Home 5 Vlogs 5 Vlog: Q & A met Tess & Jay

Vlog: Q & A met Tess & Jay

door | 26-01-2020 | Vlogs

Vlog: Q & A met Jay & Tess

Een paar maanden terug namen wij onze eerste Q & A video op. Dat vonden we zo leuk, dat we besloten er nu weer eentje te doen. Via Instagram kon je ons vragen stellen. Maakt niet uit waar over, alles mag! Zo komt het ook dat we in deze video gaan van huisdieren, naar peggen en nog veel meer! Van alles wordt er besproken.

Heb je ook een leuke vraag voor ons? Stel hem dan hier onder in de comments, via Instagram PB (of de story in mijn highlights) of het contactformulier op de site. We vinden het super leuk om vragen van jullie te krijgen, dus kom maar door! Dan nemen we hem mee voor onze volgende Q & A video.

Wil je de Q & A met Jay & Tess bekijken? Klik dan op de afbeelding hieronder.

screenshot QA 1024x683 - Vlog: Q & A met Tess & Jay

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super fijn vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments
Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This