Vlog: Alles over glijmiddel

05-05-2019

Vlog: Alles over Glijmiddel

Jay en Tess bespreken in deze vlog alles over glijmiddel, zo bespreken ze welke soorten  er zijn, welke zaken zich misschien niet zo goed lenen als glijmiddel. En natuurlijk vertellen ze ook over wat nu hun favorietenn zijn.

Wat maakt een glijmiddel nou een goed, en vooral, een body safe? Waar moet je opletten bij de aanschaf? Wat zit er allemaal in?

Al deze vragen proberen Jay en Tess in deze vlog voor je te beantwoorden, en natuurlijk bespreken ze ook nog even het stigma dat glijmiddel met zich meedraagt. Dat terwijl het gebruik van glijmiddel je (seks)leven zo enorm kan verrijken.

Ben je nu nieuwsgierig naar deze vlog? Klik dan op onderstaande afbeelding en bekijk onze vlog!

 

Alles over glijmiddel

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, kan me je echt blij maken door dat nu alsnog te doen. Je kan hier te klikken om dat te doen. 

Wil je meer weten over glijmiddel en de ingrediënten die er in zitten? Lees dan natuurlijk onze glijmiddelgids voor alle relevantie informatie.

Onze favoriete glijmiddelen en waar je ze kan kopen

Sponsor Tess Tesst gratis

Als je een seksspeeltje, glijmiddel of sexy lingerie setje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou ik het echt heel fijn vinden als je dat via mijn linkjes hier onder doet. Ik krijg dan een klein percentage van jouw aankoopbedrag, zonder dat dat jou iets kost. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis! Ik krijg geen persoonlijke gegevens te zien over jou en jouw bestelling.

Bol.com

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.