Home 5 Vlogs 5 Vlog: Alles over duo vibrators

Vlog: Alles over duo vibrators

door | 10-02-2019 | Vlogs, Duo Vibrators

Vlog: Alles over duovibrators

Deze week vertel ik je over duovibrators. Vibrators die tegelijkertijd de vagina en clitoris stimuleren. De eerste duovibrator was dé Tarzan. Daarom worden duovibrators ook nog steeds wel Tarzans genoemd. Omdat de clitorisstimulator vaak de vorm van een konijntje heeft, worden ze ook wel rabbit vibrators genoemd. Beetje verwarrend, drie namen voor één product, maar nou ja, het is zoals het is.

Natuurlijk vertel ik je niet echt álles over duovibrators, want er is natuurlijk nog veel meer over te vertellen. Maar na het kijken van deze vlog ben je in elk geval een beetje op de hoogte van wat voor soorten duovibrators er allemaal zijn en waar je op kan letten als je er zelf één zou willen aanschaffen.

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm waarderen als je dat nog wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Mijn reviews over duo vibrators vind je hier.

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het super fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaal hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost! 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments
Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This