Vlog: Op bezoek bij sexshop Euporia in Heerenveen

Eind vorige maand gingen Jay en ik op bezoek bij Euphoria in Heerenveen, waar ik sprak met Mark, de eigenaar van deze mooie sexshop in Friesland. Hij vertelde hoe hij drie jaar geleden Euphoria oprichtte en geeft ons een rondleiding door de winkel.

Euphoria is een hele mooie, stijlvolle erotiekwinkel in Heerenveen, midden in een winkelstraat. Je vindt er echt een super uitgebreid assortiment en de meeste toys zijn ook nog eens bodysafe. Daar maak je mij natuurlijk altijd blij mee. Mark vertelt ons over mensen die voor het eerst een sexshop bezoeken en dat het eigenlijk allemaal vooral niet zo spannend is.

Benieuwd hoe Euphoria er uit ziet en wat Mark allemaal te vertellen had? Check dan nu de vlog.

Klik op de afbeelding om de vlog te bekijken.

op bezoek bij Euphoria Erotiek Heerenveen

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm leuk vinden als je dat nu wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken. En als je dit een leuke vlog vind, vergeet dan ook niet even op het duimpje omhoog te drukken op YouTube!

Alle seksspeeltjes die je in de vlog zag kan je natuurlijk kopen bij Euphoria in Heerenveen, maar ze zijn ook online te bestellen in de webshop van Euphoria.