Vlog: Seksspeeltjes kopen bij Kruidvat

Zoals je misschien wel gehoord hebt, heeft Kruidvat pas geleden een eigen seksspeeltjes lijn gelanceerd. De Kruidvat Love Toys. Drie verschillende sekstoys, die je dus gewoon daar in de winkel kan kopen. Of online bij Kruidvat kan bestellen.

Nu vroeg ik me af of het niet juist super awkward zou zijn om bij de Kruidvat seksspeeltjes te kopen. Als je in een sexshop bent en je komt daar andere mensen tegen, die komen daar ook allemaal om een sextoy te kopen. Maar bij Kruidvat zijn de meeste mensen natuurlijk gewoon bezig met het kopen van shampoo, paracetamol, make-up en dat soort dingen.

En natuurlijk vroeg ik me ook af of die Kruidvat Love Toys nou goed zouden zijn of niet. Dus ik besloot naar Kruidvat te gaan en daar de drie Kruidvat seksspeeltjes te kopen. Natuurlijk heb ik ze ook getest.

In deze vlog vertel ik je hoe het was om gewoon bij de Kruidvat seksspeeltjes te kopen en hoe ze voelen. Je kan de vlog bekijken door hieronder op de afbeelding te klikken.

Kruidvast seksspeeltjes

Ben je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Als dat nog niet het geval is, zou ik het heel erg waarderen als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is.

Sponsor Tess Tesst gratis en anoniem!

Als je nou verder wilt kijken dan alleen de drie Love Toys van Kruidvat en een vibrator, een buttplug, glijmiddel, een kinky tool, een sexy lingeriesetje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hier onder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Hotstuff.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms