Video: Tess en Jay op Clubhouse – video

11-07-2021

Misschien ken je de app Clubhouse wel. Een app waar je kan praten met, of luisteren naar andere mensen. Het gaat op Clubhouse over allerlei onderwerpen, dus ook over seks, sextoys en BDSM. Dus natuurlijk zitten wij daar ook! Sinds kort kan je Clubhouse ook op Android telefoons gebruiken, dus wij zijn van de partij.

In deze video vertellen we waarom wij Clubhouse zo tof vinden, wat we er allemaal doen en waar je ons kan vinden. Vergeet ook niet om lid te worden van de Tess Tesst Clubhouse Club

Zit jij al op Clubhouse? En wat zou jij interessant vinden om van ons te horen daar? Laat het weten in de reacties. Vind ik echt heel leuk!

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.