Vlog: Op bezoek bij Easytoys

Online sextoys bestellen is echt super handig. Je bekijkt lekker vanaf de bank alle producten, kiest iets uit en de volgende dag heb je het al in huis. Super simpel. Maar hoe gaat het er nou achter de schermen aan toe? Ik was daar wel benieuwd naar. Easytoys is één van de bekendere online sexshops. EDC is het bedrijf achter Easytoys en is ook nog eens een groothandel. Je kan je vast voorstellen dat er dus véél sextoys liggen in de EDC magazijnen.

Megan gaf mij een rondleiding in het enorme EDC pand in Groningen. Ik mocht kijken in de verschillende magazijnen vol met sextoys, de kantoren, ik nam plaats in een heuse stoeltjeslift en ik mocht ook nog een filmpje opnemen voor een Easytoys Instagram giveaway. Super leuk allemaal!

Ben je ook benieuwd hoe het er achter de schermen bij online sexshop Easytoys aan toe gaat? Check dan mijn vlog door op de afbeelding te klikken.

op bezoek bij Easytoys EDC Wholesale

 

Ik zou het super tof vinden als je je wilt abonneren op mijn YouTube kanaal. Je kan dat doen door hier te klikken. En als je deze vlog over Easytoys vindt, klik dan ook nog even op het duimpje omhoog. Maak je mij blij mee! Laat in de comments gerust weten wat je er van vond.

Je kan de Easytoys webshop hier vinden.

Ben je benieuwd hoe een offline sexshop er uit ziet? Check dan hier mijn vlog over Hotstuff in Amsterdam of hier mijn vlog over Euphoria in Heerenveen.