Vibratex Sidekick 1 en 2 | Masturbator Sleeve review

24-03-2021

Dit is de eerste keer dat ik een set sleeves review als de Vibratex Sidekick 1 en 2, deze relatief goedkope masturbators zijn echt al heel erg lang op de markt.

SPECS

  • Materiaal: Elastomeer, ik denk TPE, maar dat weet ik niet zeker
  • Bodysafe: Nee, elastomeer is poreus.
  • Lengte Sidekick 1: 14 cm
  • Lengte Sidekick 2: 12 cm
  • Prijs Sidekick 1: € 24,90 bij Loveware.be
  • Prijs Sidekick 2: €19,90 bij Loveware.be

Vibratex

Dit is denk ik de eerste keer dat je iets van het merk Vibratex op deze site leest. En dat terwijl Vibratex echt al 30 jaar aan de weg timmert. Maar wat wil het geval, de meeste, al dan niet alle speeltjes die Vibratex maakt zijn van elastomeer, en aangezien dat echt niet bodysafe is (bij intern gebruik dan) is het helaas een merk dat niet vaak op onze site zal verschijnen.

Toch nog even wat leuke weetjes, de Vibratex Rabbit Habit verscheen in Sex in the City, een vrij bekende aflevering omdat Charlotte het masturberen met een toy ontdekt, dankzij deze (toch echt niet bodysafe) maar wel iconische Rabbit Vibrator.

Vibratex sidekick 1

Vibratex Sidekick 1

De Vibratex Sidekick 1 is een blauwe elastomeer toy met eigenlijk heel ouderwetse nopjes er omheen. Deze sleeve is gesloten en zorgt daarmee voor een “vacuum” effect. Een oude klassieker en blijkbaar ook het meest verkochte product van Vibratex. Eenvoud dus, en meer kan ik er ook niet echt van maken.

Vibratex sidekick 2

Vibratex Sidekick 2

Net als de Sideckick 1 is de Vibratex Sidekick 2 gemaakt van blauw elastomeer, maar deze sleeve is open en heeft een ringstructuur die een heel ander gevoel zou moeten geven.

Vibratex Sleeves in de doos

Ik kan natuurlijk een aparte omschrijving per seksspeeltje geven, maar weet je, dat is een beetje overkill, zowel de Vibratex Sidekick 1 als de Vibratex Sidekick 2 worden geleverd in een doorzichtig plastic doosje, met een klein boekje en verder niets. Echt heel erg old school dus. Helemaal als je je realiseert dat dit van die doosjes zijn waar iedereen vingerafdrukken op achterlaat. Hebben we beeld? Ja? Nou die doosjes!

Glijmiddelproof

Zo uitzonderlijk dat ik er even een aparte vermelding van maak. Want op de doos van beide Vibratex Sidekicks staat vermeld dat je ze dus met Waterbasis EN Siliconen glijmiddel kan gebruiken en dat is voor een elastomeer speeltje eigenlijk wel heel uitzonderlijk.

En natuurlijk heb ik dat geprobeerd, en het is echt waar. Je kan met beide glijmiddelen aan de gang. Dus wil je een keer extra lang zonder “bijvullen” glibberen en glijden. Met de Vibratex Sidekicks kan het.

Vibratex sidekick 1 closeup

De Vibratex Sidekick 1 en 2 getest

Ik moet eerlijk bekennen, toen Loveware deze sleeves opstuurde moest ik een beetje lachen. Zeker omdat het zulke old skool en relatief goedkope sleeves zijn. Kan dat wel wat zijn? In hun doorzichtige plastic verpakkingen? Eerlijk gezegd had ik er niet veel vertrouwen in, en heb ik het alleen gedaan omdat de eigenaar van Loveware mij overtuigde van het feit dat deze eenvoudige en goedkope sleeves echt de moeite waard zijn.

De Sidekick 1 heeft dus nopjes en is vacuum (omdat ie aan een kant dicht zit), en dus moest ik wel wat glijmiddel gebruiken om er echt lekker mee aan de gang te komen. En eerlijk gezegd, het paste allemaal net, en nou ja, het was wel prettig, maar of ik nou heel diep gelukkig werd hiervan, ik weet het niet. De nubjes voelde ik wel, maar het net ff te strak, het is duidelijk niet mijn ding, maar ik kan mij voorstellen dat anderen dit echt geweldig gaan vinden.

Toen was het toch echt de beurt van de Sidekick 2 en ik moet zeggen, deze geringde masturbatiesleeve is echt, echt, echt heel erg lekker. Ik weet niet kwam omdat ik ineens met Siliconeglijmiddel aan de gang kon of dat het echt de textuur was van de Sidekick 2, maar deze sleeve is echt heel erg lekker. Ik ben er dan ook meermaals heel erg lekker (ja echt heel erg lekker) mee klaar gekomen. En dat met een “speeltje” van nog geen twee tientjes. Deze sleeve MOET in je toytas, ook als je je partner ermee wil plezieren. Het moet gewoon, het is fijn, het is geil, het is eenvoudig, en het is zo focking lekker, het is niet normaal.

Vibratex sidekick 2 closeup

Ook als uitbreiding op The Handy

Ik moest ook nog even melden dat je deze sleeves echt heel goed kan gebruiken bij The Handy. Zo kan je jezelf toch ook nog eens handsfree (of door iemand anders) een orgasme bezorgen. Wie wil dat nou niet, en juist met de voordelige prijs van de beide Vibratex Sidekicks is het een leuke toevoeging!

Schoonmaak

Je kan beide sleeves binnenstebuiten draaien, dus schoonmaaktechnisch kan je echt een heel eind komen. Evengoed blijft elastomeer een poreus materiaal en moet je echt echt echt heel goed reinigen en drogen om zo te voorkomen dat er schimmel e.d. ontstaat.

Conclusie

Voor weinig geld toch lekker masturberen, dat is wat ik kan zeggen van de Vibratex Sidekick 1 en Vibratex Sidekick 2, goedkoop, eenvoudig maar doeltreffend, dat is denk ik hoe ik dit het beste kan typeren. En zeker de Sidekick 2 is een echte aanrader. Iets anders kan ik er gewoon niet van maken.

Je koopt de Vibratex Sidekick 1 voor € 24,90 bij Loveware.be

Je koopt de Vibratex Sidekick 2 voor € 19,90 bij Loveware.be

Andere reviews die je misschien interessant vindt

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Weer wat geleerd. Ik had die sleeves wel eens gezien maar altijd gedacht dat je die bij de penetratie gebruikte, ter verhoging van de feestvreugde zeg maar. Nu snap ik het 😁

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.