inspire ultimate wand1 - Sextoy review by Tess: de Inspire by Calexotics Ultimate Wand

Soms dan zie ik een toy, en dan denk ik gelijk te weten dat het een enorm goed ding is, nog voor hij aan staat. Dat had ik met de Ultimate Wand, ondanks zijn naam, totaal niet. “Wat een barbie-ding!” riep ik gelijk. Een kleine siliconen wand vibrator in een roze kleurtje. Licht roze, baby roze, barbie roze, hoe je het ook wilt noemen. Ik hou erg van roze, maar specifiek deze kleur roze, not so much.

Dus toen ik deze toy kreeg van Peter van Sensualdreams.nl was ik nog niet helemaal overtuigd. Tot ik hem aan deed. Wow! Dat er zo’n krachtige vibratie uit zo’n klein en licht roze barbievibrator kon komen! Dat had ik niet aan zien komen! En dat was nog maar standje één!

Van standjes twee en drie werd ik nog blijer. Dit beloofde wat! Ik kon niet wachten tot ik ‘m écht uit kon testen. Wat ik die avond natuurlijk ook gelijk deed. Ja, als sextoy reviewer heb je maar een zwaar leven 😉

De Ultimate Wand heeft tien standjes, waarvan de eerste drie gewoon continue vibratie zijn, en de andere zeven zijn vibratiepatronen. Hij is helemaal gemaakt van siliconen, oplaadbaar en waterproof.

Om hem aan te zetten druk je één keer op het bovenste knopje. Daarna kan je het onderste knopje gebruiken om door de standjes heen scrollen. Lekker makkelijk te bedienen dus. Ook als je hem aan het gebruiken bent, hoef je je vinger maar op 1 knopje te leggen dus, kan niet mis gaan.

Om gewoon maar bij het begin te beginnen, begon ik met standje 1. Lekkere diepe vibratie, echt heel goed. Standjes 2 en 3 gingen natuurlijk nog harder, wat nog beter was. Echt precies het soort vibratie wat ik lekker vind!

Ik vind vibratiepatronen altijd wel leuk, als een soort voorspel, opwarming of tease. Om daarna lekker klaar te komen met gewoon een steady vibratie. Dus natuurlijk wilde ik nu eerst alle patronen ook uitproberen.

Het begon met standje 4, het patroon gaat eigenlijk gewoon zo: hard – zacht- hard – zacht etc. Nu klinkt dat helemaal niet zo bijzonder, maar ik werd er best wel bijzonder blij van. Helemaal toen ik door klikte naar standje 5, die hetzelfde deed, maar dan nog wat sneller. En als ik het zo opschrijf, dan kan ik me voorstellen dat het een beetje saai klinkt, maar mijn kutje vond het helemaal niet saai, integendeel! Standje 6 deed hetzelfde nóg wat sneller, en daar werd ik écht heel blij van. En waar ik normaal niet graag én niet makkelijk klaarkom van vibratiepatronen, ging dat nu ineens én graag én makkelijk. Wow!

Wat een goed ding is dit! Ik ben echt super enthousiast over deze toy. Uiterlijk zegt duidelijk niet alles. Hij ligt ook gewoon lekker in de hand, en de kop is niet zo groot, dat vind ik fijn. Normaal vind ik het fijn als je een knopje hebt om omhoog te ‘schakelen’ en ook een knopje om weer terug te ‘schakelen’. Stel je voor dat je toch het vorige standje lekkerder vond, dan is het makkelijk als je gewoon met één klik terug kan. En dat heeft de Ultimate Wand niet. Maar eigenlijk kan me dat gewoon echt niks schelen. Dit ding is gewoon goed! En lekker! OMG. Boeiend dat ‘ie lichtroze is en geen omhoog/omlaag knopje heeft. Heb je helemaal niet nodig, je kan gewoon super lekker klaarkomen met deze toy.

Oh, en wat ook nog een leuk detail is, een gedeelte van de opbrengst van de Inspire collectie (het is allemaal barbieroze…) gaat naar een goed doel: Living Beyond Breast Cancer.

En meer hoef ik er eigenlijk niet over te zeggen. Super goed ding, super goede prijs. Gewoon echt lekker! Hou je van wand vibrators met krachtige, diepe vibraties, dan is dit jouw barbie! <3

De Ultimate Wand kan je hier bestellen bij bol.com.