Vlog: We-Vibe Tips & Tricks met Seron van We-Vibe

door | 27-01-2019 | Videos, Cockringen, We-Vibe, Toys op afstand, Couples Toys, Voor Samen, Vibrators, Toys met app, Womanizer

Vlog: We-Vibe Tips & Tricks met Seron van We-Vibe

Mijn eerste vlog die ik samen met iemand anders opneem! En niet zomaar iemand: Seron van We-Vibe. Als je mijn reviews over de verschillende We-Vibe seksspeeltjes gelezen hebt, heb je haar naam vast wel vaker voorbij zien komen. Seron stuurt mij altijd de toys op om te testen. En natuurlijk weet zij enorm veel over al deze sextoys, dus ik ging met haar in gesprek. Al jaren vertelt Seron mij allerlei leuke weetjes over de toys. Dingen waar ik zelf nog nooit aan gedacht had of gewoon leuke feitjes. Ook in dit gesprek kwam ze weer met een aantal dingen die ik echt nog niet wist of niet bedacht had. Super leuk dus!

[youtube]hKz1Pz8YcPs[/youtube]

Ik heb natuurlijk al meerdere reviews over de verschillende seks toys van We-Vibe geschreven, die kan je hier vinden.

Als je zelf We-Vibe toys wilt kopen, kan je natuurlijk in verschillende shops terecht.

Klik hier voor de We-Vibe collectie bij Easytoys.

Klik hier voor de We-Vibe collectie bij Euphoria.

Klik hier voor de We-Vibe collectie bij Willie.

En natuurlijk kan je ook bij bol.com We-Vibe toys vinden.

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm waarderen als je dat nog wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het super fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaal hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost! 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments