Pillow Talk Sassy

13-04-2020

Vibrator review: Pillow Talk Sassy

Dat vibrators van het merk Pillow Talk goed zijn, dat wist ik al. De Pillow Talk Cheeky is één van mijn favoriete kleine wand vibrators. Toen ik vorig jaar las dat de bekende sextoytester Epiphora de Pillow Talk Sassy uit had geroepen tot haar nieuwe favoriete vibrator, werd ik natuurlijk gelijk nieuwsgierig. Gelukkig kwam ik de dag na dit grote nieuws Gordon van BMS, het bedrijf achter Pillow talk, tegen. Nadat ik hem deelgenoot maakte van het nieuws, waar hij erg blij mee was, gaf hij mij gelijk een Pillow Talk Sassy mee om te testen. Yay!

Specs

Materiaal: Siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: Ja, met USB-oplaadkabeltje. Met naamstickertje!
Standjes: De vibratiesterkte is traploos regelbaar, er zijn geen patronen
Waterproof: Nee, wel water-resistant. Je kan ‘m dus niet onderdompelen.
Verkoopprijs: Vanaf 38,10 euro, hier te koop bij bol.com.
Is het wat? Ja!

De verpakking van de Pillow Talk Sassy

De pillow talk sassy in zijn verpakking. De doos is wit en heeft een doorkijkje zodat je de vibrator al ziet. Close-up van het oplaadkabeltje. Je ziet een rond stickertje er aan zitten met daarop de naam sassy en een tekeningetje van de vibrator.

Een witte doos is momenteel niet echt origineel, maar toch vind ik deze verpakking wel mooi en stylish. Door het ‘raampje’ zie je de vibrator al liggen en verder is de verpakking gewoon lekker strak, een beetje design.

In de verpakking vind je behalve de Pillow Talk Sassy ook het USB-oplaadkabeltje. Er zit een stickertje met de naam van de toy op het kabeltje. Dat vind ik echt geweldig. Want ik heb écht heel veel USB-oplaadkabeltjes, dus dit is echt heel praktisch. Verder vind je in de doos de gebruiksaanwijzing, een mooi bewaarzakje met daarop ook de naam van de toy en een klein borsteltje.

Ribbeltjes en het schoonmaken van ribbeltjes

Close-up van de ribbeltjes op de pillow talk sassy en het borsteltje die er overheen wrijft. De vibrator in het bewaarzakje. Dat is van wit satijn en er staat pillow talk op.

De Pillow Talk Sassy heeft namelijk onderaan het deel wat je inbrengt een zilverkleurig stukje plastic met ribbeltjes. Je kan je vast voorstellen dat hier makkelijk vuil tussen komt te zitten. Daar is dit borsteltje voor. Ik vind zelf dat stukje plastic er wel mooi uitzien hoor, maar het is natuurlijk wel super onhandig. Zelfs met het speciale borsteltje. Ik wil dat mijn vibrators gewoon makkelijk schoon te maken zijn, zonder speciale borsteltjes. Maar het is wel attent dat je het borsteltje er bij krijgt en je niet met een oude tandenborstel aan de slag hoeft.

Mijn eerste indruk van de Pillow Talk Sassy

Close-up van de onderkant van de pillow talk sassy. Je ziet het ruitpatroon en het diamant-knopje. Close-up van de riggels in de schacht van de pillow talk sassy

Ik hou van deze look. Ik vind de Sassy er echt helemaal goed uitzien. De vorm ziet er uit alsof hij mijn G-spot prima zal stimuleren. De groeven op de schacht lijken me niks te doen, maar optisch doet het zeker wel wat, want het ziet er gewoon mooi uit. De onderkant van de vibrator heeft een soort ruitpatroon in reliëf. Vind ik ook mooi! Het knopje op de onderkant van de Pillow Talk Sassy is een diamantje. Een Swarovski crystal zelfs. Daar vind ik dan weer helemaal niks aan. Ik heb niks met Swarovski en ik vind het altijd een beetje nep-pocherig staan ofzo, op een verpakking van een sextoy. Misschien als je Swarovski-fan bent, dat dit wel wat toevoegt. Verder stoort het me niet, want het knopje voelt wel gewoon aangenaam.
Totaal vind ik de look van de Pillow Talk Sassy echt helemaal leuk.

De Test van de Pillow Talk Sassy

De pillow talk sassy naast een lipstick. Je ziet dat de vibrator duidelijk groter is. Ik hou de pillow talk sassy in mijn hand.

Met een beetje waterbasis glijmiddel ging ik aan de slag. Ik gebruikte Pjur Woman Nude, want dat is momenteel mijn favoriete glijmiddel. Bij een vibrator die gemaakt is van siliconen, kan je het beste een waterbasis glijmiddel gebruiken.

Al snel kwam ik er achter dat ik helemaal gelijk had over de vorm. Deze vorm is echt perfect om mijn G-spot te stimuleren. Zelfs zonder vibraties voelt het heel lekker als ik de top langs mijn G-spot beweeg. En dan bedoel ik écht heel lekker. De kop van de Pillow Talk Sassy is ook wat dikker dan onderkant van de vibrator. Die combinatie voelt heel fijn.

Super goede vibraties

De top van de pillow talk sassy van voren gezien. De pillow talk sassy ligt zodat je de kromming goed kan zien.

De vibraties van de Sassy zijn ook echt heel goed. Ze gaan van lekker zacht en rumbly naar heel hard en nog steeds heel rumbly (diep). Dit zijn gewoon de vibraties die ik in elke vibrator wil hebben, helemaal goed! Alleen het knopje van de Pillow Talk Sassy vind ik wel lastig. Of iets waar ik gewoon nog meer aan moet wennen misschien. Het is een press-and-hold systeem. Je moet het knopje dus ingedrukt houden om ‘m harder te laten trillen. Wanneer je het knopje loslaat, blijft de G-spot vibrator op die stand doortrillen. Klinkt best wel handig, maar in de praktijk vond ik het toch wel lastig.

Je moet best hard drukken en ik weet niet precies wat ik verkeerd deed, maar het ging niet altijd even soepel. Soms ging de vibrator niet harder, terwijl ik nog niet op het hardste standje was. Ook gebeurt het vrij makkelijk dat je per ongeluk één keer kort drukt, waardoor de vibrator dan gelijk weer uit gaat.

Nu ben ik iemand die meestal gewoon gaat voor het hardste standje. Ja, ik ben een Power Queen. Dus in principe was het niet zo’n probleem. Ik zet ‘m één keer op het hardste standje en dan ben ik good to go. En good to cum. Want klaarkomen lukt prima met de Pillow Talk Sassy.

G-spot orgasmes

Ik hou de sassy vast en je ziet de achterkant van de g-spot vibrator. Ik hou de sassy vast en je ziet de onderkant van de vibrator.

Voor een G-spot orgasme heb ik wel wrijving tegen mijn G-spot nodig, maar deze vibrator laat zich makkelijk bewegen. Hij is ook een klein beetje flexibel, waardoor het allemaal heel makkelijk gaat en niet pijnlijk aanvoelt. Wanneer een seksspeeltje heel hard en helemaal niet flexibel is, kan het wel eens gebeuren dat je ‘m net te hard in een ietwat verkeerde hoek beweegt en het even pijnlijk voelt. Maar dat is met de Pillow Talk Sassy dus helemaal niet het geval.

Ik vond het ook heel lekker om de top van de vibrator te gebruiken om mijn clitoris te stimuleren. Dat ging ook heel goed. De vibraties zijn gewoon heel krachtig en diep. Ik vind het van een vibrator als deze altijd fijn dat je ‘m op meerdere manier kan gebruiken. Zeker als het allebei zo goed werkt als bij de Pillow Talk Sassy.

Conclusie

De Pillow Talk Sassy is echt een hele goede vibrator. Hij is perfect om je G-spot te stimuleren. Je kan ‘m ook goed als clitorisvibrator gebruiken. De vibraties zijn heel krachtig en diep. Het press-and-hold systeem vind ik een beetje lastig werken, maar verder is alles zo goed, dat dat daar wel voor compenseert.

Je kan de Pillow Talk Sassy hier bestellen bij Euphoria 
Of je kan ‘m hier bestellen bij Bol.com 
Hij is ook hier te koop bij Easytoys 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.