Vier verschillende nipple gels review door Belle

20-07-2018

Review by Belle: Vier verschillende nipple gels

Al een tijdje lagen er verschillende stimulerende tepel gels klaar om te testen. Ik zag er enorm tegenop, want ik vind ‘gedoe’ aan mijn tepels gewoon niet lekker. Ook heb ik vroeger borstoperaties gehad, waardoor het gevoel in mijn tepels heel anders is dan bij anderen. Kou voel ik bijvoorbeeld niet. Dus toen ik toch een poging waagde om zo’n nipple gel te proberen, voelde ik eigenijk alleen een irritant gevoel. Maar de koude, stimulerende sensatie die ik zou moeten voelen, bleef uit. Eerder had ik wel al zeven verschillende clitoris gels getest, dat vond ik echt super leuk en lekker, maar dit… nee. Ik probeerde Jay zo ver te krijgen om deze stimulerende tepel crèmes te testen, maar hij werd er nog niet echt enthousiast over. Gelukkig wilde Belle, je weet wel, de vriendin van Bas die die leuke review over de CB3000 kuisheidskooi schreef, me wel uit de brand helpen. Hier onder lees je dus haar review.

System JO nipple plumper

Vier verschillende nipple gels review door belle Vier verschillende nipple gels review door belle Vier verschillende nipple gels review door belle

Okeeeej ik ben echt super nieuwsgierig!
Is dit wat ik denk dat het is? Want als het zo is… er staat geen Nederlandse omschrijving op het indrukwekkende doosje dat suggereert dat er nog veel meer in zit dan alleen dit gezellige flesje créme. Gezellig ja. Het flesje doet me denken aan een goed oogserum op basis van natuurlijke producten.

Maar nee. De inhoud van dit flesje belooft mijn minitepels te transformeren naar heuse kersen op de taart. Yes! Ehm.. toch maar even goed lezen. Want ik vind het ook wel een beetje spannend. Hoe werkt dat dan eigenlijk en hoe groot is het ontploffingsgevaar?

Op de achterzijde lees ik een simpele instructie in het Engels (of voor de liefhebber in het Frans of Duits of Spaans). Kind kan de was doen (oh nee, buiten gebruik van kinderen houden is het advies!): klein beetje op iedere tepel en 2 minuten rustig inmasseren voor direct resultaat. Oh met bonus: Ik kan ook nog een koude tintelende sensatie ervaren. Lijkt me minder lekker. Voor de beste ervaring twee keer per dag opsmeren! Hoe lang houdt de werking aan dan?! Er staat nog een korte doorsnee waarschuwing vermeld die geen zorgen bij mij oproepen. Overigens is het niet de bedoeling dat je dit tijdens je zwangerschap gebruikt.

Aan de slag. Ik haal het pompflesje uit het doosje. Als het er maar niet uitspuit… En is 1 pompje dan voor 1 tepel of moet ik het verdelen? Want.. wat is een klein beetje? Ik besluit het te verdelen. Ik smeer de lichtzoetige crème met vingertopje zorvuldig binnen de lijntjes van mijn tepelhofje.. goed smeren.. tweeeeeee minuten lang. De crème trekt echter al veel sneller in, is niet vettig, wat op zich fijn is vind ik. Maar twee minuten inmasseren zit er daardoor niet in. Bovendien, door al dat gewrijf aan mijn tepels blijft een kriebelende sensatie in mijn buik sowieso niet uit. Maar de nadruk van deze deze crème ligt op “opzwellende tepels” – niet op opwinding, hoewel dit niet uitgesloten is volgens de omschrijving. Nou met al dat gesmeer snap ik dat wel. Maar of dat nu door de crème komt?

Vol verwachtig ga ik naast mijn vriendje Bas op de bank zitten.. met dun T-shirt. Dat leek me sexy. Af en toe gluur ik naar beneden.. ja.. toch? Ja.. echt wel, ik zie toch echt wat door het shirt heenprikken. Ik trek mijn shirt omhoog en bestudeer mijn tepels. Ze zien er echt wel anders uit. Zou het door de koele sensatie komen, dat menthol- achtige gevoel? Wat overigens echt heel aangenaam is, totaal tegen verwachting in. Zou die menthol als reactie hebben dat mijn tepeltje net wat meer uit haar schulp kruipt? Want het lijkt toch wel echt wat eh… nou wulpser allemaal. Ik ben opgetogen en show mijn borstjes met uitpuilende knopjes aan Bas. Gezelligheid. Maar al snel trekt de mentholsensatie weg. Ik voel een lichte teleurstelling. Ik had minstens 4 uur lang overeindstaande tepels verwacht.
Een week later besluit ik Jo nogmaals een beurt te geven. Ik wil het.. ik wil hetzelfde gevoel, nóg een keer. Ik voel me net een verslaafde.. die eerste keer, die eerste paar minuten. It was amazing. Maar na nogmaals testen voelde ik me bedonderd: het werd nooit meer zo fantastisch als die eerste keer. Maar nog steeds wil ik meer.

Crazy girl- naughty niples

Vier verschillende nipple gels review door belle Vier verschillende nipple gels review door belle Vier verschillende nipple gels review door belle

Wát een gezellig girly flesje. Met het merk in speelse handwriting gedrukt. Het stoute geheim van een Diva’s onweerstaanbare niple play, staat er in het Engels. Ik beeld me in dat ik samen met een groep vriendinnen tijdens een meidenavond spontaan dit flesje tepel gel tevoorschijn tover en we gezellig elkaars tepels insmeren om dit ondeugend ogende product met zijn allen te testen. Fun, ontdeugend en stout. Dat wil ik beleven met dit smeersel dat me, bovendien via het etiket, vraagt “do you wanna be aroused? Nou dat wil ik wel! Dit keer vertel ik Bas niets. Ik lees de allergie waarschuwing en een waslijst aan ingrediënten door. Doe een pompje van de tepel gel op mijn wijsvinger en smeren maar. Er staat verder niet op hoe lang of hoeveel er gesmeerd moet worden dus ik verdeel de hoeveelheid tepel gel over beide wijsvingers. Snel trekt het in en voelen mijn tepels wat stroef. Het ruikt, in tegenstelling tot de Jo plumper, een stuk minder lekker. Een suiker besje met een weeïge geur. Ik lik mijn vinger af. Helaas smaakt het net zo. De tepel gel is overigens suikervrij maar er zit glucoside in en zonnebloem olie. Ik geef ze de schuld van dit vreemde smaakje. Maar ik heb er zin in! Ik verleid Bas op de bank terwijl ik ondertussen uitvoerig de werking van mijn Naughty Nipples test. Ze zijn echt wel gevoeliger. “Go crazy for sex” roept een andere kreet ook op het etiket. Nou dat hebben we gedaan. Alleen de voorpret en zeker wel de eerste gevoeligheid, waren fun. Minder intens dan Jo maar meer fun. Na al het gerollebol was de sensatie ook wel verdwenen en hoe lang het precies heeft aangehouden… laten we zeggen, lang genoeg. Maar geen uuuuren.
Dus good fun, don’t eat it! Overigens is het advìes om de crème op je tepels te smeren… wat suggereert dat je dit ook op andere lichaamsdelen zou kunnen gebruiken. Ik zou het niet doen. 😉

System JO Nipple Tittilator

Vier verschillende nipple gels review door belle Vier verschillende nipple gels review door belle Vier verschillende nipple gels review door belle

Tenslotte test ik de 2 smaken ook van System Jo- de titellator lijn. Ik kan kiezen uit Electric strawberry en Winterbliz. Vandaag wil ik aardbeien. Deze tepel gel ruikt echt lekker! En smaakt en stuk beter dan de Naughty Nipples van Crazy Girl. Het pompje sprayt een sliert semitransparante, knalrode gel over mijn hand. Nog voordat ik de beschrijving lees stop ik mijn vinger in mijn mond. Mmm niet slecht en niet zo chemisch als het eruit ziet. Het moet er royaal op volgens de omschrijving dus dat komt goed uit, gezien de hoeveelheid die er uit het pompje komt. Het plakt. Ik vind dat niet fijn. Ook na het insmeren blijven mijn tepels wat plakkerig. Ik wil ze eigenlijk gelijk afwassen en het leidt me af van mogelijk plezier. Ik voel er ook niet heel veel van verder. Het is even heel koud en meer doet deze tepel gel niet voor me.

Mischien dan de Winterbliz. Brrrr ook verkoelend deze wittige gel. Ik breng de gel aan. Deze is iets minder plakkerig, maar nog steeds te veel naar mijn smaak. Wel leuk, bij deze verandert de sensatie. Van koud, naar aangenaam branderig, naar onaangenaam branderig tot zelfs, na een half uurtje, een beetje jeukerig. Beide producten zijn geen favoriet en motiveren me niet tot enorm veel geilheid of ander plezier.

Conclusie

Wat kunnen we nu zeggen na 4 productjes getest te hebben? Echt heel leuk om een nipple arouser in huis te hebben. Of het werkt? Misschien voor de 1 meer dan voor de ander. Misschien zelfs de ene dag meer dan de andere. Zonder te veel verwachtingen draagt het zeker bij aan stoute plannetjes en een boel voorpret!

Je kan de System JO Nipple Plumper hier kopen bij Bol.com voor rond de 17 euro.
Je kan de Crazy Girl Naughty Nipples hier kopen op Amazon voor rond de 9 dollar (wel hoge verzendkosten!)
De System JO Nipple Tittilator Strawberry is hier bij Bol te koop voor rond de 20 euro,
en de System JO Nipple Tittilator Winter Blitz is hier bij Bol te koop voor rond de 25 euro.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.