Video: De voordelen van een fysieke sexshop

31-01-2021

Hoera! Euphoria bestaat vijf jaar! Dat is echt een mooie mijlpaal, en ondertussen hebben ze niet één, maar twee fysieke winkels. In Heerenveen én Leeuwarden. Momenteel zijn de winkels natuurlijk niet open, maar in de online shop van Euphoria kan je gewoon shoppen natuurlijk! Euphoria heeft deze maand allerlei leuke winacties, dus hou dat zeker in de gaten.

Chantall, Ruud en ik maakten ter ere van deze bijzondere gelegenheid een video waarin we het hebben over de voordelen van een echte, of een fysieke sexshop. Online shoppen is natuurlijk ook super tof, maar in een winkel zijn er toch wel een aantal voordelen. Check de video om te zien wat wij hier over te zeggen hebben.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje of glijmiddel gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.