Warm Touch Lube Dispenser

28-01-2019

Review by Tess: Warm Touch Lube Dispenser

Soms zijn er van die dingen in het leven die je heus niet per se nodig hebt, maar die gewoon wel echt heel fijn kunnen zijn. Toen ik hoorde over de Warm Touch Lube Dispenser, dacht ik dat dit best zo’n ding zou kunnen zijn. Van Janine van Warm kreeg ik de Touch om te reviewen.

Lube struggles

Als je wel eens glijmiddel gebruikt, heb je misschien gemerkt dat glijmiddel flesjes niet altijd even makkelijk werken. Een flesje met een pompje werkt meestal wel weer heel makkelijk, maar zorgt er ook voor dat er lucht bij het glijmiddel komt, wat niet zo goed is voor de houdbaarheid van je glijmiddel (ja, glijmiddel is niet tot in de eeuwigheid houdbaar). Flesjes met draaidop zijn irritant, want dan moet je met je glibberige handen het dopje er weer op draaien. Flesjes met drukdop zijn irritant, want je moet best hard knijpen en dan komt er meestal nog niet zo veel uit. Allemaal niet zo handig dus.

Glijmiddel dispenser

Warm touch lube dispenser Warm touch lube dispenser

Je kent vast wel van die automatische zeep dispensers. Dat je dan je hand er onder houdt en er vanzelf een goede hoeveelheid zeep uit komt, zo in je hand. Super makkelijk. Hoe handig zou dat zijn om daar glijmiddel in te doen? Nou, niet heel handig bleek. Er zijn mensen die dat geprobeerd hebben, maar het werkte meestal niet. Er kwam of teveel uit, of er kwam glijmiddel uit terwijl dat niet de bedoeling was, of je kon ‘m niet uitzetten en als je dan te dicht in de buurt kwam, kwam er glijmiddel uit terwijl dat niet de bedoeling was, het raakte verstopt en nog meer van dat soort gedoe. En toen was er de Warm Touch.

De Warm Touch is dus speciaal gemaakt voor glijmiddel. En het komt er dus niet alleen automatisch uit, maar het verwarmd je glijmiddel ook nog. En het hele apparaat ziet er ook best wel tof uit vind ik. Oh, en je kan het dus ook gebruiken voor massageolie.

De verpakking van de Warm Touch

Warm touch lube dispenser Warm touch lube dispenser

De doos waar de Warm Touch in zit, is best wel groot. Wel ziet het er best mooi en netjes uit en de doos is ook super stevig. In de doos vind je de Warm Touch en de stekker. Mijn Warm Touch had een Amerikaanse stekker, dus ik had een omvorm stekker nodig. Mark van Euphoria was zo lief om mij een omvorm stekker te geven. Thanks Mark! Normaal als je in Nederland een Warm Touch koopt, zit er gewoon een Nederlandse stekker bij, dus dan heb je dit probleem niet. Verder vind je in de verpakking nog een hele duidelijke gebruiksaanwijzing, waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd, en een speciaal tuutje voor het schoonmaken/leegmaken van je Warm Touch.

Looks & Specs

Warm touch lube dispenser Warm touch lube dispenser

De Warm Touch ziet er echt wel tof uit. Als ‘ie aanstaat, gaat de paarse lichtstrook aan de binnenkant ook branden en het logo voorop. Het ziet er echt koel uit. Door de vorm heb je ook niet dat er per ongeluk al glijmiddel uit komt als je in de buurt van het apparaat komt, gelukkig. Je hebt twee knopjes, een power knopje en een knopje om de stand in te stellen. Er zijn drie standen: bij stand 1 komt er echt maar een klein beetje glijmiddel uit de Touch, bij standje 2 iets meer en bij standje 3 een nog grotere hoeveelheid. Super handig, want niet iedereen heeft dezelfde voorkeuren. En bijvoorbeeld van massageolie gebruik je al snel wat meer dan van siliconen glijmiddel. Ook zit er aan de zijkant een klein kijkvenstertje, zodat je (met een beetje moeite) kan zien hoe vol of leeg je Warm Touch is. Je kan ongeveer 120ml kwijt in de Warm Touch.

Wisselen van glijmiddel naar massageolie

Warm touch lube dispenser Warm touch lube dispenser

Wanneer je van massageolie wil overstappen naar glijmiddel, of gewoon een ander soort product in de Warm Touch wil doen, moet je ‘m schoonmaken. Ook hier is goed over nagedacht. Onderin de dispenser kan je het reservoir kapje verwijderen. Je krijgt een speciaal soort tuutje erbij, zodat je makkelijk het restant glijmiddel/olie er uit kan laten lopen. Wanneer je het wilt bewaren, kan je dat gewoon weer in een ander flesje doen. Daarna moet je het apparaat zelf nog reinigen. Er is een speciale doorspoelfunctie, door het standjes knopje lang in te drukken. Je vult eerst het vakje met schoonmaakalcohol en laat ‘m gewoon even doorlopen. Vanuit de dispenser valt het in het reservoir en zo loopt het dus zo lang door als je wilt. Het kost eventjes wat tijd, maar het werkt wel super makkelijk.

De Test

Warm touch lube dispenser Warm touch lube dispenser

Maar, de belangrijkste vragen: werkt het ook echt en voegt het echt wat toe? Ja, de Warm Touch werkt echt prima! Ik had in het begin wel even een dingetje omdat ik er Sliquid Organics glijmiddel in had gedaan, op basis van aloë met zeewier, maar dat bleek niet zo compatible. Het kwam er heel schuimig uit, het leek net op spuug. Echt geen smakelijk gezicht. Ik las in een andere review dat iemand een soortgelijke ervaring had met Sliquid Organics. Dus dat is duidelijk een glijmiddel dat niet geschikt is voor dit apparaat. Maar afgezien hiervan, werkte het allemaal super goed. Als ik mijn hand er onder houd, komt precies de juiste hoeveelheid glijmiddel netjes in mijn hand terecht. Je kan ook je seksspeeltje er onder houden, dat werkt ook gewoon. Vind ik erg fijn!

Ik wist niet dat ik dit nodig had

Warm touch lube dispenser Warm touch lube dispenser

Ik vond het echt super fijn dat ik zelf kon bepalen welke hoeveelheid glijmiddel er uit de Warm Touch kwam. Soms wil ik maar een klein beetje en dat kon dan gewoon. Terwijl ik een andere keer gewoon een flinke hoeveelheid wil. Het kan gewoon allemaal. En eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik de verwarmfunctie echt wat zou vinden toevoegen, maar daar zat ik dus helemaal naast. Warm glijmiddel is echt de bom. Serieus. Wat is dat lekker! Dit is echt zoiets waarvan ik niet wist dat ik het nodig had. Of nou ja, dat ik het lekker zou vinden, want echt nodig is het natuurlijk niet. Je kan heel goed leven zonder warm glijmiddel. Maar dit voelt zo fijn en zo luxe, ik kan er echt enorm van genieten. Net zoals een verwarmde sextoy, daarvan heb ik al vaker gezegd dat het vergelijkbaar is met het gevoel van in een warm bad stappen, zo is dit dus ook.

Glijmiddel fan

Warm touch lube dispenser Warm touch lube dispenser

Ik vind glijmiddel sowieso echt al lekker. Als jij nog geen glijmiddel gebruikt, zeker bij masturberen, probeer het echt eens! Ik dacht voorheen altijd dat ik het niet nodig had, dus ik zag geen reden om het te gaan gebruiken. Tot ik het dus ging testen en er achter kwam hoe mega lekker glijmiddel is bij masturberen. Het maakt alles gewoon zoveel lekkerder. Ik vind het zelf wel super belangrijk om goed glijmiddel te gebruiken, zonder irriterende ingrediënten. Want helaas is het nog steeds zo dat het meeste glijmiddel wat verkocht wordt echt niet zo goed voor je vagina is. Check even mijn Sliquid review als je daar meer over wilt lezen of onze glijmiddel gids  als je de ingrediënten van jouw glijmiddel wilt checken.

Warme massageolie

Warm touch lube dispenser Warm touch lube dispenser

Verwarmde massageolie had ik dan juist meer van verwacht, maar dat deed me niet zoveel. Ik merkte dat massageolie sowieso al heel snel warm wordt en meestal als ik een massage krijg, wrijft degene die de massage geeft de olie even tussen de handen en dan is het al op de juiste temperatuur. Maar om massages te geven vind ik het wel echt heel relaxed dat je alleen maar je hand in de Warm Touch hoeft te steken en dat er dan gewoon massageolie uitkomt. In plaats van dat je halverwege een massage een beetje extra olie nodig hebt, het flesje moet zoeken, het dopje er af moet draaien met je vette handen, en daarna ook het dopje er weer terug op wilt doen, voor het geval het flesje omvalt.

Conclusie

Heb je dit nodig in je leven? Nee, je kan prima zonder. Maakt de Warm Touch je (seks)leven nog net even wat fijner en luxer? Ja, zeker. Dit is echt een tof apparaat. Het is niet goedkoop, dus ik kan me super goed voorstellen dat je denkt: laat maar. Maar als je jezelf (of iemand anders) eens wilt verwennen met een mooi, luxe apparaat voor je glijmiddel en massageolie, dan is dit echt wel een aanrader. Ik word echt blij van dit apparaat, hier is het zeker een blijvertje.

Je kan de Warm Touch hier bestellen bij bol.com

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. De prijs in Amerika is $119. Dat is toch wel een forse prijs voor een dispenser. Ik ben benieuwd of de olie of het glijmiddel wat je erin doet wel zo lang goed blijft. Moet die dan de hele tijd aan blijven staan? Wel een apart apparaat 😉

    Antwoord
    • Nee het apparaat hoeft zeker niet aan te blijven staan. Maar hij sluit ook gewoon goed met dat klepje, dus dan blijft je glijmiddel of massageolie net zo lang goed als wanneer het in het flesje zou zitten!

      Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Share our Shit Saturday #3 - Naughty Business Report - […] Tess teste een Warm Touch Lube Dispenser. Een watte? Nou, het is een dinges waarmee je makkelijk en zonder…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.