille in de buurt kwamen. Nu blijkt dus dat ik daar erg gevoelig ben. En daar deed het dus wel echt meer pijn ook. Ik had moeite om stil te blijven liggen. En mijn partner, die echt helemaal opging in zijn kunstwerkt, bleef maar zeggen dat ik stil moest liggen anders druppelde hij op de vorige kleur. Argh! Ik deed echt mijn best, maar het was wel echt een uitdaging om stil te blijven liggen zodra hij in de buurt van mijn taille kwam.

Het was dus een afwisseling van genieten (boven aan mijn rug) en dan even pijnlijk (bij mijn taille) en dan weer genieten (onder mijn taille). Het duurde ook wel even voor de regenboog klaar was. Ik maakte me een beetje zorgen, omdat het best lang geduurd had, dat mijn nieuwe kaarsen nu gelijk al (bijna) op zouden zijn. Maar dat was helemaal onterecht. Er was maar een heel klein stukje per kaars vanaf. Gelukkig!

Hij ging met zijn handen over het kaarsvet op mijn rug, wat verrassend lekker voelde. Extra gevoelig, mmmm! Daarna was het tijd voor wat foto’s, zodat ik ook mijn regenboog wel kon bewonderen. Ik was helemaal blij, het zag er echt zoooo gaaf uit. De kleuren waren op mijn rug echt net zo fel als de kaarsen zelf, super koel!

Daarna moest het kaarsvet er natuurlijk ook weer af. Met een (niet scherp) mes! Aangezien ik niet alleen van regenbogen hou, maar zeker ook van messen (ja ik heb veel kinks) was dit natuurlijk een erg leuke combi. Hij ging met het mes over mijn huid, en schraapte zo het kaarsvet eraf. Het ging volgens hem wel wat moeilijker dan bij de Xenos kaarsen. Maar voor mij voelde het juist minder pijnlijk en veel lekkerder 😀 Bij de Xenos kaarsen had ik steeds het idee dat het kaarsvet echt aan mijn huid bleef plakken, waardoor het een heel trekkerig gevoel gaf, en dat had ik nu helemaal niet. Dus voor hem was het iets meer werk, maar voor mij was het vooral extra genieten 😀 Dat hij wat langer bezig was, vond ik ook helemaal niet erg (a)

Al met al dus weer een zeer geslaagde tesst. Ik ben super blij met mijn regenboogkaarsen. De temperatuur van het kaarsvet is net even wat aangenamer, de kleuren zijn écht super mooi, en het eraf halen is zoooo lekker!

De waxplay kaarsen zijn hier te koop bij Sensual Dreams.

Waxplay kaarsen resultaat

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

5 Reacties

 1. Dat is een zeer geslaagde regenboog!

  Antwoord
 2. Ik krijg hier hele warme gevoelens bij! Misschien eens een setje bestellen! Leuk!

  Antwoord
 3. Hoi Tess,
  Weet jij of deze kaarsen ook nog ergens anders te koop zijn binnen Nederland?

  Antwoord
  • Nee, nu Sensual Dreams gestopt is, weet ik eigenlijk niet waar je ze in Nederland kan kopen. In Engeland bij thebondageman.com zijn ze in elk geval wel te koop.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.