Vlog: de vijf beste seksspeeltjes

20-01-2019

Vlog: De vijf beste seksspeeltjes

De vraag die mij het meest gesteld wordt is toch wel: wat is nou het beste seksspeeltje? Dus daarom heb ik deze video gemaakt, waarin ik je laat zien wat mijn top 5 beste seksspeeltjes is.

Wat zijn de vijf beste seks toys?

Ik laat je vijf seks toys zien die ik alle vijf super awesome vind. Allemaal om verschillende redenen, die vertel ik je natuurlijk ook!

[youtube]X_mdwbHdSM8[/youtube]

Als je de vlog leuk vindt, zou ik het echt tof vinden als je even op het duimpje omhoog drukt en je abonneert op mijn kanaal.

De linkjes

Mijn geschreven review over de Doxy 3 vind je hier en je kan ‘m hier kopen.

Mijn geschreven review over de We-Vibe Gala vind je hier en je kan ‘m hier kopen.

Mijn geschreven review over de Njoy Pure Wand vind je hier en je kan ‘m hier kopen.

Mijn geschreven review over de Zumio S vind je hier en je kan ‘m hier kopen.

Mijn geschreven review over de Womanizer Premium vind je hier en je kan ‘m hier kopen.

Meer favorieten?

Wil je nog meer lezen over welke toys ikΒ  nog meer allemaal tof vind, en ook welke niet? Welke toys ik nou echt regelmatig gebruik? Of welke toys Jay nou het aller fijnst vindt? Check dan even deze Toppers en Floppers 2018 post!

Sponsor Tess Tesst gratis!

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bijΒ Bol.com), zou ik het super fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaalΒ hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost!Β 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Share our Shit Saturday #2 - Naughty Business Report - […] laat in een videoblog zien wat volgens haar de vijf beste sex toys zijn. “Ik laat je vijf seks…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.