Video – LotteLust Dirty Seconds

door | 14-03-2021 | Videos

Video’s opnemen met Ruud en Chantall is altijd zo gezellig! Deze keer spelen we het spelletje Dirty Seconds van LotteLust. Misschien ken je het spel Thirty Seconds wel, daar is Dirty Seconds van afgeleid. Een spel met allemaal kaartjes. Op elk kaartje staan een aantal ‘vieze’ woorden. Je krijgt dertig seconden de tijd om zoveel mogelijk woorden van het kaartje te omschrijven aan je team-genoot. Voor elk goed geraden woord, scoor je een punt.

Je kan het spelletje Dirty Seconds van LotteLust hier bestellen op Bol.com voor 21,50 euro

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een erotisch spel of een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Nuttige Links Categorieën