Home 5 Informatie 5 Bodysafe Info 5 Vlog: Wat zijn nou bodysafe sextoys?

Vlog: Wat zijn nou bodysafe sextoys?

door | 6-01-2019 | Bodysafe Info, Informatie, Seksspeeltjes, Sextoys, Tipss, Videos

Vlog: Wat zijn nou bodysafe sextoys?

Zoals ik vorig jaar in mijn vlog al had verteld, ga ik dit jaar niet alleen sextoy review vlogs opnemen, maar ga ik ook andere dingen filmen. En vandaag begin ik met een vlog over bodysafe sextoys. Ik heb al wat andere leuke onderwerpen op de agenda staan, maar als jullie nog een tof onderwerp weten waar ik écht over moet vloggen, laat het me gerust even weten in de reacties hier onder of via een privé berichtje.

Een vlog over een ander onderwerp maken vond ik zelf ook best spannend, dus ik hoor graag wat je er van vind!

Hoe zit dat nou met bodysafe sextoys?

Mijn eerste nieuwe vlog gaat over bodysafe sextoys. Hoe zit dat nu precies, zijn er nog steeds seksspeeltjes die gemaakt zijn van onveilige materialen? Wat is nou eigenlijk een poreuze sextoy en wat is daar erg aan? Welke materialen zijn wel veilig? Is een veilige sekstoy altijd ook duur? In iets meer dan zeven minuten vertel ik je er alles over en daarna ben je helemaal op de hoogte van hoe het allemaal zit en kan je zelf beslissen wat je wel of niet in jouw lichaam wilt hebben.

Abonneren en linkjes

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm waarderen als je dat nog wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Mijn artikel over bodysafe sextoys vind je hier en mijn artikel over materiaalkeuze bij seksspeeltjes vind je hier.

In onze eigen webshop, YayOrgasms, verkopen wij alleen maar echte bodysafe producten. Je vindt onze shop hier.

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het super fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaal hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost! 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Nuttige Links Categorieën