Video: De leukste seksspeeltjes van januari

07-02-2021

Het is weer de eerste zondag van de maand. Je weet het ondertussen vast al, maar dit is het moment waarop wij even terug kijken naar de vorige maand. We proberen in het kort wat te vertellen over de sextoys en lingerie die we in januari getest hebben. Maar ik ben natuurlijk nooit zo kort van stof, dus zo kort is het eigenlijk weer niet. Maar wel gezellig! Na het kijken van deze video ben je weer helemaal op de hoogte.

Je vindt de review over de Screaming O Trident hier.
De review over de ROMP Jazz vind je hier.
De review over de ROMP Free staat hier.
De review over de Aneros Eupho Syn Trident kan je hier vinden.
Je vindt de review over de Cottelli Plus Bondage Push-Up Set hier.
De review over de Cottelli Plus Bondage Bra set staat hier.
Voor de Lora DiCarlo Filare review klik je hier.
De review van de G-Vibe G-bulb kan je hier vinden.

De review over de Bathmate Hydro Extreme 9, die Jay helemaal vergeten was, vind je hier.
En wil je meer weten over het jaar van de prostaat, lees dan hier.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje of glijmiddel gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.