Vlog: Alles over Squirten

Om het nieuwe jaar maar gelijk spetterend te beginnen (oohh, wat flauw), gaat onze eerste vlog van het nieuwe jaar over squirten. Is het gewoon plas, of wat is het eigenlijk? Hoe doe je het? Kan iedereen het? Wat als je bed nat wordt? Over deze vragen en nog meer hebben Jay en ik het.

Wij zijn allebei best wel fan van squirten, dus we zouden er uren over kunnen praten, maar we houden het vandaag bij tien minuutjes. Squirt jij wel eens? Of wat vind jij van squirten? Laat het ons even weten in de reacties hier of op YouTube! Vinden we leuk!

Je kan op de afbeelding hier onder klikken om de vlog te bekijken.

screenshot 1024x683 - Vlog: Alles over Squirten

De review over Fetish Pad vind je hier.

De review over de Tantus G-Force vind je hier.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super fijn vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms