Vlog: Ultra Wand en The Rabbit Company The Pocket Rabbit

Je raadt het misschien al: ook deze zondag vertel ik je in mijn vlog weer over de sekstoys die ik afgelopen week getest heb. Zoals je hier op mijn blog al hebt kunnen lezen, zijn dat deze week de Ultra Wand en The Pocket Rabbit.

De Ultra Wand is een kleine wand vibrator die verrassend krachtig bleek. En daar testte ik ook nog een setje opzetstukjes bij.

The Pocket Rabbit van The Rabbit Company leek me super tof, maar dat was één grote anticlimax. Waarom? Dat vertel ik je in mijn vlog.

Als je je nog niet geabonneerd hebt op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt super leuk vinden als je dat zou willen doen door hier te klikken. Dan blijf je ook steeds op de hoogte wanneer er een nieuwe vlog online komt.

Mijn geschreven review over de Ultra wand vind je hier en je kan ‘m hier bestellen. De opzetstukjes kan je hier bestellen.

Mijn geschreven review over The Pocket Rabbit vind je hier en je kan ‘m hier bestellen, maar ik raad je aan om gewoon lekker even naar de andere toffe producten van Hotstuff te kijken.

Oh, en vergeet vooral niet om mijn website in de gaten te houden, want er komt een superrrr toffe giveaway aan!