Home » Videos » Vlog: Womanizer Duo

Vlog: Womanizer Duo

door | 7-04-2019 | G-spot, Videos, Luchtdruk Stimulators, Vacuüm / Luchtdruk

Vlog: Womanizer Duo

Je weet vast al dat ik enorm fan ben van het merk Womanizer. Deze seksspeeltjes die je clitoris met luchtdruk stimuleren zijn gewoon echt mijn favoriete sekstoys! En nu is er weer een nieuwe Womanizer uit: de Womanizer Duo. Deze Womanizer heeft ook nog eens een vibrator die je inwendig stimuleert. De Womanizer Inside Out had dit ook al, maar de Duo is toch duidelijk wel anders, en vooral beter dan de Inside Out. Check mijn vlog en ik leg je in ongeveer vijf minuten uit wat ik allemaal zo fijn vind aan de Womanizer Duo.

Je kan de vlog bekijken door op de afbeelding te klikken.

screenshot 1024x576 - Vlog: Womanizer Duo

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt superrrr tof vinden als je dat nu wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Als je een seksspeeltje gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het echt heel fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaal hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost! Ik krijg geen persoonlijke gegevens te zien over jou en jouw bestelling.

Je kan de Womanizer Duo hier kopen bij Euphoria voor 199,00

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Nuttige Links Categorieën