Vlog: Dildo Battles

09-06-2019

Vlog: Dildo Battles

De eerste week van de dildomaand zit er al weer op. Om deze week een beetje leuk af te sluiten, hebben Jay en ik een vlog met een aantal challenges opgenomen. Dildo battles! Wie wordt de Dildo King of Queen?

Ik had allerlei challenges verzonnen, Jay was er niet allemaal even blij mee. Maar hee, je bent van #teamdildo dus je moet er wat voor over hebben. Kijk onze vlog om te zien hoe de Dildo Battles verliepen en wie er heeft gewonnen.

Dildo battles! Het is oorlog!

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal zou ik het super tof vinden als je dat nu wilt doen. Dan blijf je ook op de hoogte van al mijn nieuwe vlogs. Je kan dat doen door hier te klikken.

Vergeet ook niet mee te doen met de DildoDonderdag giveaway als je een toffe G-spot dildo wilt winnen!

Sponsor Tess Tesst gratis

Als je een dildo, een seks toy, glijmiddel, een kinky tool of sexy lingerie setje gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou je me echt heel erg helpen als je dat via mijn linkjes hier onder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.