Vlog: Slow Sex – Bijoux Indiscrets

Toen we pas geleden op eroFame waren, zagen we daar de nieuwe Slow Sex lijn van Bijoux Indiscrets. Deze lijn en het hele concept er achter sprak ons heel erg aan. We waren dan ook best wel blij dat we alle producten uit deze lijn opgestuurd kregen om te testen.

In deze vlog laten we je zien welke producten er allemaal zijn en vertellen we je over slow sex en wat wij daar zo leuk aan vinden. De reviews van de producten komen later, al test Jay één product in de video voor het eerst uit! Dit product blijkt ook nog iets beter en heftiger te werken dan verwacht.

Klik op de afbeelding hieronder om de Slow Sex vlog te bekijken.

Bijoux Indiscrets Slow Sex lijn unboxing

 

Wat vind jij van het Slow Sex concept? En van de producten uit deze lijn? Laat het ons even weten in de reacties hieronder of op YouTube. Vinden we super leuk als je dat doet!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super leuk vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Hotstuff.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms