Video: One size fits whom?

22-11-2020

One size fits all kleding, ik heb er, net zoals zoveel mensen, een hekel aan. Het past niet iedereen, het is altijd een frustratie. Ieder lichaam is anders en daar is echt niks mis mee. Maar hoe zit dat met seksspeeltjes? Passen die eigenlijk altijd bij ieder lichaam? Nee dus!

Weet jij de afstand van jouw vagina opening tot je clitoris? of van je vagina tot je anus? Waarschijnlijk niet. En al weet je die, dan kan je alsnog die afmetingen niet vinden bij de productomschrijving van een bepaald seksspeeltje.

Ruud van MissPoppie.be, Chantall van Climaximaal.nl en ik vonden het leuk om dit onderwerp eens te bespreken. In deze video vertellen we je hoe wij denken over speeltjes die passend gemaakt kunnen worden, speeltjes die bij ons niet passen en welk speeltje wel helemaal awesome is en bij bijna iedereen past.

Wil je mijn review over de We-Vibe Nova 2 lezen? Klik dan hier.

Wil je mijn videoreview over de LoraDicCarlo Osรฉ 2 bekijken? Klik dan hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje of glijmiddel gaat bestellen, of een willekeurig product bijย Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Hetย account van Tess vind je hier en hetย account van Jay vind je hier.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.