Tess tesst: Wasteland

09-04-2017

Tess tesst: wasteland

Al zo’n 15 jaar ga ik naar kinky feestjes. Maar dat zijn altijd kleine feestjes, gewoon gezellig, veel bekenden, beetje spelen, beetje kletsen. En vorige maand was ik voor het eerst naar Boudoir Bizar geweest. Dat vond ik al een heel groot feest en dat was ook best wel een leuke ervaring. Maar nu was het na al die jaren eindelijk zo ver! Ik zou naar Wasteland gaan! Ik! Naar Wasteland!

Toen we de Hemkade op reden, had ik wel echt zo’n gevoel van: wow! Dit is dus dé Hemkade! Ik ben op de Hemkade, want ik ga naar Wasteland! Het feest waar ik al jaren zoveel over hoor, en nu ben ik hier! Ik vond het spannend en super koel! Ik was heel benieuwd hoe het nou zou zijn in het echt.

Het parkeer terrein was gelukkig vrij dichtbij. Terwijl we naar de locatie liepen, zag ik allerlei mensen die al helemaal omgekleed waren in fetish kleding. Omdat ik eerst nog een stukje met de trein moest, had ik nog mijn normale kleding aan. Ik vroeg me gelijk af of ik dit verkeerd had aangepakt, en of er wel een omkleedruimte zou zijn, maar mijn date verzekerde me dat dit wel het geval was. Hij was een meer ervaren Wasteland bezoeker, dus dat stelde me wel gerust.

We hoefden niet buiten in de rij te staan! Dat was fijn, en al snel waren we binnen. We stonden in een soort grote hal, waar al van alles te zien was. Het voelde even wat overweldigend. Alsof ik een andere wereld betreden had. In het midden was een soort podium met daarop een man met een hoge hoed en een zweep, iemand die eruit zag als een soort kinky konijn en nog wat vreemde types. Er liep een groep mooie mannen voorbij, gekleed in korte broekjes, jockstraps en harnasjes. Een grote drag queen met enorm haar. Een man die op een leren hoedje en dijlaarzen na helemaal naakt was. Een vrouw die eruit zag als een Egyptische prinses. Overal waar ik keek was was bijzonders te zien. En dan was er ook nog een winkeltje waar je fetish kleding kon kopen, een plek waar je je kon laten bodypainten, een kraampje waar je voorlichting kon krijgen over drugs en seks en meerdere plekken waar je (drank)muntjes kon kopen. Ik keek nu al mijn ogen uit, en dan waren we nog niet eens binnen.

Mijn date regelde een locker sleutel en nam me mee naar de lockerruimte. We zochten een plekje waar ik mee even om kon kleden, en toen ik het formaat van de lockers zag (echt heel klein) ging mijn date ondertussen nog een locker sleutel halen. Voor de lockers betaal je 5 euro en 5 euro borg die je naderhand weer terug krijgt. Je kan gedurende de avond/nacht je locker dus zo vaak open maken als je wil, en het kost je dan geen extra geld. Het was even door de menigte heen duwen om bij onze lockers te komen, en er bleek toch iets meer in te passen dan je op het eerste gezicht zou denken, maar we hadden toch wel 2 lockers nodig voor 2 jassen, een trui en 2 niet heel grote tassen.

Toen was het tijd om écht naar binnen te gaan. Langs de doorbitches, die eruit zagen als een soort vrije interpretatie van zeemeerminnen, super mooi. Wasteland had deze keer een ‘Aquaphilia’ thema, wat natuurlijk veel meer sexy klinkt dan ‘diep in de zee’ zoals ik het steeds noemde. Ja, ik heb te vaak naar de kleine zeemeermin gekeken.

We stapten binnen, en hoewel ik net al dacht in een andere wereld te zijn beland, was ik dat nu écht. We stonden naast een enorme octopus, wat een soort groot relax kussen bleek te zijn. Er waren ook al wat mensen aan het loungen op de enorme tentakels, een bizar gezicht. Aan de muren hingen grote schermen. Aan de ene kant zag je een soort subtiele tentakelporno, wat er op een hele vreemde manier ook nog best sexy uitzag. Aan de andere kant zag je mensen met tentakels in plaats van benen. Het leek of ze in een zee aan het zwemmen/bewegen waren. Onderaan het scherm zag je steeds een afvoerputje, wat het geheel nog net wat vreemder maakte.

Er was een podium, waar een enorme kubus hing, waar iemand in hing. Pas toen ik beter keek, zag ik dat hij hing aan haken die door zijn knie zaten. Bizar! Ook het plafond had een heel diep in de zee thema met kwallen en vissen.

Overal liepen mooie sexy mensen rond. Ik zag zoveel verschillende outfits. De dresscode was hier ook weer ruimer dan ik had verwacht. Ik zag ook mensen in wetlook jurkjes (wel hele sexy wetlook jurkjes!) en mini lingerie setjes, schotse rokjes. Maar ook natuurlijk heel veel super extravagant geklede mensen. Een man in een soort latex duikpak, compleet met zuurstof flessen, een man verkleed als duivel die een vrouw verkleed als sexy konijn aangelijnd meevoerde, zoveel mooie outfits, de een nog meer sexy dan de ander.

We gingen een wat kleinere zaal in. Ook hier was het onderwater thema helemaal doorgevoerd, maar hier wat meer in neon. Door blacklight lichtte alles mooi op. Een aantal mensen waren aan het dansen, ze hadden blacklight bodypaint wat echt een heel koel effect gaf. Een vrouw die eruit zag als een soort zeeanemoon, een dragqueen die op een tropische vis leek, zeker door het gebruik van neon kleuren. Ook hier was weer een klein podium, met iets wat eruit zag als de troon van Neptunus. Ook waren er wat bankjes, zodat je ook even lekker kan zitten als je last krijgt van je voeten of moe bent van het rondlopen en dansen.

Daarna gingen we naar de grote zaal. Vol met mensen. Een groot podium. Een grote halve bol gevuld met water. Laserlichten door die door ze zaal heel schenen. Het zag er allemaal echt geweldig uit! Er was hier ook nog een kleinere ruimte, waar een groot bad in stond, en bankjes en nog een massage tafel, want er was ook een masseur aanwezig.

We liepen door naar een andere ruimte. Hier stond gewoon een ballenbak gevuld met witte ballen! Omg! I love ballenbakken! Natuurlijk gingen we hier gelijk in, dat was echt zoooo leuk! Er waren niet heel veel mensen die erin gingen, maar de mensen die het wel deden, hadden allemaal de grootste lol! Ik stem voor ballenbakken op élk feest!

Ondertussen voelde ik me echt alsof ik Alice in Wonderland was. En toen ineens aan het eind van deze ruimte zag ik ook gewoon de thee tafel uit Alice in Wonderland staan! Omg! Zo koel! I’m in wonderland! Helaas mocht je niet aan de tafel gaan zitten. Wat ook wel begrijpelijk was, het zag er echt zo prachtig uit. Maar het liefst had ik toch even plaats genomen aan die tafel, om me écht Alice te voelen.

Verder was er nog een andere zaal, met een DJ booth die bekleed was met enorme pailletten waardoor het net schubben van een zeemeermin leek. Zo mooi! Daar zagen we een show. Een vrouw kreeg een enorm zware metalen halsband met stellage om, en daarna allerlei naalden in haar rug. Uiteindelijk werden grote metalen staven vastgemaakt aan de stellage en die naalden, en die werden aan de uiteindes in de fik gestoken. Het zag er spectaculair uit, alsof ze vlammende vleugels had. Ondertussen was er een vrouw super sexy aan het paaldansen en een andere vrouw deed ook nog wat knaps met vuur. Echt wat je verwacht te zien op Wasteland.

Op dit podium zagen we later ook nog een andere show, waarbij een vrouw heel hard aan het heen en weer schommelen was aan haken die door haar rug zaten. Van die grote dikke vleeshaken. Op het podium zelf stonden twee vrouwen die met touwen aan elkaar verbonden zaten. Die touwen zaten ook weer vast aan kleine vleeshaken in hun huid. Ze deden een soort sexy dans, terwijl de touwen gespannen stonden. Dat je echt staat te kijken met een mix van verwondering, bewondering en dat je ook een beetje denkt ieuw en auw.

In de zaal met de giant octopus zagen we een show van The Puppeteer. Hij had twee mooie gebodypaintte mannen in een suspension opgehangen aan een hele grote stang. Het leek een soort kinky zweefmolen toen hij de stang liet draaien. De mannen zelf werden ook nog rond gedraaid. Even later kregen ze ook nog tule doeken in hun handen die ze meenamen in hun bewegingen. Dit gaf echt een super mooi effect. Het voelde alsof ik in een kinky versie van de Efteling was, zo gaaf!

In de grote zaal werd een zeemeermin in een bondage boven de halve bol met water gehangen. Ze kon in haar suspension nog goed bewegen, en ging regelmatig onder water. Wanneer ze weer boven kwam, bewoog ze haar lange haren met zo’n beweging dat het publiek ook nat gespetterd werd. Dit zag er ook weer super mooi en kinky sprookjesachtig uit.

Gedurende de nacht was er zo steeds wel ergens iets te zien. Dan ineens hing er iemand aan doeken, als een sexy versie van cirque du soleil, dan weer stonden er sexy dansers op het podium, of een soort modeshow. Dan hing er weer iemand ergens. Dan kwam je Neptunus met zijn crew tegen. En dan nog de bezoekers zelf. Je hoeft je echt geen moment te vervelen op Wasteland.

Dit was ook echt het eerste feest ooit dat ik gewoon echt opgewonden werd van de mensen. Het was zo sexy allemaal, (bijna) iedereen zag er zo heet uit!

Dan zijn er natuurlijk ook nog de darkrooms/play area’s. Die moesten we ook nog even checken. Eentje was echt vrij donker, en daar werd ik ook vrijwel direct op plaatsen aangeraakt door lichaamsdelen van mensen waar ik me toch echt niet comfortabel bij voelde. Dus daar waren we heel snel weer uit.

De tweede darkroom was een stuk minder donker, zodat je ook nog een beetje kon zien wat er gebeurde. Wat ook wel erg fijn was, want ik was getuige van een soort gay orgie, en nou ja, dat vind ik echt heel erg sexy. Wilde ik altijd al een keer zien, maar nou ja, meestal zijn vrouwen daarbij natuurlijk niet toegestaan. Dus hier werd ik erg blij van. Verder waren de mensen in deze play area ook wat relaxter, en als je nee zei, dan werd je ook niet ineens toch wel aangeraakt. Zoals het hoort lijkt me ook.

Boven de grote zaal was ook nog een soort balkon/balustrade. Hier had je super gaaf uitzicht over de zaal. Ook hier waren weer bankjes zodat je ook lekker kon loungen. Of vunzen. Het gebeurt allemaal. En het is allemaal oké.

Het opvallendst vond ik dat echt iedereen vrolijk was op dit feest. Iedereen was zo blij. Als je iemand bekijkt en lacht, omdat je vind dat die persoon er zo gaaf uitziet, kan je zomaar een blije kus van die persoon krijgen. Iedereen loopt met een big smile rond. Kan ook niet anders. Als je hier binnen stapt, vergeet je alles van de gewone wereld. Weg zijn al je zorgen, weg is de dagelijkse sleur. Welkom in Wasteland Wonderland.

Dit feest is wat mij betreft echt een super aanrader! Het is spectaculair en sexy, dit moet je gewoon een keer meegemaakt hebben! Er was genoeg zit ruimte, genoeg vuns ruimte, veel vrijheid en vrolijkheid, de bediening van de bar was vriendelijk en snel. Ook het halen van muntjes en kluissleuteltjes verliep  allemaal snel en soepel, ondanks de drukte en er was echt zóveel te zien. Ik ga hier zeker vaker heen. Ik dacht altijd dat dit een fetish dans feest was, en dat het niet leuk zou zijn als je, zoals ik, niet danst. En niet drinkt. En geen drugs gebruikt. Maar ik heb echt zo’n super avond gehad! Volgende keer ben ik er weer bij.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

5 Reacties

 1. Nu wil ik ook volgend jaar!

  Antwoord
 2. Hoi Tess, erg boeiend om jouw ervaring te lezen. Maar ik heb een vraag. Hoe heb je de ‘ervaren date’ geregeld? Ik wil namelijk ook onwijs graag naar zo’n feest en blijkbaar vindt de volgende Wasteland al vrij binnenkort plaats, maar ik heb er totaal geen ervaring en ken ook niemand met wie ik die wens deel. Heb je enig advies? M.v.g.

  Antwoord
  • Hai Dave,
   Mijn date was gewoon iemand die ik al kende. Ik denk dat dat ook het fijnst is, om te gaan met iemand die je al kent. Als er in jouw omgeving nog niemand is die ook interesse heeft om naar zo’n event te gaan, is het misschien leuk om eerst wat nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses. Kijk bijvoorbeeld eens rond op FetLife, daar vind je wat meer kinky mensen en events. Er worden door het hele land munches georganiseerd, dat zijn bijeenkomsten voor kinky mensen, gewoon in een café, waar je makkelijk nieuwe mensen kan ontmoeten in een laagdrempelige setting.
   Groetjes,
   Tess

   Antwoord
 3. Erg interessant om de ervaring te lezen!

  Antwoord
  • Dankjewel! Ik heb me ook echt uitstekend vermaakt!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Fetish party review by Tess: Wasteland 2017 | Tess Tesst - […] Last April was my first time to visit Wasteland. I had heard about Wasteland for many many years, so…
 2. Fetish party review by Tess: Wasteland november 2017 | Tess Tesst - […] april van dit jaar ging ik voor het eerst naar Wasteland en schreef daar ook een review over. Nadat ik…
 3. Tess tesst: Wasteland Summerfest 2017 - […] Tess tesst: Wasteland […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.