Vlog: Giveaway

Zoals je misschien al hebt gezien, zijn we bezig met een super toffe giveaway. Zeven dagen lang hebben we een post gedaan met toys die je kan winnen. Bij elke dag staat in de post beschreven wat je moet doen om mee te doen. In de vlog vertellen we je nog even kort hoe het allemaal werkt en laten we je wat van de toys zien.

Je kan nog meedoen met de giveaways tot en met 31 december. Als je al meedoet, check dan ook nog even bij de posts hoe je bonuspunten kan scoren zodat je meer kans maakt. Lekker veel reageren dus. Oh, en als de giveaway afgelopen is, vind ik het echt nog steeds super leuk als je dan af en toe blijft reageren <3

Je kan de vlog bekijken door hier onder te klikken.

screenshot 4 1024x683 - Vlog: Giveaway

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super fijn vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een buttplug of glijmiddel gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms