Vixen Creation VixSkin Maverick Caramel Dildo

08-12-2023

In de internationale sextoy review wereld is Vixen Creations een zeer geliefd merk. Ik had al vele enthousiaste reviews gelezen over deze echt-aanvoelende dildo’s en was zelf ook heel nieuwsgierig. Maar dit merk was in Nederland niet zo makkelijk verkrijgbaar. Maar nu heeft Sinful dit merk in zijn assortiment opgenomen en natuurlijk moest ik er één proberen! Ik kreeg deze Vixen Creations VixSkin Maverick Caramel dildo van Sinful.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: nee
Standjes: moet je zelf doen
Waterproof: ja, je kan ‘m zelfs uitkoken
Verkoopprijs: 169 euro, hier te koop bij Sinful 
Is ’t wat? Ohhh jaaaa!

De hype van dual density dildo’s

Dual density dildo’s voelen altijd heel apart. De buitenste laag van de dildo is zacht en de binnenkant hard(er). Dat voelt vaak al heel grappig als je er in knijpt. Ik heb wel eerder dual density dildo’s gebruikt en dat voelt ook vaak best wel lekker, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er tot nu toe nog niet heel erg van onder de indruk was en dat de hype een beetje langs mij heen ging.

Voorheen dacht ik altijd dat harde dildo’s mijn ding waren, want ik hou zoveel van de Njoy Pure Wand die gemaakt is van keihard rvs, en glazen dildo’s zijn ook vaak favoriet bij mij. Maar later ontdekte ik dat ik juist zachte dildo’s ook superfijn vind. Zeker als het wat grotere dildo’s zijn, dan heb ik eigenlijk een voorkeur voor zacht. En dual density? Ach, het is wel lekker, maar het voegde niet heel veel toe voor mij.

Het gevoel van de Vixen Creations VixSkin Maverick Caramel dildo

Maar dat veranderde toen ik deze VixSkin Maverick dildo kreeg. Want holy moly, dit is andere koek. Deze dildo voelt in mijn hand al geweldig. Natuurlijk is deze dildo gemaakt van siliconen en siliconen voelt vaak een beetje sticky. Dat heeft normale huid niet (of je moet even douchen). Maar afgezien van dat beetje sticky gevoel, jeetje, wat voelt deze dildo echt aan! Door het dual density voelt het bijna als huid die je wat kan verschuiven. De binnenkant is stevig, maar nog steeds wel flexibel. Ik was  een beetje verbaasd over hoe echt dit allemaal voelt, echt supertof!

Goedkope verpakking

Dit had ik niet verwacht, ondanks de positieve reviews die ik hier al over had gelezen. En eerlijk gezegd, toen ik ‘m binnenkreeg was ik ook een beetje ‘underwhelmed’ door de verpakking waar deze Vixen Creations dildo in zit. Hij zit in een doorzichtige plastic koker met daarop het logo (wat ik ook niet zo mooi vind, eigenlijk) en op de achterkant wat informatie over de dildo. Het ziet er best een beetje goedkoop uit. En als je dan weet dat deze dildo 169 euro kost, wat voor een dildo toch wel een flink bedrag is, tja, ik was niet gelijk enthousiast.

Zo bijzonder

Toen ik de koker eindelijk open had, ja ik had daar wat moeite mee, was ik wél gelijk enthousiast. Het gevoel van deze dildo is echt heel bijzonder. Het staat ook op de verpakking: “unlike any other available on the market”, maar dat is ook écht zo.

Met een beetje glijmiddel verdwijnt het sticky gevoel van het siliconen ook gelijk, en dan voelt het nóg echter. Siliconen glijdt dus van zichzelf niet zo lekker, daarom is het altijd een aanrader om glijmiddel te gebruiken bij een sextoy van siliconen. Ik gebruik het liefst een waterbasisglijmiddel (siliconen glijmiddel kan de toy aantasten) zonder glycerine of parabenen, omdat die ingrediënten de vagina kunnen irriteren. Mijn favorieten zijn op het moment Baseks, Sliquid en YesForLove Natural Seaweed.

Ik (en mijn G-spot) word(en) blij van de VixSkin Maverick

Oké, maar, glijmiddel en alles er op, en toen was ik klaar voor het echte testen. En oh my, deze dildo voelt écht héél lekker. Het materiaal is echt geweldig, ik kan niet anders zeggen. Maar ook de vorm is heel goed. Qua maat vind ik ‘m helemaal lekker, de kromming is top en de ribbel bij de eikel (én daar onder ook nog) zijn helemaal goed. Echt, ik word echt heel blij van deze dildo. En mijn G-spot ook, trouwens!

Eigenlijk hou ik helemaal niet zo van de look van realistische dildo’s. Maar, I don’t care, want deze VixSkin Maverick is gewoon geweldig! Misschien omdat ik ‘m zo geweldig vind, dat ik ook zelfs van z’n looks ben gaan houden. Want als ik ‘m zie, begin ik al een beetje te kwijlen. Deze dildo maakt mij echt heel blij.

Dildo om te oefenen met pijpen of deepthroaten

Iets anders wat ik ook even wil bespreken: ik krijg regelmatig de vraag welke dildo geschikt is om pijpen of deep throaten mee te oefenen. Even voor de duidelijkheid, je hoeft dat niet te oefenen als je daar geen zin in hebt. Je hoeft überhaupt niet te pijpen of de deep throaten als dat jouw ding helemaal niet is. En als het je ding wel is, je doet dat goed zoals je dat doet en dat hoef je niet te oefenen. Maar als je dat wél wil oefenen, is dat óók goed. Tot nu toe vond ik het altijd best lastig om advies te geven over welke dildo hier geschikt voor zou zijn, omdat dildo’s zo anders voelen dan een echte penis en daardoor veel moeilijker zijn om in je mond te hebben.

Tot nu! Want nu weet ik het antwoord! Want deze VixSkin dildo’s zijn dus perfect om mee te oefenen! Juist omdat ze zo echt voelen en dat dual density doet het ‘m gewoon! Ik vind dit echt zo’n toffe ontdekking. Je hebt deze VixSkin dildo’s ook in verschillende vormen en maten, dus je kan er één uitzoeken die lijkt op het exemplaar wat jij in je mond wilt hebben. Deze Maverick is wat groter en dikker, maar er zijn ook kleinere en dunnere exemplaren. Maar echt, wil je met een dildo oefenen voor pijpen of deepthroaten, zoek niet verder! Dit is ‘m!

Conclusie

Ik ben echt zo enthousiast over deze Vixen Creations VixSkin Maverick Caramel dildo. En niet alleen dit exemplaar, maar alle VixSkin dildo’s want die hebben allemaal deze feel. Het voelt echt heel bijzonder en het is echt de dildo die het meest in de buurt komt bij een echte penis. Ik vind dat tof! En hij voelt ook nog eens superlekker. Alsof dat niet genoeg is, is hij ook supergeschikt om mee te oefenen om te pijpen of deepthroaten als dat jouw ding is. Oh, en je kan ‘m ook als stressbal gebruiken, zo lekker voelt ‘ie! Ik ben fan van Vixen Creations!

Je kan de Vixen Creations VixSkin Maverick Caramel dildo hier bestellen bij Sinful voor 169 euro

De andere Vixen Creation VixSkin dildo’s vind je hier bij Sinful

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Wat een prachtige mooie dildo. Maar die prijs…..

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.