Vlog: We-Vibe Tips & Tricks met Seron van We-Vibe

27-01-2019

Vlog: We-Vibe Tips & Tricks met Seron van We-Vibe

Mijn eerste vlog die ik samen met iemand anders opneem! En niet zomaar iemand: Seron van We-Vibe. Als je mijn reviews over de verschillende We-Vibe seksspeeltjes gelezen hebt, heb je haar naam vast wel vaker voorbij zien komen. Seron stuurt mij altijd de toys op om te testen. En natuurlijk weet zij enorm veel over al deze sextoys, dus ik ging met haar in gesprek. Al jaren vertelt Seron mij allerlei leuke weetjes over de toys. Dingen waar ik zelf nog nooit aan gedacht had of gewoon leuke feitjes. Ook in dit gesprek kwam ze weer met een aantal dingen die ik echt nog niet wist of niet bedacht had. Super leuk dus!

Ik heb natuurlijk al meerdere reviews over de verschillende seks toys van We-Vibe geschreven, die kan je hier vinden.

Als je zelf We-Vibe toys wilt kopen, kan je natuurlijk in verschillende shops terecht.

Klik hier voor de We-Vibe collectie bij Easytoys.

Klik hier voor de We-Vibe collectie bij Euphoria.

Klik hier voor de We-Vibe collectie bij Willie.

En natuurlijk kan je ook bij bol.com We-Vibe toys vinden.

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm waarderen als je dat nog wilt doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.