Sensual Glass Nikita

10-05-2017

Sensual glass nikita Sensual glass nikita

Mijn tweede vlog is een feit! Een vlog over de Sensual Glass Nikita. Een super gave glazen dildo, die er niet alleen mooi uitziet, maar ook de juiste plekjes weet te raken. Bekijk de vlog voor mijn uitgebreide review en laat even weten wat je er van vindt!

[youtube]https://youtu.be/OltdoVLEkbU[/youtube]

 

Je kan de Sensual Glass Nikita hier kopen bij bol.com.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Supertof! Hij is echt pretty.

    Antwoord
  2. Ik word heel erg happy van de kleur πŸ˜€

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dildo review by Tess: GlanzstΓΌck-Glas Bubble glazen dildo | Tess Tesst - […] had eerder al een glazen dildo getest, de Sensual Glass Nikita en die beviel me ook erg goed, dus…
  2. Sextoy review by Tess: Sensual Glass Bibi en Pjur Toy Lube | Tess Tesst - […] had al eerder een glazen dildo van Sensual Glass getest, dus ik was er al achter dat ik de…
  3. DildoDonderdag: De vijf beste G-spot dildo’s | Tess Tesst - […] kan hier mijn vlog over de Sensual Glass Nikita […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.