Sextoy review Vlog by Tess: de Satisfyer 2 & Pro 2

06-05-2017

Super spannend, ik heb gisteren mijn eerste vlog opgenomen! In deze vlog bespreek ik de Satisfyer 2 en de Satisfyer Pro 2.

Ik ben super benieuwd wat jullie er van vinden. Laat je het weten in een reactie hier onder?

Liever een blog dan een vlog? Hier lees je mijn geschreven review over deze twee toys.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Ik vond de tussen stukjes erg grappig in het filmpje, daarnaast is het ook nog eens erg informatief. Ik blijf zelf lekker vast houden aan de Womanizer, dat is inderdaad een geweldige toy!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.